Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Treme (HBO) - előzetes

2010.03.16. 21:07 PeetV

Az HBO remek évnek néz elébe: ugyan élveztek némi nézettségi sikert a True Bloodnak köszönhetően, idén visszatérnek az igazi, mozifilm-kvalitású sorozatmonstrumaik. A hétvégén frissen bemutatott Spielberg-Hanks páros új háborús eposza (The Pacific) mellett ott sorakozik a Scorsese-Buscemi neveivel fémjelzett Boardwalk Empire, vagy a The Miraculous Year (Bigelow rendezi a pilotot), és a listának ezzel még messze nincs vége.
Van azonban egy, amely mindegyik nagy névnél jobban vonz minket: Íme a minden idők legjobb dráma-sorozatának (The Wire - Drót) alkotóitól - Treme 

3 komment

Címkék: előzetes sorozat hbo trailer treme

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr241845384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Áramvonalas Földműves 2010.03.17. 11:07:28

Ez nem olyan,h mi fehérek milyennek képzeljük az afro-amerikai folklórt?

Balakin · http://balakin.blog.hu/ 2010.03.17. 17:33:13

HBO nál nagyon értenek az ilyen beetetéshez. Tre blood opening is kurvajó volt, southern meg minden azt a sorozat meg twilight 16+ változat.
süti beállítások módosítása