Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Játékelőzetes: AZ ÚJ FAR CRY ENGINE

2008.01.24. 08:07 Linkovic Csumoszky

Egy közepesen hosszú jogi huzavonát követően szakított a tavalyi techbombát, a Crysis-t legyártó Crytek és az Ubisoft, így a Far Cry - a 2004-es év leglátványosabb FPS-ének - második részét a kiadó házon belül kénytelen fejleszteni. Az új részt a Dunia névre hallgató motor támogatja meg, melyről kikerült a netre egy impresszív demó. A kész játék PC-re október 31-én érkezik.

2 komment

Címkék: pc pc előzetes játékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr83308783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virtualdog 2008.01.24. 10:00:55

Ez unalmas és lerágott csont téma, de régen a játékok szóltak is valamiről és tele voltak ötletekkel, hogy lehet, hogy manapság már tényleg csakis a grafikai motorral reklámoznak mindent?

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2008.01.24. 14:21:18

Az első Far Cry tényleg csak egy techbravúrkodásnak indult, aztán véletlenül játék lett belőle. Gondolom itt most - miután már nem a Crytek fejleszti - azt akarják bizonyítani, hogy a motor (a kor elvárásait hozzáadva) méltó lesz az első részhez.
süti beállítások módosítása