Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Wuxia - az első hivatalos képek

2010.11.23. 15:53 Wostry Ferenc

Peter Chan (Warlords, Comrades - Almost A Love Story) rendezi ezt a nagyköltségvetésű harcművészeti filmet, amelyet már a forgatás során kismillió helyre sikerült eladni. A főszerepeket Donnie Yen, Takeshi Kaneshiro és a legendás Jimmy Wang Yu alakítják, utóbbinak 17 éve ez az első filmszerepe. Egyes sajtóhírek szerint a film Chang Cheh monolitikus mérföldkövének, a One-Armed Swordsman-nek lesz a re-make-je, bár a szinopszis ezt meghazudtolja: Kaneshiro egy detektívet alakít, aki két gyilkosság felderítése végett érkezik valami festői faluba, ahol első számú gyanusítottja a mindeféle sötét titkot takargató Donnie Yen lesz. Íme a minap a sajtó rendelkezésére bocsátott fotók - az összes közt nekem a második és az utolsó lúdbőrözteti végig a hátamat. Az ott Wang Yu, az eredeti One-Armed Swordsman...

5 komment

Címkék: fotó ázsiai hír wuxia kungfu harcművészet

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr382468174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.YEZy. · http://asianmovies.blog.hu 2010.11.23. 18:47:36

Jó lesz ez is, bár még jócskán odébb van. Remélem, a készítők nem esnek majd bele a valós történelmi események olyan túlzott feltuningolásába, mint Bodyguards & Assassins, illetőleg a Legend of Chen Zhen alkotói tették (a szinopszisból kiindulva nem is lesz rá lehetőségük).
Izé, a 2010-es HK felhozatalról várható cikk itt a blogon?

Fehér Szemöldök · http://taiwandor.wordpress.com/ 2010.11.28. 08:10:35

jól néz ki, várjuk szeretettel, csak ne legyen benne túl sok röpködés, meg drótozás, mert az elrontja az egész hangulatát. Bodyguards & Assassins, Yip Man, Chen Zhen katasztrófafilmek, reméljük Donnienak megjött az esze és nem adja a nevét több ilyen hülyeségre.

komplikato 2011.11.10. 11:23:58

@Han Shan: Wu Xia címmel még is mit vársz? Hiszen az a többe ezer éves hagyományokra visszatekintő szuperhősős emberfeletti képességekkel rendelkező harcosokról szóló műfaj.
A film egyébként döbbenetesen jó, de ha valaki azért akarja megnézni, mert szereti a kung-fu filmeket, akkor pofára fog esni, mert lélektani krimi.

Wostry Ferenc · http://geekz.444.hu 2011.11.10. 11:33:09

@Kompli: én nem azt vártam, mert tudtam kb miről fog szólni, és mégis utáltam. :) és a vége... ójaj...

.YEZy. · http://asianmovies.blog.hu 2011.11.10. 21:23:28

Nekem 2 dolog nem tetszett benne. Az egyik a rendezés, néhány elem nagyon bénán lett beletéve a történetbe (pl. a hidas jelenet).
A másik meg, hogy minek kellett a mostani USA nyomozós sorozatokból ismerős testen belüli animációkat belerakni egy wuxia moziba? Sehogyan se illettek azok ide... Ezt az egész USA majmolósdit azonnal el kéne felejteni, de hát úgy látszik, a mandarin közönség vevő erre is.
Kaneshiro viszont nagyon jó volt, kár, hogy kevés filmben foglalkoztatják.
süti beállítások módosítása