Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! - 41. hét

2013.10.13. 14:06 Geekblog

  • hírgeekz1.pngAz Agents of S.H.I.E.L.D.-nek (bár a harmadik részre megint esett a nézettsége, a legfontosabb, 18-49 éves korosztályban olyan jól teljesített, hogy az NCSI-t is megverte) berendelték a teljes első évadát - 22 rész lesz.
  • A Warner fejese elismerte, hogy a Batmanen és Supermanen kívüli szuperhősfilmjeik hiánya egy "elmulasztott lehetőség" (értsd: "balfékek vagyunk"), és azt mondta, a jövőben egy egész sor TÉVÉS DC-sorozatot terveznek. Külön kiemelte WONDER WOMANt, akiből mindenképpen csinálnak sorozatot vagy mozifilmet (múltkor azt pletykálták, hogy talán a SUPERMAN VS. BATMANben is felbukkan majd).
  • Megkezdődött a szereplőválogatás Josh Trank FANTASZTIKUS NÉGYES rebootjához. Többek közt ezek a színészek vannak a listán: Michael B. Jordan, Kit Harington, Jack O’Connell, Miles Teller, Saorise Ronan (akit a Bosszúállók 2 Skarlát Boszorkányának is pletykáltak), Kate Mara, Margot Robbie.

  • SÖTÉTSÉG serege1.jpgVan valami morbid abban, hogy a FŰRÉSZ-filmek írói jegyzik majd az alapvetően gyerekképregény és mellesleg zseniális THE STUFF OF LEGEND forgatókönyvét (a sztoriban játékfigurák a mumus által elrabolt gazdájuk megmentésére indulnak egy fantáziavilágba).
  • A STAR WARS: THE CLONE WARS hányatott sorsú utolsó évadát végre bemutatják jövő év elején.
  • Tarantino szerint BATMAN nem egy érdekes karakter, és nem nagyon van mit játszani rajta, ezért majdnem mindegy, hogy melyik színész bújik a bőrébe. Szerinte Michael Keaton volt a legjobb, de aki IGAZÁN a legjobb lehetett volna (a '80-as években), az... Alec Baldwin. (Ha az egyébként borzalmas Az árnyékra gondolok (bár az már '94-es), akkor nem is mond hülyeséget.)
  • Harrison Ford szívesen részt venne a SZÁRNYAS FEJVADÁSZ tervezett folytatásában - ami ki tudja, mikor készül el. Ridley Scott egyelőre az EXODUSt forgatja.
  • Egy sor híres író szállt be George R.R. Martin Westerosról szóló novellagyűjteményébe, a decemberben megjelenő DANGEROUS WOMENbe. Az egyik történetet maga Martin írta a Targaryan polgárháborúról (The Princess and the Queen).
  • Bob Orci a napokban CBS-szel tárgyalt egy lehetséges STAR TREK tévésorozat elkészítéséről. Kifejezni is nehéz, milyen nagyszerű lenne, ha a franchise visszatérne a képernyőre, bár jobban örülnék, ha Orcinak és társainak nem lenne hozzá semmi közük.
  • Charlie Hunnamnak megjött az esze: kiszállt A szürke 50 árnyalata filmadaptációjából. (Persze az indoklás az, hogy tévés elfoglaltságai miatt nem ér rá erre a szerepre, de szeretnénk azt hinni, hogy "megjött az esze".)
  • POSZTER - Az AURA című magyar sci-fi plakátja. A filmet jövő februárban mutatják be, jelenleg az utómunkálatok zajlanak. /// Új poszter Spike Lee OLDBOYához.
  • MŰVÉSZET - A Mondo új posztersorozatot indít Marvel-karakterekkel. Az első a Silver Surfer. /// Groovy rajongói poszter A SÖTÉTSÉG SEREGÉhez. /// Alternatív/rajongói GRAVITÁCIÓ poszterek. /// Alex Malejev: A sötét lovag
  • BÓNUSZ - Így is lehet filmet reklámozni: kandi-kamerás ijesztgetés egy kávézóban a CARRIE kapcsán.

22 komment

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr335566519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maya-- 2013.10.13. 20:04:42

ha Hunnam-nek megjött az esze, akkor most ki lesz Grey? most mi van na..:)

amúgy nekem is mindegy, hogy ki játsza Batman-t. csak Batman legyen..

G.R.R. Martin-nek nincs egyéb dolga a novellagyűjtőgetésnél...:P

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.14. 08:38:38

@Maya--: tényleg majdnem mindegy ki batmab, batman nem pókember, hogy percenként levegye a maszkot, szóval úgyse látszik.

