Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Commando: The Musical

2010.11.04. 05:40 Magócs Dávid

Hasonló témájú poszttal már szolgáltunk a múltban, akkor sokatok tetszését elnyerte a Terminator 2 opera "feldolgozása". Mivel mi itt a Geekblogon elvetemült rajongói vagyunk a '80-as évek akciófilmjeinek, nem állhattuk meg, hogy megmutassuk nektek, a Commando musical változatát. A tettesek nem mások, mint a Conan musicalt is szállító Jon és Al Kaplan. A végeredmény pedig magáért beszél. Mindez a tovább után egy több, mint három perces videó keretében.

2 komment

Címkék: vicces videó

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr802421393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0motig0 2010.11.04. 13:05:16

és ez az ember aki szimplán egy a falrol letépet csővel bordákat szakit át majd átdobja az elenfelén(felnyársal va ezel a falra!) vite bíroságra azt hogy a videójátékok olyan szinten legyenek mint a ponró filmek.. aszem ez ironiának nevezik!
süti beállítások módosítása