Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Bad Liutenant: Port of Call New Orleans - előzetes

2009.05.28. 08:00 Wostry Ferenc

What the flying fuck... Tehát ha jól értem, az alapszitu a következő: a kilencvenes évek legjobb amerikai filmjét (Bad Liutenant), amelyet nem mellékesen a legnagyobb élő amerikai rendező jegyzett (Abel Ferrara), egy másik zseni, a Werner Herzog megrimékeli, illetve egy új helyszínen, ezúttal New Orleansban forgat hozzá egyfajta komplementer-darabot. Mindez még úgy-ahogy megemészthető lenne, de a Nic Cage játssza a főszerepet, akit én kb. 10 másodpercig tudok csak elviselni. És most megjött a film előzetese, amely még annál is nagyobb mozibalesetet sejtet, mint azt várni lehetett... Megtekinthető a "tovább"-ra kattintva.

12 komment

Címkék: filmbemutató dráma

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr531148156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.05.28. 10:07:11

Két dologra tudok gondolni:
Herzognak ennivalóra kell a pénz (kizárt).
Vígjátékot akart már rendezni. :)

A legvalószínűbb viszont az, hogy teljesen meghülyült.

A Mocskos zsaru nagyon kemény. Őrület az a mozi. Nem is tudnék fontosabb amcsi filmet mondani a 90-es évekből.

scorsesefan 2009.05.28. 11:47:18

Már mikor az ötletet meghallottam 10 perces heveny röhögőgörcsöt kaptam. :D
Pláne, mikor egy interjúban Herzog beszólt, hogy "ki az a Ferrara?" Vicc lesz az egész...

Az eredeti óriási mozi.

szvbrk 2009.05.28. 11:59:26

ez a hir addig votl szamomra erdekes, ameddig valamiert felkomasan nick cavet olvastam cage helyett. na ugy lehet ez egy durva film lett volna,igyviszont:/

Varga Denes 2009.05.28. 14:25:40

Vígjáték még lehet belőle...

travis 2009.05.28. 16:42:03

Tény, hogy az eredeti film sötét, vallásos töltete sehol sincs. De egy trailerből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.

Hatodik 2009.05.28. 18:36:10

ez mi ez a trailer? Egyszerűen nevetséges.

Én kedvelem Herzogot (az Aguirre micsoda film), de most úgy néz ki, nagyon mellényúlt.

Cage csinált nézhetőt a Szikla óta? Tudom, az is szar, de azért szeressük. :)

Baski Sándor · http://filmvilag.blog.hu 2009.05.28. 21:43:14

@Hatodik: szándékosan akar "bűnügyi komédiát csinálni" lásd:
http://filmvilag.blog.hu/2009/05/28/mocskos_zsaru_herzog_modra
ettől persze még lehet, hogy nézhetetlen lesz

theboxman 2009.05.28. 22:27:12

Hát, így azért más. Ha autonóm alkotás, és nem befolyásol a trailer, talán még jó is lehet. Remake-nek kétségtelenül borzalmas lenne :)

Wostry Ferenc · http://geekz.444.hu 2009.06.02. 12:25:34

Filmmaker: "What are your feelings about Werner Herzog doing his version of Bad Lieutenant?"

Ferrara: "He can die in hell. I hate these people - they suck. A, he don't know me, couldn't pick me out of a line-up. B, I'm chasing windmills. Well, I'd rather chase windmills than steal other people's ideas. It's lame. I can't believe Nic Cage is trying to play that part. I mean, if the kid needed the money... It's like Harvey Keitel said, 'If the guy needed the money, if he came to us and said, 'My career's on the rocks,' I'd cut him a break.' But to take $2 million - I mean, our film didn't cost half of $2 million. That film was made on blood and guts, man. So I really wish it didn't upset me as much as it does."

Filmmaker: "You're going to be doing the prequel to King of New York soon."

Ferrara: "So I'm ripping off Abel just like that too. [laughs] If I did King of New York, I'm not doing the prequel to Aguirre: the Wrath of God, okay? Let me put it that way."

Filmmaker: "So they're making the film against your will?"

Ferrara: "Absolutely. Nobody asked us to do it. Nobody approached us and said, 'Would you do it?' Give us $8 million, we'll come up with something. They give me twenty grand and say, 'Go *beep* yourself.' Gimme a break! They aren't paying Harvey anything, they aren't paying him two cents. Ed Pressman sucks cock in hell, period. You can print that."

virtualdog 2009.06.02. 13:21:02

Hehe, ez az interjú nagyon aranyos... :D Tök jó, hogy Ferrara így ki meri mondani, amit érez.

DavidLoPen 2009.06.19. 19:07:56

@vittorio: fontosabbat?Nem vitatom el a film ertekeit, de azert szerintem tiz emberbol ha az utcan leszolitjak, kb nyolc nem is ismeri Ferrara kultikus muvet, persze ez alapvetoen a rosszul (szarul ) megszervezett PR-nak is koszonheto.Enram(s persze ez az en hibam)nem volt olyan irgalmasan nagy hatassal a film, biztosan nem a megfelelo idoben lattam.Amugy egy felkavaro, illuzioktol mentes alkotas, de szerintem fontosabb filmek a 90-es evekbol pld. a Szemtol Szemben, vagy az Amerikai Historia X., a Romper Stomper, a Rovidre Vagva, Dark City...ezeknek a filmeknek a vizualis vilagat vagy az elbeszelesi technikajat meg ma is eloszeretettel ultetik at kortars produkciokba.Amugy a Nicolas Cage-t mar egy ideje nem is lehet komolyan venni, pedig ha megerolteti magat baszottul jo szinesz...
süti beállítások módosítása