Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

F.E.A.R. 3 teaser

2010.04.10. 03:41 Linkovic Csumoszky

A Ringu alapelemeit és John Woo munkásságát pompásan vegyítő F.E.A.R. című akciójáték a 2005-ös játékév legnagyobb durranása volt. Sokan azóta is a bullet time-os elsőszemélyes PC-s játékok istenének tekintik, mert a meghökkentően látványos akciójátékból egy alaposan kimunkált, jó ütemben adagolt para-sztori bontakozott ki. A játékot két rosszemlékű küldetéslemez követte, melyek elkövetője már nem az eredeti fejlesztőgárda volt. A cím jogai aztán valahogy visszavándoroltak az eredeti csapathoz, akik beígértek nekünk egy bombasztikus folytatást. A rajongók lelkesedve vártak, sajnos hiába. A Project Origin ugyanis csak egy középszerű akciójáték lett, biztonsági munka egy tapasztalt fejlesztőgárdától. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a harmadik részt már egy kvázi névtelen csapat jegyzi. Az mindenesetre jól hangzik, hogy a játék filmbetéteinek rendezésébe -állítólag- John Carpentert is bevonták. Alant a FEAR 3 élőszereplős trailere látható.

2 komment

Címkék: pc horror ps3 xbox360 játékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr741908939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elefes 2010.04.10. 15:43:41

Akkor talán nem véletlenül emlékeztet a Masters of Horror 2. szezonjának Carpenter rendezte epizódjára, ami az egyik legkínosabb akármi, amit valaha láttam. Carpenter szégyellje magát miatta, ahogy illik, Ron Perlman családjához meg nyilván beköltözhettek valami fegyveresek, hogy kinyírják őket egytől egyik, ha nem játszik abban a ganéban.

Edgar 2010.04.11. 01:52:08

@elefes: :)) Viszont nagyon jó volt a Cigarette Burns az első évadban.
süti beállítások módosítása