Happy Zoidberg 2013.10.14. 09:03:29

Charlie Hunnam kiszállt? Aaa! Akkor most hol fogom nézni, ahogyan mindig zsebretett kézzel, félig letolt farmerben, enyhén félre billentett fejjel, állandóan narrálós-hangon "színészkedik?"

A Warner pedig, gondolom arra alapozva, hogy senki sem tudna összehozni egy Avengerst, meg sem próbálkozott, a közös Univerzum kiépítéssel, amire nem egy, nem kettő, hanem HÁROM lehetőségük is lett volna. (Sötét lovag triológia valaki?) Néhány utalás, egy-két cameo itt-ott, esetleg egy-két stinger? Nem? Csak a bőregér? Hát jó.

Mondjuk azért azt is bájos nézni, ahogyan a Marvelnél, útólag teljesen szétcseszik az Avengerst, meg a közös Univerzumot...

SPOILEREK!

Vasember 3.
- Tony Stark lehet, hogy halott? Az elnök végveszélyben? Se SHIELD se senki?
- Mért?
- Mert csak!
- De hun vannak?
- KUSS!
- És a Whedon-nevezetű geek-messiás, az hogyan fogja visszaírni Downey-t, miután visszavonult, de aztán a valóságban meg mégsem, de az előző filmben ugye viszont igen?
- Lá-lá-lá! Semmit sem hallok!
- Ó, és ha kibuktál Agent "easter-egg" Coulson halála miatt? Semmi baj! Visszahoztuk!
- FUUUUUUU!!!!

Happy Zoidberg 2013.10.14. 09:12:56

+

Magyar sci-fit.

Magyar moziba.

Ööö sok szerencsét?

endberg 2013.10.14. 09:31:48

@Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota':

Az hogy Coulson visszajött, még egyáltalán nem egyértelmű, utalgatnak, célozgatnak, és Whedontól simán elvárható, hogy megcsavarja a sztorit (klón, droid, alakváltó, akármi lehet)

Ironman 3, nem tudhatod, hogy a SHIELD meg az avengerek nem valami sokkal komolyabb világégést akadályoztak meg éppen a világ másik felén :) végülis Stark csak külsős "consultant", nem SHIELD tag.

könyörgöm, egy fantázia-univerzumról beszélünk, ami már eleve annyi mindenen keresztül ment képregénykorában, hogy ilyen apróságokba belekötni szerintem nem érdemes (amúgy meg, a jelenlegi trendet figyelve majd ez is kap pár rebootot, mert az manapság a menő)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.14. 10:02:19

@Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota': Hunnam-mal kapcsolatban tök igazad van, vége a Sons-nak, és kábé az ő "karrierjének" is.

Happy Zoidberg 2013.10.14. 11:57:35

@endberg:

Igen, figyelembe véve a képregényeket, ezek tényleg apróságok, de éppen ezért bökik a csőrömet tudod. Nem kellett volna sok, csak néhány mondat, hogy:

- Ja, igen! A SHIELD meg a többi Bosszúálló az éppen ezt és ezt csinálja, és ezért meg ezért nem elérhetőek éppen.

Talán, majd a többi film kimagyarázza valahogy.

Happy Zoidberg 2013.10.14. 12:03:15

@doggfather:

A legújabb évad egyik korai részében (mellesleg nemrég kaszáltam el) Nero-val beszélget valamiről, és mind a ketten ugyanabba az irányba döntik a fejüket. Hát, az valami hisztérikus volt! Annak ellenére is, hogy Jimmy Smits sokkal jobb színész nála.

És az a beszarás, hogy Guillermo, eredetileg őt akarta volna Nuada Herceg szerepére! Baszki!

kukilopezromero 2013.10.14. 12:16:52

dcs tv sorozatok, pff gondolom nagyon igényesek lesznek..... ez azt jelenti, ha nem tudnak belőle egy mozifilmet összehozni, inkább csinálnak egy olcsóbb középszerű fos nézhetetlen tv sorozatot

Tarantinonak meg kurvára nincs igaza, csak egy tehetségtelen idióta aki 10 éve nem rendezett normális filmet, rég ki kellett volna hajítani Hollywoodból

Batman egy hihetetlenül komplex és érdekes karakter, én az utóbbi 2 évben kb 300-400 Batmant olvastam, és bőven változatos minden sztori, inkább az a baj, hogy nincs tehetséges rendező, aki ezzel tudna kezdeni valamit, persze ez se igaz, mert pont most ért véget a zseniális trilógia, annyira nem panaszkodhatunk

na jó olyan értelemben igaza van, hogy a rendezőn múlik Batman karaktere, tehát végül is mindegy melyik faarcú színészt rakják a maszk mögé, ha nem hajlandóak mosolyogni vagy érzelmeket mutatni, akkor tényleg tök mindegy ki játssza

ez a Carrie reklám meg elég gyermeteg, gondolom a film is ilyen erőltetett szar lesz

huh elég negatív a hozzászólásom de tényleg kezdek kiábrándulni a filmvilágból, ahogy azt látom, hogy mindent szépen elcsesznek és egyre ritkábbak a kiemelkedő alkotások

Thor 2 benned bízom !!!!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.14. 12:44:36

@Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota': miért kaszáltad?!

