Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! (21. hét)

2013.05.26. 12:55 Geekblog

  • hírgeekz1.pngDavid Fincher Disneynél készülő NÉMÓ KAPITÁNY filmjét castingproblémák miatt egyelőre jegelték. Állítólag a stúdió nem mondott le a filmről, de legkorábban jövőre kezdődhetnek meg a munkálatok, és ki tudja, mi történik addig - szóval a Nautilus sorsa bizonytalanná vált.
  • Az AMC igazgatója azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem tervezik valaha is befejezni a THE WALKING DEADet. Ami nagyjából megfelel Robert Kirkman álláspontjának is, aki még pár éve mondta, hogy addig fogja írni a képregényt, amíg lélegzik.

  • Steven Spielberg élőszereplős tévésorozatot csinál a HALOból. (A rendező már évek óta szemez egy mozis adaptációval, amiből így valószínűleg nem lesz semmi, legalábbis egyelőre - pedig múlt hónapban még Neil Blomkamp azt nyilatkozta, szívesen megrendezné a filmet.)
  • evildead2.jpgJövő ősszel startol az új animációs STAR WARS sorozat, a REBELS, ami az EPISODE III és IV közt játszódik majd (végre, VÉGRE nem klónháborús téma!).
  • Joss Whedon nemrég megerősítette, hogy Quicksilver (testvérével, a Scarlet Witch-csel együtt, akit ha minden jól megy, Saoirse Ronan alakít majd) benne lesz a BOSSZÚÁLLÓK 2-ben (a Marvelnél). Most Bryan Singer azt mondta, Quicksilver benne lesz az X-MEN: DAYS OF FUTURE PASTban is (a Foxnál), sőt, már a színész is megvan, aki eljátssza: Evan Peters. A helyzet a következő: mind a Marvelnek, mind a Foxnak joga van használni a karaktert (ami kb. egyedülálló), de mindkettőnek csak a saját franchise-ához kapcsolódóan. Vagyis az X-Menben szóba se kerülhetnek a Bosszúállók (ez még no problemo), a Bosszúállókban pedig kussolni kell az X-Menről, el kell felejteni, hogy a karakter mutáns, és még csak nem is gondolhatnak arra, hogy Magneto fia. És ez persze azt jelenti, hogy két külön franchise-ban két külön Quicksilverünk lesz, két külön színész alakításában.
  • Ha valaki titkon még reménykedett benne, hogy a PÓKEMBER filmjogok a Sonytól visszakerülhetnek majd a Marvelhez, tessék: a napokban felröppent egy buta pletyka, hogy van rá némi esély, ami persze csak arra volt jó, hogy a Sony egyik fejese reagáljon rá egy "soha a büdös életben"-nel (a pontos idézet: "never ever ever").
  • TRAILER - Egy új, brutál ACÉLEMBER trailer, ami messze nem olyan széplelkű, mint az eddigiek voltak /// Apu elmagyarázza Supermannek az új ACÉLEMBER TV spotban, hogy miért küldte a Földre. /// Bent a Metallica tombol, kint az apokalipszis. Az Antal Nimród írta-rendezte METALLICA THROUGH THE NEVER Dane Dehaannal (Chronicle) a világvégés katasztrófafilm és a koncertfilm valami egészen fura és érdekes hibridjének tűnik. /// Jon Favreau rendezte, félig-meddig élőszereplős trailer a DESTINY című konzoljátékhoz, Giancarlo Espositóval. Ez lesz a következő Halo? /// Új trailert kapott a THE WORLD'S END, Edgar Wright következő rekeszizomszaggatója. Hülye filmekben mindig hadsereggel meg kompútervírusokkal akarják megúszni a Föld invázióját - pedig lám, csak piálni kell hozzá. /// Új, rövid de velős red band trailer az év másik világvége-komédiájához. Minden esély megvan rá, hogy ezen is jókat fogunk röhögni: THIS IS THE END. /// Itt az új THE WOLVERINE trailer, és... hát, ez az Ezüst Szamuráj... izé. /// CALL OF DUTY: GHOSTS trailer. Lehet, hogy legalább egy kicsit mást kapunk, mint az eddigi három? /// Itt az első TV-spot a PACIFIC RIMhez, Del Toro pedig már most arról beszél, hogy megvannak a tervei a második részhez, ami egy kicsi sem fog hasonlítani erre az elsőre.
  • superman.jpgPOSZTER - Ezeket a nácikat nem lehet kiirtani, már megint a nyakunkon vannak! Itt az első plakát az IRON SKY: THE COMING RACE-hez, ami a rendező ígérete szerint "sötét, őrültebb és grandiózusabb" lesz, mint az első rész. /// Igyunk a világvégére! Új poszter a THE WORLD'S ENDhez. /// Superman apja, Jor-El, mordállyal és lens flare-rel az új ACÉLEMBER poszteren.
  • KÉPEK - Jennifer Lawrence-t beöltöztetik Mystique-nek az X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST forgatásán. (Megyünk Hollywoodba sminkesnek.) /// Gyönyörű, sajátos hangulatú koncepciós rajzok a THE WOLVERINE-hez. Sokkal jobbak, mint az összes előzetes együttvéve. /// Vipera és Yukio karakterei is kaptak egy-egy vagány posztert a THE WOLVERINE-hez. /// A Legónál áldoztak a geekség istenének: megépítették a világ legnagyobb Lego modelljét, egy életnagyságú (!) X-szárnyút, ami több mint 5 millió darabból áll össze, világít és robajlik a hajtóműve, és jelenleg a Times Square-en van kiállítva.
  • További képek és videó: itt. /// Egy koncepciós rajz a SÖTÉTSÉGBEN - STAR TREK klingon hajójához, amit végül kiírtak a forgatókönyvből (talán nem is baj). /// Agresszívan játszanak a gyerekek az iskolában? Ne beszélgessünk el velük, és ne magyarázzuk el nekik, hogy mi a helyes, hanem csak tiltsuk be a szuperhősképregényeket (filmeket, sorozatokat stb.), az mindent megold - és biztassuk erre a szülőket is. (A kép egy amerikai előkészítő iskola szülői tájékoztatójáról készült.)
  • BÓNUSZ - Nem könnyű az útjavítók élete Metropolisban. ACÉLEMBERes hamburgerreklám. 

