Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Prérifarkas blues-nyereményjáték

2011.11.08. 11:28 Geekblog

Az Agave a Geekzel közreműködésben felajánl 3 példányt (1-et minden nyertesnek) Christopher Moore a napokban napvilágot látott Prérifarkas Blues című könyvéből azoknak a szerencséseknek, akiket kisorsolunk. Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson, küldj egy levelet erre a címre, és a levél tárgyába írd bele: Prérifarkas blues.

A leveleket november 14. reggelig küldhetitek.

A kiadó emígyen ajánlja a könyvet:

Christopher Moore a kortárs szatíra egyik legismertebb és legkedveltebb alakja, mesélő stílusa gyakran Kurt Vonnegutot és Douglas Adamst idézi. Kalifornia napsütése és az indián mítosz találkozik a legújabb, Prérifarkas blues című képtelen meséjében, megspékelve abszurd és kiszámíthatatlan fordulatokkal, így a végeredmény egy őrült ötletekkel teli történet nagyszellemről és kisemberről, szerelemről, mítoszról és megváltásról. Pontosabban: Samson Egyedül Vadászó éli az indián fiúk békés életét, mígnem tizenöt évesen kénytelen elszökni a varjú indiánok rezervátumából. Ma már sikeres biztosítási ügynök, van Mercedese, lakása és egy üres, kitalált élete. Nem sokkal a harmincötödik születésnapja után a végzet a szerelem veszélyes ajándékát kínálja fel neki egy Calliope nevű lány izgató alakjában... valamint egy átkot egy ősi indián isten, Prérifarkas kéretlen betoppanásával. Prérifarkas, a pajkos, csínytevő istenség azért jött, hogy a nyugalomból káoszt korbácsolva felébressze Samben a misztikus mesélőt, és közben csúnyán elcsessze az életét.

11 komment

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr133363067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.11.08. 11:54:00

meddig lehet ímélelni??

hülye kérdés tudom, mert írjak azonnal az a legegyszerűbb. :D

besucher 2011.11.09. 15:01:06

Küldenék én is, ha ki lehetne olvasni az e-mail-címet...

Wostry Ferenc · http://geekz.444.hu 2011.11.09. 15:40:06

@besucher: eddig kb 40 embernek sikerült elküldenie a levelet, gondolom neked is sikerülni fog: rá kell kattintani a linkre, és kész. HTML-be vagy csak simán nem írjuk ki az emailcímünket, a címgyűjtő spamrobotok miatt.

besucher 2011.11.09. 17:18:09

Én is rákattintottam, bizIsten, de a levelezőprogramom címzett nélkül jelenítette meg az új levél létrehozását.

Geekblog 2011.11.15. 07:27:06

Kisorsoltuk a nyerteseket, köszönjük a rengeteg levelet! A nyerteseket értesítő leveleket elküldtem.
süti beállítások módosítása