Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Bond VS Bond

2009.06.01. 06:55 Wostry Ferenc

Bár Daniel Craig tízezerszer baróbb Bond, mint Pierce Brosnan valaha volt, vannak, akik nem osztják ezt a nézetet, mint a mellékelt videó is tanusítja... Megtekinthető a "tovább"-ra kattintva.

3 komment

Címkék: akció vicces videó

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr941156194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gulandro 2009.06.01. 10:03:24

Pedig nekem az Aranyszem Brosnanje fényévekkel jobban adta a kezdő Bondot mint Craig. A videó viszont nagyon jó. :D

Before · http://azbeszt.blog.hu 2009.06.02. 14:36:59

Hogy ez mennyivel (mennyiszer) jobb lett volna az idióta alányögdösések nélkül!!!

DavidLoPen 2009.06.02. 20:44:14

valoban egy markans egyeniseget udvozolhettunk a studio es a producerek batorsaganak koszonhetoen Daniel Craig jovoltabol, de komoly ketsegek merultek fel bennem, hogy nem vesziti e el ezt a Casino Royal-ban oly pozitiv vizhangnak orvendo arnyaltabb karakteret egy tucat akcio-figurava vallas megalapozott fenyegetettsege miatt, amiert persze nem Craig a felelos, hanem a kedves trendkoveto producerek.A Quantum csendje akar egy nem hivatalos Bourne-mozi is lehetett volna, es mivel a film sikeres is volt, nos ezert nem megalapozatlan a felelmem...egyebkent Marc Forster kb. annyira varazsolta egyenive a Bond-elmenyt mint azt tette a Brosnan-idoszakban Apted vagy Spottiswoode.Miert hiszik a Broccoliek hogy csak a kezdo lokest kell Martin Campbell-nek megtennie.Amugy talan o az a rendezo aki olyan hatassal van a sorozat megreformalasara(pozitiv iranyban) mint annak idejen Guy Hamilton .
süti beállítások módosítása