Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

The Red Eagle - előzetes

2010.10.16. 19:21 Magócs Dávid

Tájföld különbejáratú szuperhősével a mozik vásznán találkozhatunk hamarosan. Red Eagle extravagáns, komor és badass, miközben profi módon bánik kardokkal és lőfegyverekkel egyaránt. A film első blikkre olybá tűnik, hogy csen innen is meg onnan is, mégis mondanám egyedinek, mint teljes koppintásnak. Lassan ott tartunk, hogy nekünk magyaroknak is szükségünk lesz egy szuperhősre, amit filmre tudunk vinni. A mostani trendeknek ezzel a filmmel eleget tesznek a tájföldiek. A bemutatóra időpontja mindeddig ismeretlen. A rendező személyében Wisit Sasanatieng-et tisztelhetjük, akinek első rendezése volt az első thai film, ami eljutott a Cannes filmfesztiválra. Angol feliratos előzetes az ugrás után.

4 komment

Címkék: akció filmbemutató szuperhős

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr242376397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Áramvonalas Földműves 2010.10.17. 12:17:51

Hát ez elképesztően jól néz ki, simán kenterbe veri a halivudi mozikat látványban tuti. Ami nem kellene azok a röntgenes felvételek, amikor beszúródik a fasza kardja. Ja és milyen durván jól áll már az öcsibajusz 1 szuperhősnek?:D sztem újra divatbajön!

gothmog 2010.10.17. 13:02:48

Magyar szuperhős? Hát a Kincskereső kis Köd-man az smafu?
(gondolom menjek a picsába, ügye?)

Balakin · http://balakin.blog.hu/ 2010.10.17. 13:56:43

Látványra, sztorira, mindenre teljesen olyan mint egy hálivúdi film csak ázsiai színészekkel. Megnézem majd, mert minden ilyen szart megnézek, de nemértem miért kell ennyire koppintaniuk az ámerikai szuperhősstílust. amugy az eredettörténet csak engem emlékeztet a Jet Lee féle Black Mask-re ?
süti beállítások módosítása