Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

The Human Centipede 2: Full Sequence - előzetes

2010.09.25. 16:14 Magócs Dávid

Az első rész "sikerét" követően, a rendező Tom Six máris a második rész elkészítésén fáradozik. A sokak számára gyomorforgató film, egy elmebeteg sebésszel foglalkozik, aki azon fáradozik, hogy elkészítse az emberi százlábút. Míg az első részben "csupán" három személy sebészi úton történő összeillesztésével boldogult, a következő részben, ahogy a cím is mutatja egy teljesebb százlábút kapunk majd, ami 12 főt fog számlálni. Számomra csak egy kérdés maradt, honnan lapátolta össze a pénzt a folytatáshoz. Az ugrás után megtekinthető a teaser, amely teljes egészében hallgathatjuk az önelégült rendezőt, ahogy áradozik a következő részről. Bemutató 2011-ben.

11 komment

Címkék: horror filmbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr592322563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.09.25. 22:58:08

Második osztályos szintű matek-ismereteim szerint akkor a harmadik részben

a) 21-tagú százlábú lesz (ha kilencesével növekszik a sor)
b) 48-tagú százlábú lesz (ha mindig négyszeresére nő a sor)

De hogy pontosan száz végtagja legyen a lénynek (talán ez a katartikus végcél, bár a rendes százlábúnak se pont száz lába van), ahhoz huszonöt ember kell.

Vagy az lesz a vég, hogy az utolsó tag seggét hozzávarrják az első tag szájához, így egy mókás körparádét létrehozva.

Esetleg elkészíthetnék a melegpornós változatot is, ahol a páciensek nemi szervét mindig egy másik páciens végbelébe varrják bele. Vagy ugyanez orálisan és akkor a spermával táplálkoznak, mint az a csaj abban a DrMáriás-novellában.

Érdekes az emberi anatómia.

Áramvonalas Földműves 2010.09.26. 01:28:08

az a baj,h nem tudják ezek mi az igazán beteg (nem mintha lenne ilyen és én tudnám mi az) és ilyenekkel szórakoznak. Ez csak szimplán unalmas és gagyi. De Uwe Boll és ő összeállhatna és nyomhatnának valami meleg filmet. Vagy 1 olyan rövidfilm is megtenné, ami remake verzsönje lenne a Brüno csúcsjelenetének, a ketrecharcnak.márminthogy ők lennének az aktorok.

Amúgy a brüno nálam közel van a nagyon beteghez.

K.Leslee 2010.09.26. 01:30:58

@Bokortalan Lajtalan: Szerintem ez a rendezo rafinaltabb es nem ugy lesz, ahogy azt varnank. ...Ha a 2. Resz 12 tagjat hozzaadjuk az 1.resz 3 tagjahoz, akkor 15-ot kapunk. 15x4(vegtagok szama)=60. A harmadik reszhez tehat 10 emberre lesz szukseg, mert 10x4=40 es 40+60=100.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.09.26. 07:36:30

@K.Leslee: Szilveszterkor haverom megnézette velem az Oroszlánember 2 című régi török vagy milyen Zs-film zárójelenetét. A végén kiírják, hogy folyt. köv., meg jön a harmadik rész, még a pontos alcíme is ki volt írva, de sosem készült el. Mindegy, csak úgy eszembe jutott.

@Áramvonalas Földműves: Ajánlom figyelmedbe Makavejev Sweet Movie című filmjét vagy a Taxidermiát, mondjuk. Ezt a szintet ezek a lightosan segg-meg faszmutogató meg klisé-gore szarok nem is karcolgatják. Nem betegek, csak épp annyi műfika van az orrukra sminkelve, hogy a popcornhernyó betegnek lássa őket.

A százlábús alapötlet viszont kurvajó, azt be kell látni. Beindítja az ember fantáziáját.

mesko 2010.09.26. 11:03:49

Gondoltam én már a tavaly, hogy ha ez a Tom Six szabadlábon marad, akkor rendez egy folytatást is..mert ha épp nem küldik kezelésre akkor díjjazni fogják. Bár az ötlet nem az ő géniuszi agyából pattant ki, hanem a nácikéból a háború idején(de ők sem folytathatták megkezdett kisérleteiket)DILIS BANDA!
Maradok Dr.House-nál..ő is beindítja a fantáziámat:), de akinek tetszik ez az ötlet, annak azt kívánom legyen a második vagon!(mert ugyamúgy ez a dolog sebészetileg kivítelezhető)

vilaghalo 2010.09.26. 13:57:11

emlekezetes film volt az elso, kivancsi vagyok erre is. viszont jo lenne, ha ebben a csavoban lenne meg kraft egy teljesen uj, hasonloan erdekes/hulye alapotlethez is, mert egy human centipede 3-at mar nem hiszem, hogy szivesen megneznek.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.09.27. 22:17:47

"...akinek tetszik ez az ötlet, annak azt kívánom legyen a második vagon!"

Náci.

mesko 2010.09.28. 05:13:47

bocsi, nem akartalak bántani, mert látom, hogy fejre estél..tényleg.. és elég bünti neked, hogy ilyen okos vagy, én meg csak egy szimpla síkhülye néző:)
süti beállítások módosítása