Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! - 3. hét

2014.01.19. 12:43 Geekblog

  • hírgeekz1.pngJön a DJANGO LIVES, az eredeti Django folytatása, magával Franco Neróval a főszerepben. A sztori szerint az idős címszereplő 1915-ben, Hollywoodban dolgozik szakértőként westernfilmek forgatásán, amíg gengszterek újra harcra nem kényszerítik. A rendező Joe D'Augustine, aki vágóként több Tarantino-projektben is részt vett.
  • Kész Quentin Tarantino új forgatókönyve, a THE HATEFUL EIGHT című western, amiben szerepet szán Christoph Waltnak és Bruce Dernnek. A hírt időközben Dern is megerősítette.

  • Az AMC és Vince Gilligan nem sokat pöcsöltek. Breaking Bad spin-offjuk, a BETTER CALL SAUL elstartol idén novemberben.
  • Az ABC még nem rendelt belőle pilotot, de az AGENT CARTER sorozat jövője ettől függetlenül egyre biztosabbnak látszik: már kapott showrunnereket, és Hayley Atwell is a fedélzeten van. Ha megvalósul, a széria az első Amerika Kapitány film után egy évvel játszódik majd.
  • Az NBC berendelte a CONSTANTINE sorozat pilotját. Az író PERSZE David S. Goyer…
  • A még mindig cím nélküli SUPERMAN/BATMAN filmet majdnem egy évvel eltolta a Warner. 2015. július 17. helyett 2016. május 6-án mutatják be. Hogy "az alkotóknak legyen idejük teljesen megvalósítani a víziójukat" és hasonló dumák. A DC ezzel kesztyűt vágott a Marvel pofájába - nekik ugyanis már van egy filmjük bejelentve ugyanarra a hétvégére (amiről viszont még nem tudni, hogy mi).
  • batman-jock.jpgA Fox eddig nagyon ígéretes GOTHAM c. sorozata, ami az első hírek szerint Gordonról és a bűnös városról, nameg a kisfiú Bruce Wayne-ről szólt volna, éppen sok-sok fokot zuhant az "alig várom" skálán: a széria addig követi majd Wayne sorsát, amíg magára ölti a denevérjelmezt (a sorozatfináléban), és olyan gonosztevők eredettörténetét is elmeséli, mint a Pingvin, a Makcsanő és a Riddler. Szóval, egy pre-batmanes, gordonos noir helyett kapunk egy batmanes Smallville-t. Szar csere.
  • Az ANT-MAN a jelek szerint kétgenerációs lesz, ugyanis a főszereplő, Paul Rudd Scott Langet alakítja majd, míg az EREDETI Ant-Mant, Hank Pymet (dobpergés) a nagy Michael Dougles!
  • Jack Bauer május 5-én tér vissza terroristákat irtani a 24: LIVE ANOTHER DAY-ben, a sorozat új, 12 részes évadában, rögtön egy duplaepizóddal. A stábhoz egyébként időközben csatlakozott Yvonne Strahovski egy londoni CIA-ügynök szerepében.
  • Bennfentes információk szerint Michael Arndt forgatókönyvíró azért távozott a STAR WARS EPISODE VII-ből, mert az ő sztorija Luke, Han és Leia gyerekeiről szólt volna, a szülőkkel pusztán mellékszerepben, Abrams viszont fordítva akarja: Luke-ék főszerepben, a kölykök háttérben, és majd csak a VIII., IX. részben lépnek elő fontosabb karakterekké.
  • Az AVENGERS: AGE OF ULTRON kapott egy új gazembert James Spader címbeli főgonosza mellé: Thomas Kretschmann Wolfgang von Strucker bárót, a náci tisztből lett HYDRA vezetőt alakítja majd. A színész többfilmes szerződést írt alá, úgyhogy a Marvelnek hosszútávú tervei vannak a karakterrel.
  • Nyilván rohadtul meglepő, de James Cameron leigazolta Sam Worthingtont és Zoe Saldanát az AVATAR mindHÁROM folytatásához. A filmeket egyben kezdik forgatni idén, premierek 2016, 2017 és 2018 decemberében.
  • A Disney/Marvel Johnny Deppet akarja megnyerni a készülő DOCTOR STRANGE film fő- és címszerepére - a tárgyalások folyamatban vannak.
  • TRAILER - Első előzetes az ALKONYATTÓL PIRKADATIG sorozatból. Az a helyzet, hogy ez a "You be cool" nagyon szarul hangzik nem Clooney szájából. /// A börtön után: február 9-én visszatér a THE WALKING DEAD. /// Trailer Sam Mendes és John Logan PENNY DREADFUL című, klasszikus rémtörténeteket újraértelmező horrorsorozatához, ami májusban startol a Showtime-on. Akár jó is lehet. /// A teljes trailer a TRÓNOK HARCA negyedik évadához. Biztos van, aki még nem látta. (LOL)
  • BÓNUSZ - A STAR WARS/TRÓNOK HARCA crossover!