7 komment

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr325318665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.26. 13:03:14

annyi mutáns és annyi angyal van nem értem, hogy miért mindenki ezt a 2őt (higanyszál meg a boszi) akarja használni?!

Rusznyák Csaba 2013.05.26. 14:08:38

A vicc, hogy azóta kiderült, az X-Menben Higányszálnak csak egy nagyon kis szerepe/nagyobb cameója lesz, szóval a Bosszúállókban sokkal nagyobb teret kap.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.26. 14:19:48

@Rusznyák Csaba: az se egészen világos, hogy minek akarják lassan az összes létező mutánst berakni ebbe az új x-men filmbe?!

pláne, hogy fele a múltban játszódik (amikor ugye még kevés volt) fele a jövőben, amikor meg már újra kevés volt.

memora 2013.05.26. 21:07:40

Hát nem is tudom, de ezek az új blockbusterek már szinte felcserélhetőek egymással (Man of steel, Star Trek, stb), annyira egyformák a trailerek (a filmeket még nem láttam). Mindegyikben maxra van tolva az 1 másodperc/robbanás, zúzás, lövöldözés mutató. Számít még az valamit egyáltalán, hogy éppen Superman, vagy éppen Kirk kapitány és Spock aszisztál hozzá? :S

mizrolist 2013.05.26. 22:11:11

@doggfather: Ők ketten hosszú ideig voltak alapemberei az Angyaloknak; igaz, nem mostanában (bár Wanda visszatért - lásd AvX és Uncanny Avengers -, de Pietro nem).

Case · http://streetartbp.hu/ 2013.05.27. 00:37:01

Én se igazán értem, hogy miért pont ők, de az X-Men filmekben azért már eddig is voltak eléggé fura karakterválasztások.
Viszont utánakerestem, ez a Saoirse Ronan jó lesz Scarlet Witchnek, arcra egyszerre szép-aranyos, meg végtelenül ellenszenves.

A The World's End meg baromi igéretesnek tűnik ezzel a Shaun Of The Dead / Body Snatchers keverékkel, nálam eddig talán a leginkább várt idei film.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.27. 08:25:41

@mizrolist: Van azért még alapember az Angyalok között rajtuk kívül is.
süti beállítások módosítása