Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Uwe Boll Auschwitz-filmje Oscar esélyes lenne...

2011.02.03. 11:29 Wostry Ferenc

...ha nem ő rendezte volna, legalább is Boll szerint. A világszerte közútálatnak örvendő rendező saját imidzsének csapdájába esett: a fickó valójában rendkívül intelligens, és ha összeszedi magát, képes jó filmeket is csinálni, csakhogy a nagy pofájával (és kezdeti katasztrofális filmjeivel) sikerült magának olyan mély gödröt ásnia, amelyből nem nagyon tud kikecmeregni (képzavar, tudom.) Nemrégiben készült vele egy jól sikerült telefoninterjú, amelynek során sok érdekes dolog elhangzik.

1 komment

Címkék: interjú háborús

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr522635005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.02.03. 14:23:13

Nemtom, olyan _sterilek_ a szereplők. Kicsit se piszkosak, kicsit se soványak vagy valami. Egyáltalán nem látszik, hogy egy haláltábor foglyai lennének. Az eddigi infók alapján mellényúlás lesz. Azért, mert tudott egyszer egy normális kamaradrámát (Stoic) meg egy élvezhető kvázi-dogmafilmet (Rampage) összehozni, még nem kéne nekiállnia egyből a történelem egyik legbrutálisabb eseményének megfilmesítéséhez, pláne, ha - ahogy mondja - nem egy standard túlélőmozit akar összehozni, hanem valami realistábbat.
süti beállítások módosítása