20 komment

Címkék: hír filmbemutató newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr15770302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutánnia 2014.01.19. 21:53:25

amúgy ez a DJANGO LIVES nem hangzik rosszul csak kb egy 40 évet késett az egész, Árpád vezérnek és Corbuccinak '70ben lekelletett volna nyomniuk, azt most már milyen kult klasszik lenne

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.20. 08:34:00

ez a gotham tényleg szutyok egy hír. :S

ez az alkonyattól pirkadatig nagyon gyengének néz ki eddig. S

Terror Dzsoni 2014.01.20. 08:58:34

DJANGO LIVES , Jesszus! Már a második rész is iszonyat gány volt, nem sok választotta el a tévéfilm minőségtől. Mind történet, mind pedig megvalósítás terén. Franco papa önön kezével veri a karrierjének ( már ha van neki még olyan) koporsójába a szegeket...érted?! :)

kukilopezromero 2014.01.20. 09:08:21

ebből látszik, hogy a DC sehol nincsen, csak próbál lépést tartani a Marvellel, és persze megint velünk nézőkkel babrálnak ki, érdemes volt ezért hypeolni a tömeget a batmannel, ha most kiderül, hogy sehogy sem állnak

és ez szemétség

tarantino meg látom nem nyugszik, amíg az összes western klasszikust meg nem alázza

érdekes mindegyik hír, aztán meglátjuk mi sül ki belőlük

Petvr bán 2014.01.20. 10:55:46

@kukilopezromero: Valószínűleg az van, hogy Affleck fogta az Oszkárját és feldugta Snyderék seggébe, hogy na gyerek, NEM így kell filmet csinálni, majd én megmutatom

ghavin 2014.01.20. 12:59:15

Tudja valaki melyik démonnak adta el a lelkét/kit kefél David S. Goyer a karrierjéért cserébe?

kukilopezromero 2014.01.20. 13:34:37

@Petvr bán: komolyan mondom én 10 éve nem láttam Affleck egyetlen filmjét sem, valahogy annyira kívül esik a fősodron, mindig ajánlgatják, de egyszerűen jellegtelennek tűnik

nem tudom így van-e, a batmannél kiderül, csak félek, hogy megint valami unalmas drámát kapunk, mint a Superman esetében

ez a tologatás meg a kapkodásra utal, és legyen neked igazad, menjen ez a minőség javára, és próbáljanak meg normális filmet csinálni

Case · http://streetartbp.hu/ 2014.01.20. 15:58:50

Oké, értem én, hogy nagyon mennek manapság a tévésorozatok és a képregényfilmek (és a képregényes tévésorozatok), node nem lesz ez azért most már így egy kicsit sok a jóból?

Maya-- 2014.01.20. 18:14:14

@kukilopezromero: nézd meg The Town (asszem úgy fordították: a tolvajok városa). ő is rendezte..

szerintem jó munkát végzett :)

superben 2014.01.20. 23:58:57

@kukilopezromero: Színészként nem szeretem, de rendezőként sztem kifejezetten rendben van. A The Town mellett a Gone Baby Gone is jól sikerült (főszerepben a nála sokkal tehetségesebb öccsével), és az Argo sem rossz.

MT90 2014.01.21. 08:56:31

Feige, a Marvel atyaúristene nyílvánosan is mindig azt mondta,hogy várta az Acélembert, örül a DC/Warner sikerének stb., erre ők (ugye ahogy le van írva) pont egy Marveles időpontra helyezik át a BvsS-t. Ezért csak azért is rá kéne beszélniük Robert Downye-t, hogy arra az időpontra vállalja el a Vasember 4-et.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.21. 09:22:24

@Case: nekem pont ez a félelmem, hogy mire a dc végre tényleg összekapja magát, kábé 2020ra, addigra pont megunja az átlag mozinéző a marvel xedik fázisát, meg a sorikat és ezért bukás, de minimum nem kirobbanó-folytatásért kiáltó siker lesz a dc filmek akármelyike.

@superben: azt már sok helyen hallottam, hogy ben ne lenne jó színész, de, hogy az öccse tehetséges?! ez majdnem új nekem. :)
(de hihetetlen az tuti)

@MT90: jelen állás szerint a marvel annyira nyerte ezt a filmes versenyt a dc vel szemben, hogy fiege lehet ennyire nagyvonalú, hogy ilyet nyilatkozzon.

MT90 2014.01.21. 10:06:50

Senki sem beszélt filmes versenyről, csak a warnernél a tisztelet semmi jelét se lehet látni, főleg egy ilyen húzásnál.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.21. 11:30:53

@MT90: erre próbáltam utalni, hogy én nem fogadnék ara, hogy fiege ezt mennyire komolyan gondolta, és mennyire csak azért mondta, mert "megteheti" pozíciójánál fogva.

superben 2014.01.21. 13:16:12

@doggfather: Akkor nézd meg a Jesse James meggyilkolása, tettes a... c. filmet, vagy a fennt említett Hideg nyomont, és rájössz, hogy Casey Affleck kifejezetten jó színész.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.01.21. 14:23:52

@superben: láttam mind a kettőt és tőle azért nem voltam elájulva...
Írom ezt úgy, hogy a hideg nyomon kifejezetten tetszett (boston rulez)

superben 2014.01.21. 16:41:40

@doggfather: szerintem a Jesse Jamesben kifejezetten jól hozta a nyomorult féreg karaktert. :)
süti beállítások módosítása