Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

District 9 - előzetes

2009.05.07. 22:03 Beyonder

A múlt héten már kijött az év egyik legjobban várt sci-fi-jének trélere (anno mi is betettük a Most Waited listánkba), de most itt egy újabb verzió. Az előzetes megtekinthető a "tovább"-ra kattintva.

7 komment

Címkék: scifi filmbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr441108954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom Keller · http://tomkeller.blog.hu 2009.05.07. 23:21:57

Ha az ember a trailer megtekintése előtt nem olvasott a filmről, akkor a trailer feléig olyan érzése támadhat, hogy egy dél-afrikai politikai/társadalmi drámáról van szó:)

doktor.dikhed 2009.05.08. 11:28:06

A trailer nagyot üt.

A kisfilmbe meg teljesen felesleges volt a harci szkafanderes idegennel hadakozó katonák akciójelenete. Anélkül több lett volna, de így sem rossz.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2009.05.08. 17:30:12

@doktor.dikhed:
Szerintem pedig pont, hogy kellett bele az a rövidke akció, mert így legalább kifejeződik elszigeteltségükből fakadó frusztrációjuk, ami destruktív magatartásban nyilvánul meg.
Remek szocio sci-fi, és remélem a nagy film is ilyen lesz. Persze a kevés akció alapelvárás részemről.

doktor.dikhed 2009.05.08. 17:59:33

Nem mondom, hogy ott nem lenne a helyén egy akciójelenet, inkább arról van szó, hogy ott látszik, mennyire amatőr film.

Azt leszámítva ötletes, a néhol kézi kamerásnak, vagy híradós tudósításnak tűnő gyengébb képminőség külön dob a hangulaton. Viszont az akciójelenetben túl sok a gyenge cgi, és a koreográfia sem túl jó. Kicsit egyhangú a folyamatos autódobálás :)

Anélkül, mintha egy amatőr és híradós felvételekből készült, izgalmas dokumentumfilmet nézné, de az a rész olyan, mint egy gyengébb akciójáték.

Zalay · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.05.15. 16:57:07

ID4 Remake?
Amúgy lehet, hogy elfajzottam, de minden ilyen filmnek egyből a játékverzióját várom, ergo ott a hangulat nekem jobban átjön (talán mert kevesebb nyálas színész, több akció)
Viszont jók ezek a szelvényes űrhajók, be lehet repülni közéjük.
süti beállítások módosítása