Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Wil Wheatont és barátait körbezárják a zombik

2012.10.19. 04:39 Wostry Ferenc

...ebben a videóban. A geekségét büszkén viselő színész, Wil Wheaton (Stand by me) pár hónappal ezelőtt videosorozatot indított: a széria egyes epizódjaiban Wil és az ismerősei különböző népszerű társasjátékokkal játszanak, és most a rendkívül hangulatos Last Night On Earth-re került rá a sor. Ez egy kellemesen félelmetes játék, amelyben egy amerikai kisváros túlélőinek kell túlélniük egy élőhalottakkal fertezett éjszakát, és azokkal a háztartási eszközökkel kell megvédeniük magukat, amik a kezük ügyébe akadnak. Mi is szoktuk nyomni - Wil és a bandája szintén élvezi.

4 komment

Címkék: horror videó társasjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr584857430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tutiadöfi 2012.10.19. 09:02:07

én a beer and board games-en szoktam szétröhögni magam, itt pár sör elfogyasztása mellett tesztelnek társasjátékokat, de a hangsúly inkább a hülyülésen van

www.youtube.com/watch?v=h9OX0zCbH_U&feature=relmfu

és itt van tom vasel, akitől szintén rengeteget lehet tanulni

www.dicetower.com/top_100/11-20_2011

ezeket azután találtam, hogy itt a geekzblogon olvastam a társasjátékokról, szóval köszi szépen , rengeteg jó játék létezik, amire érdemes lenne beruházni

ja és egy kérdés, az Apples to apples nek vagy a card against humanitynek létezik bármiféle magyar verziója ?

wice 2012.10.19. 09:36:12

@tutiadöfi:

Shut Up & Sit Down:
www.shutupshow.com/

Két angol srác már-már Monty Python-i szintű sorozata társasjátékokról. Az elejétől érdemes nézni, mert sok benne az önreflexió, ez kb a blog 7. oldalának alján van.
süti beállítások módosítása