Csak azért mert human sz.r?! mert ő már az első évad első részében is az volt.

Happy Zoidberg 2013.10.14. 13:56:35

@doggfather:

Az egyik oka valóban Charlie volt. Főleg Chibbs, meg Unser miatt néztem (meg persze Ron Perlman miatt is!) de mostanság nem nagyon kezdenek az első kettővel semmit. Meg, szinte minden évad arra épült eddig, hogy a SOA ekkora kakából-akkora kakába került, ami így a 6. évadban már rohadtul unalmas.

Happy Zoidberg 2013.10.14. 14:00:58

Amúgy SZVSZ jó lesz a Carrie. Chloé Moretz, még a Let me in-remaket is simán elvitte a hátán, sőt még talán jobb is volt, mint az eredeti kiscsaj. Ráadásul, Julian Moore játsza az anyját, szóval színészfronton nem lesz itt gond! Viszont, valszeg Oscar-csalinak akarják, szóval...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.14. 16:13:01

@Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota': Chibbs-el eddig se nagyon kezdtek semmit (jó, kivétel mikor írben voltak, akkor kapot egy kicsit több időt), de nekem is ő a kedvencem, meg Happy. :D

Ővele se foglalkoznak.

Kérdés. Unser miért náluk lakik egy kocsiban?! Hova lett minden pénze, az első évadban a rendőrség mellé volt még valami fuvarozó cége is mellékesbe. A vállás mindent vitt?!

Maya-- 2013.10.14. 21:11:36

nem értem mi bajotok Hunnam-al? tök jó a SoA-ban. és igenis elnéztem volna ebben a nyeletlen 50 árnyalatosdíban. és nem csak azé' mert ő egy jó pasi, hanem a könyvek alapján, teljesen más karakter lett volna mint Jax. amúgy vigyázat a SoA 6-dik szezonjánál, mert valóban halványan kezdett, de már szert tett egy pár árnyalatra, ami nem rossz. komolyan.

Maya-- 2013.10.14. 21:14:12

@doggfather: de ő gyakorlatilag beteg, nem? valami halálos..vagy mi.

Happy Zoidberg 2013.10.15. 00:05:29

@Maya--:

Akkor vegyük át mégegyszer:

Zsebretett kéz, félig letolt farmer, enyhén félre billentett fej, állandó narrálós-hang, és mellé az a mackós járkálás. Ezek, nem éppen egy őstehetség ismérvei.

Alapos megfigyelést sem igényel, mert minden-egyes-rohadt részben, már az első évad óta, ezt csinálja. Ráadásul, ezek mellé még monoton is, hiányzik belőle bármiféle karizma vagy sárm, és majdnem mindig ugyanazt az egyfajta arcot vágja. Na, jó kettőt. Hangyaháborús TV, vagy mérges.

Nekem, csak ennyi bajom van vele.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.15. 09:04:32

@Maya--: rákos. állítólag egy éve van hátra, de már az első évad első része óta.

brainoiz 2013.10.15. 13:32:57

A Martin-féle Dangerous Women nem Westeroson játszódik, leszámítva Martin saját novelláját.

"seven stories set in the authors’ bestselling continuities—including a new “Outlander” story by Diana Gabaldon, a tale of Harry Dresden’s world by Jim Butcher, a story from Lev Grossman set in the world of The Magicians, and a 35,000-word novella by George R. R. Martin about the Dance of the Dragons, the vast civil war that tore Westeros apart nearly two centuries before the events of A Game of Thrones."

Maya-- 2013.10.15. 17:56:45

@Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota':

ja. mert ő Jax Teller. s ilyen kell legyen. Grey-ről nem ilyen a leírás a könyvben, s állítólag kurva jó lett volna rá. de már nem tudom meg..

Happy Zoidberg 2013.10.15. 19:14:53

@Maya--:

Akkor most értsünk egyet abban, hogy nem értünk egyet. :)

Tiger Woods 2013.10.15. 21:03:01

@Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota': chloe moretz egy helyes csaj, ráadásul szimpatikus is. szerintem tökéletesen rossz választás carrie szerepére..
süti beállítások módosítása