Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! - 30. hét

2013.07.28. 13:17 Geekblog

  • hírgeekz1.pngHivatalos: John Williams írja a STAR WARS EPVII zenéjét.
  • Glenn Close lesz a Nova Corps, a galaktikus rendfenntartó erő vezetője, Nora Prima a GUARDIANS OF THE GALAXYben. Ez a film egyre vagányabb.
  • Az NBC új minisorozatot tervez forgatni a ROSEMARY GYERMEKÉből és a RÉMKOPPANTÓKból. Hogy ennek mi értelme, azt nem közölték.
  • Hollywood brandimádata újabb magasságokba (mélységekbe) jutott: CREED címen Rocky spin-off készül Apollo Creed unokájával (Micahel B. Jordan) a fő- és címszerepben. Stallone csak producerkedik majd.

  • A TŰZGYŰRŰ 2 messze van attól, hogy zöld utat kapjon (ha ugyan valaha fog), de Del Toro már most arról nyilatkozik, hogy milyen lelkesen dolgozik rajta: a folytatásban a tervei szerint lesz egy jaeger-kaiju hibrid.
  • terminator - mondo.jpgA 2000 AD nem a levegőbe beszélt a Comic-Conon. Itt a hivatalos "folytassuk a DREDDet" petíció. Tessék szépen aláírni, ránk férne már egy JÓ képregényfilm.
  • A SyFy tévésorozatot csinál a 12 MAJOMból. A másfél órás pilotot a Terra Nova írói jegyzik...
  • KÉP - Peter Weller in da house. A SONS OF ANARCHY még inkább badass lett, már ha ez egyáltalán lehetséges. /// Egy jóvágású mellékszereplő a THE WALKING DEAD negyedik évadából. /// Logo és koncepciós rajzok az új STAR WARS animációs sorozathoz, a REBELShez, ami a III. és IV. epizód közt fog játszódni. /// Térkép Brad Bird és Damon Lindelof rejtélyes sci-fijéhez, a TOMORROWLANDhez.
  • POSZTER - Az X jelöli a múltat: két új teaser poszter az X-MEN: DAYS OF FUTURE PASThoz. /// Még egy EDGE OF TOMORROW poszter, ezúttal Tom Cruise-zal. /// Izraeli thriller/komédia mocskosul jó plakátja. BIG BAD WOLVES. /// Az ELYSIUM kapott egy standard "főszereplő feje nagyban, rajta feliratok" posztert. Itt a Mondo verziója.
  • TRAILER – GRAVITY minden mennyiségben: 1, 2, 3 /// Keanu Reeves szamuráj-western-fantasy-zagyvaság-izéje. Úgy néz ki, mintha 200 milliót költöttek volna egy új Man with the Iron Fistsre. És kb. olyan "jónak" is néz ki. Trailer a 47 RONINhoz. (Hogy mi köze a cím által megidézett klasszikus sztorihoz, azt nem sikerült dekódolni.)
  • MŰVÉSZET! -TERMINATOR a Mondótól. /// Még egy kis Mondo, mert ezekből sosem elég: PREDATOR és ALIENS.
  • BÓNUSZ - Nehéz WOLVERINE-nek lenni. Erős hangszálak kellenek hozzá. 

10 komment

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr95429840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chavez 2013.07.28. 22:52:17

@doggfather: Egy Dutch Schaefer (Arnold) figura úgy festve, ahogy a Predator a hőlátásával látja. (Idei ComicCon-ról.)
images2.wikia.nocookie.net/__cb20120823145136/boogeymenslashers/images/9/9c/Pred22.jpg

memora 2013.07.28. 23:58:25

Öröm olvasni erről a sok újonnan érkező, nagy költségvetésű sci-firől. A műfaj már-már új virágkorát látszik élni. Az A listás sztárok szerepeltetése is remélhetőleg ad még egy plusz löketet a sikerhez. Mondjuk pl: Tom Cruise és a sci-fi eddig is jó párosítás volt, kár, hogy legutóbb az Oblivion "csak" szimplán szórakoztató lett...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.07.29. 08:41:23

@Chavez: hülye kérdés volt, bocsi. Azt én is látom, hogy mi, a kérdés arra vonatkozott, hogy saját gyűjtés?!

David Sumner 2013.07.29. 10:33:21

Dredd-petíció alávésve, kérem tisztelettel. :-)

chuck-d 2013.07.29. 10:34:50

@doggfather: mindig is sejtettem, hogy Chavez hatalmas figuragyűjtő, aki egy ezzel foglalkozó amerikai hírportálnak - ToyNewsi.com - dolgozik, kint volt a nemrég véget ért Conon, és a jövőbe jár sokára megjelenő LSD hatása alatt festett Dutch babákat venni.

Chavez 2013.07.29. 12:08:53

Saját kezűleg találtam rá tök véletlenül a neten.
süti beállítások módosítása