Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Gantz - előzetes

2010.10.02. 15:50 Chavez

A kultikus manga és anime sorozatból idén elkészült az élőszereplős filmváltozat is, az igéretes teaserek után pedig itt a rendes előzetes is. Az igencsak bizarr sztoriban néhány ember egyszercsak egy szobában találja magát, ahol mindössze egy nagy fekete gömb van még rajtuk kívül. Kiderül, hogy ezek az emberek mind a haláluk után kerültek oda, de ha ez még nem lenne elég a megrázkodtatáshoz, hamarosan szembesülnek azzal, hogy a gömb feladatokat szán nekik, földönkívüliekre kell vadászniuk, méghozzá időre. A gömb fegyvert és speciális öltözetet is biztosít számukra. Aki a megfelelő pontszámot összegyűjti, az megválthatja az életét, viszont aki a vadászat közben meghal, annak már nincs újabb esélye.

7 komment

Címkék: scifi filmbemutató manga képregény adaptáció

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr242339620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.10.02. 22:24:19

Álmodom?

jó sztori..és azt hiszem érdekes lesz a film:), mármint nagyon remélem.

Chavez 2010.10.02. 22:56:30

A mangát szabályosan faltam, bár csak ameddig követtem, mert úgy tudom, hogy még mindig fut. Pörgős, akciódús, fordulatos és nem kicsit bizarr cucc, bár gondolom a film valamivel szolidabb lesz, mert szex és erőszak azért akadt benne bőven.

Beyonder 2010.10.03. 11:28:06

Ez akkora baromságnak hangzik, hogy akár még jó is lehet.

Áramvonalas Földműves 2010.10.03. 17:45:47

Nagyon nagyon nagyon kevés olyan film van, amiben működik az, hogy valaki gyászában,fájdalmában magában üvölt eres fejjel. De tényleg elég nagy hülyeségnek tűnik. Én elkerülöm.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.10.03. 23:07:43

Nem tetszett az anime, főleg az ilyen "a szörny fél méterre van tőlem, de még mindig van időm egyperces moralizáló párbeszédre a csapattársammal, hogy miért ne hagyjon meghalni"-féle narrációs balfaszságok miatt. Ettől függetlenül a film még jó is lehet.
Mikor csinálják meg ugyanezt az Elfen Lieddel? Mindig is pszichotikus japán csajokat akartam látni, ahogy telekinetikus erejükkel aprítják a környezetük szerves részét, lehetőleg meztelenül.

virtualdog 2010.10.10. 12:11:51

Tetszett az alapötlet a mangában, de abba kellett hagynom, mert egyre erőltetettebbnek éreztem a szereplők reakcióit meg a problémákat.

BlackrainboW 2011.03.15. 10:23:56

Én ugyan nem követtem a mangát,mert nem vagyok a rajongója a stílusnak, bár tagadhatatlanul vannak
érdemes darabok közöttük. A filmet látva tényleg
bizarr és jópofa ötletnek tűnik, ellenben a kelet
moralizálási kényszere kicsit megöli, az elérhető letöltésekhez nem találsz feliratot,a létező english dub meg olyan mintha a Jason Stathamet Paudits Béla szinkronizálná. Ennek ellenére várom a folytatást,amit a végén jeleztek is,merthogy a legfontosabb kérdések fel sem merültek a sztori kapcsán: Ki a f***szom ez a gantz, és mióta vannak idegenek a Földön??!!:DDDD Első blikkre azért jó kis aprítás volt.
süti beállítások módosítása