Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Filmbemutatók: TANTEI MONOGATARI, ASTERIX AZ OLIMPIÁN, AN EMPRESS AND THE WARRIORS

2007.12.14. 06:02 Wostry Ferenc

Miike nem lassít, a Sukiaki Western Django elkészülte után kb. 2 perccel máris itt az új filmje, a Tantei Monogatari (Krimi), amely nem az azonos című, 1983-as, Juszaku Macuda főszereplésével készült klasszikus detektív-történet re-make-je, szerencsére.

Kinek tetszett az első két Asterix film? Nekem nem, bár a Kleopátrás valamivel jobban sikerült mint az első, az egy katasztrófa volt. A harmadik részt jövő év elején mutatják be, a látvány elsőrangú. Delon mint Julius Caesar? Inkább nézném már őt abban a Johnnie To-filmben, ami még márciusban be lett ígérve...

A nyolcvanas évek végének-kilencvenesek elejének egyik hongkongi csodagyereke, Ching Siu Tung (Chinese Ghost Story, többek között) az An Empress and the Warriors című nagyköltségvetésű eposszal igyekszik életet verni a karrierjébe - hogy mekkora sikerrel, majd elválik: lesz benne Donnie Yen, aki most Ázsiában nagyon megy, meg Kelly Chen, a cantopop egyik szupersztárja, de maga a film sajnos a túldíszletezett, lélektelen újmódi wuxia-eposzok sorába látszik beleilleni.

3 komment

Címkék: horror krimi filmbemutató vígjáték wuxia

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr46263474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyonder 2007.12.14. 10:06:22

Tényleg hihetetlen, hogy Miike milyen gyorsan dolgozik. Bennem már az is felmerült, hogy a napi rendezői feladatokat nem is ő végzi, csak marketingokokból nevét adja a végeredményhez.

Chavez 2007.12.14. 13:00:45

Klassz a Tantei Monogatari előzetese, és ott van benne Yuya Uchida is! :)Pont tegnap néztem meg Miike legutóbbi filmjét a Like a Dragon-t, és nem volt valami nagy eresztés.
Viszont az élőszereplős Yatterman film érdekes lesz, az biztos!:) Ez az eredeti Yattaman:
blue1989.imeem.com/video/9hQMYYJo/yattaman_ver2_animation_video/

Koimbra · http://filmdroid.blog.hu 2007.12.15. 14:49:13

Az Asterix első mozifilm valóban rossz volt, de a másodiknak jó volt, de közre játszhatott ebben, hogy a szinkonja zseniált volt.
süti beállítások módosítása