Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Dream Home - előzetes

2010.10.15. 11:47 Wostry Ferenc

Ezt írtam erről a Dream Home-ról az Udinei Filmfesztiválról szóló riportomban: "Biztos vagyok benne, amint forgalmazásba kerül, óriási botrányt fog gerjeszteni, arról már nem is beszélve, hogy újraéleszti majd a Category III-filmeket. Mivel kénytelen voltam sajtószobában nézni, hiszen a vetítésről lemaradtam, nekem a dvdscreener jutott: a kép sarkában ott virított a "for HK censor" felirat. Lesz munkája vele, a Dream Home ugyanis annyira kegyetlen, véres film, amilyenhez hasonlót utoljára nem is tudom mikor láttam. Ja de: a francia L'enterieur-höz tudnám hasonlítani, nem csak brutalitásában, hanem témájában is: ezúttal is egy magányos nő a főszereplő, aki tudja mit akar, és elhatározza, hogy megszerzi, minden áron."

 

 

2 komment

Címkék: horror ázsiai filmbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr632373635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magócs Dávid · http://geekz.blog.hu 2010.10.15. 11:53:03

Baromi jó trailer, egészen az utolsó képkockáig, szerintem az már nem kellett volna bele.

Áramvonalas Földműves 2010.10.17. 12:08:41

Én most úgy elgondolkodtam, hogy hova tűntek a kalandfilmek? Miért csak ilyen jellegű mozikon vagy szar akciófilmeken lehet szórakozni? Hol van Marty McFly, Indiana Jones vagy a Kincsavadászok?

Egyébként bejött a trailer:)
süti beállítások módosítása