Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Vanishing On 7th Street

2010.08.22. 16:50 Beyonder

Brad Anderson (A gépész) legújabb filmje klasszikus poszt-apokaliptikus thrillernek tűnik: egy hirtelen áramszünetet követően egész városok néptelenednek el, az emberek nagy része szó szerint eltűnik. A napok egyre rövidebbek és sötétebbek lesznek, miközben néhány túlélő (Hayden Christensen, Thandie Newton, John Leguizamo) megpróbál rájönni arra, hogy mi a fene történik. Trailer az ugrás után, premierdátum még nincs.

 

8 komment

Címkék: scifi filmbemutató thriller post apocalypse

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr942239185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Áramvonalas Földműves 2010.08.22. 21:39:00

Én ezt nem értem. Miért kell ilyen filmeket halomra csinálni. Na persze világos, h trend. Nade Anderson azért nem egy zs kategóriás rendező. Hogy fordul egy rendező, aki gondolom csinálhatna sokmident egy ilyen téma felé. De most komolyan, érdekel ez valakit? Mármint ez a trailer egy halál unalmas sablon.

K.Leslee 2010.08.23. 15:36:36

Meg nem mondanám, hogy ez egy Brad Anderson film. A Gépész tv filmes rendezőhöz képest nagyon jó volt, de szerintem amúgy is. Transsiberiant még nem láttam, de dícsérik.
Ez a film egy összeollózott posztapo-thriller-horror torzszülöttnek tűnik. Nem tudom, érdemes e megnézni. Ki nem állhatom Hayden Christensen-t, ritka nagy antitálentum.

mesko 2010.08.23. 18:59:25

Marmaduke-ot szeretem...de lehet azért mert szeretem a kutyákat, pláne a nagyokat..nagyon jól szórakoztam a filmen.
A Transsiberian az nekem egy nagyon autentikus filmnek tünik, Brad Anderson a "machinista ki a gőzöst igazítja..", szerintem tényleg jól vezeti a vonatot...és nem véletlen, hogy az oroszoknál játszodik az esemény, hisz ők jók a drog, "élőhús" bizniszben...meg akció, kínzás...ez-az...egyszóval ok a film, ami nekem nagyon tetszett az a gyors ritmusa...egy percet sem unatkozól...és ami a legfontosabb nem egy kiszámítható film, tehát OK!
...ööö izé, a srácoknak nem igazán tetszett a vége(ők pedig értenek a filmekhez)..de én csattantam ki az örömtől, hogy micsoda filmet láttam Anderson-tól.
Nem akartam ide háppogni Hayden Christensen miatt, nem értem mit látnak benne...de a Transsiberian-t nem ajánlatos kihagyni..:)

walter white 2010.08.24. 19:02:42

a Machinist szerintem azzal lett eladva, hogy Bale CSONTvazra fogyott a szerep miatt, viszont az otlet mar akkor is CSONTig le volt ragva, egyaltalan nem volt nagy szam - az iroja ezen kivul szar horror remake-ekenn dolgozott.
a Transsiberian elment kb egy masnapos vasarnap koraesti filmnek, a trailer alapjan ez szarabb lesz.

mesko 2010.08.25. 17:30:06

a Machinist az tényleg Bale soványsága miatt..volt valamicske..mert a téma az már-már "klaszikus"-nak nyilvánítható..de még most is elöttem van Bale...s talán ha elég gyorsak,olyan de olyan filmet rittyenthettek volna Auschwitz-ről, hogy a pofánk leszakadt volna...(rendesen elképzeltem...)morbid, de így van.
pl.Tom Hanks ugyanannyít fogyott a Cast Away-re, és azt a filmet nem erről jegyeztük meg(legalábbis én)
Tartom, hogy a Transsiberian-t kár lenne kihagyni...igaz, nem az a film amit muszáj megnézni mielött megdöglik az ember...ez így igaz:)

K.Leslee 2010.12.22. 16:55:49

Azt néztem, hogy a repülő a háttérben vagy 1 kilóméterre van, a robbanás viszont olyan 80 méterre HC-től.

K.Leslee 2011.01.25. 18:54:01

NNa, végre megnéztem. Meglepő módon Christensen nem volt annyira idegesítő, sem az örök sötétség, a sztori viszont annál inkább. Emlékeztek a The Happeningre? Nos, az jobb volt(!!!!)
Fussunk a szél helyett fussunk az árnyék elől!!
:-)
süti beállítások módosítása