Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

The Collection-előzetes

2012.09.24. 06:34 Wostry Ferenc

Annak ellenére, hogy a Fűrész 4, 5, mittudoménmennyi forgatókönyvírója áll a film mögött (ő szülte papírra, és rendezte), a The Collection kitűnő kritikákat kap, ahol csak vetítik, hivatalos bemutató előtt, fesztiválokon. Egyesek máris egy új franchise indulásáról suttognak. Egyrészt isten ments, másrészt a filmnek van egy előzménye, a 2009-es The Collector, ergo nem indítófilm.

5 komment

Címkék: horror filmbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr244798760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeszKar 2012.09.24. 08:44:46

Láttam is azt a filmet. Elég kegyetlen, de másban nem tudott különleges lenni.

clive. 2012.09.24. 09:53:38

Remélem itt azért választ kapunk pár dologra, mert az előző film egy adrenalinbomba volt, de sajnos azzal, hogy semmi se volt benne elmagyarázva (biztos már akkor folytatásban gondolkodtak) elég kurta-furcsa lett.

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2012.09.24. 10:22:53

Az első rész ugyan tényleg nem indítófilm, de az utóbbi évekből egy élettel teli, brutális és kegyetlen horror, egyszerű, de jó alapötlettel.

A folytatás pedig kurvajónak ígérkezik - és persze szükséges is miután úgy lecsapták a végét az első résznek.

Maya-- 2012.09.24. 16:39:41

ezt megfogom nezni!

entro 2012.09.24. 19:48:24

Most tekintettem meg az első részt, ami szerintem nem kurta-furcsa, illetve nincs lecsapva a vége, egyszerűen csak nincsen alapszinten sem megírva. Kínzás van (bár az sem ötletes), meg gyökér, újszerűnek kamuzott anti-filmzene, meg kínzás, meg logikátlan, fejfogásra és arckaparásra okot adó "fordulatok", kurva nagy kérdőjelek, meg van még kínzás is. Engem személy szerint rég dühített fel ennyire film. Látványosan valami új, extra kegyetlen főgonoszt akar felvezetni, kurvára sejtet valami agyeldobós csavart, motivációt, aztán otthagy a semmi közepén letolt gatyával. Van egyébként stáblista utáni jelenet, érdemes megnézni, mert átértelmez mindent, amit addig láttál. (Viccelek, semmi értelme.)
süti beállítások módosítása