Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! - 35. hét

2013.09.01. 12:24 Geekblog

  • hírgeekz1.pngA Universal vissza akarja szerezni Matt Damont és Paul Greengrasst a BOURNE-franchise-hoz. (A sorozat Jeremy Renner-féle ága ettől függetlenül folytatódik tovább - de ha Damon visszatér, előbb-utóbb jön egy crossover.)
  • Úgy néz ki, a harmadik évaddal idén véget ért LUTHERből két spin-off lesz - és egyik sem igazán az, amire számítottunk. Az egyik egy új sorozat Alice Morgannel, Luther nemezisével/szerelmével (kapcsolati státusz: bonyolult), a másik az ígért mozifilm, ami viszont nem folytatás, hanem előzmény lesz, és pont az első évad cselekményének kezdete előtt pillanatokkal ér majd véget. A forgatókönyv már kész, a forgatás Idris Elba elfoglaltságától függően 2014-ben kezdődhet.

  • Vin Diesel nem csak a hangja lesz Grootnak a GUARDIANS OF THE GALAXYban, hanem motion capture munkát is végez majd hozzá. Ráadásul eredetileg egy egészen más, 2016-2017 környékére tervezett, új Marvel-projekttel kapcsolatban találkozott a stúdió képviselőivel - vajon az mi lehetett, és vajon továbbra is tervbe van-e véve? Kapcsolódó hír: Bradley Cooper lesz Vin Diesel (Groot) legjobb haverja a GUARDIANS OF THE GALAXYban - ugyanis ő adja a hangját Rocket Raccoon karakteréhez.
  • A FAST & FURIOUS 7-ben jelentősen több csont fog törni, mint a korábbi részekben: Tony Jaa csatlakozott a gárdához (hogy jó- vagy rosszfiút játszik, még nem tudni).
  • Peter Jackson valószínűleg rendezni fog egy DOCTOR WHO epizódot. Stephen Moffat azt mondta, egy Daleket kért cserébe.
  • Mit szólnátok Kaszkadőr Mike-hoz a FAST & FURIOUS 7-ben? Kurt Russell javában tárgyal a szerepről a stúdióval (hogy jó vagy rosszfiú lenne, azt nem tudni, de reméljük, utóbbi).
  • James Spader lesz Ultron a BOSSZÚÁLLÓK második részében, az AGE OF ULTRONban.
  • Alexander Desplat szerzi majd a GODZILLA zenéjét. Érdekes választás.
  • KÉP - Arnold még mindig tud tökös, kemény és vagány lenni. Harrison Forddal és Patrick Hughes rendezővel a THE EXPENDABLES 3 forgatásán. /// Csupa jókedv és vidámság: családi vacsora White-éknál.
  • TRAILER - Egyperces tévéspot a THOR: THE DARK WORLDhöz. /// Új, überhangulatos trailer a GRAND THEFT AUTO V-höz.
  • POSZTER - Egy KICSIT übercool IMAX poszter a RIDDICKhez. /// Thor odacsap, Loki ármánykodik. Két új poszter a THOR: THE DARK WORLDhöz.
  • BÓNUSZ - A VASEMBER 3-ban eredetileg ilyen nemszép véget ért volna a Mandarin karaktere. (Az animáció a film storyboardjaiért felelős Federico D'Alessandro munkája). /// Dean Norris frankón elspoilerezi a BREAKING BAD végét. Hint: Hank győz, és egy szőke cicával a Marsra megy.

Szólj hozzá!

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr855487130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása