Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Az 1982-es verzió szereplői a Dolog 2011-es változatát nézik

2011.10.19. 10:56 Wostry Ferenc

Amerikában olyat bukott, hogy ihaj, nálunk pedig a forgalmazó épp most halasztotta el a sajtóvetítés időpontját egy héttel. Ennek örömére íme egy pár perces videó, amelyben Carpenter remekművének szereplői az új változatot/prequel-t/faszomtudja-mit nézik, és a maguk zord módján véleményt alkotnak róla.

5 komment

Címkék: horror vicces videó

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr993314008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoulMiner 2011.10.20. 00:32:06

Épp most fejztem be az eredetit (már nagyon sokadszorra...), és ez a kis összeállítás elég jópofa lett, de egyben akkor azt is jelenti, hogy a készítő látta az újat, és ezek szerint az egy rakás szar?

K.Leslee 2011.10.20. 18:36:37

VIGYÁZAT, SPOILER!! LOL
Meglepődtem volna, ha sikeres a film. Ez a prequel egy forgatókönyves zsákutca. Pl. mindenki tudja, hogy kb. mi lesz a vége, aki a '82-es verziót látta. Ráadásul aki látta az első Thing-et ugyanarra számíthat, mert a történet szerint először a norvégok találják meg a lényt. Miután az kiírtja a norvég kutatóbázist(oops, hát nem elszpojlereztem a szóban forgó filmet), megtalálják
amerikaiak, akik rájönnek arra, amire a norvégok rájöttek. Ennek tudatában, filmtörténeti tapasztalatok alapján maximum közepes lehet a film. A jégtömbből kitörő, már-már Hulk erejével vetekedő lény viszont még erre is rácáfol.
Azért megnézem, lehet, hogy szórakoztató.

Ja, nagyon jó ez a videó!!!

ghostdog75 2011.10.26. 08:18:18

ajaj,ahool Lucy Gennaro McClane! is feltűnik,ott apuka is mindjárt megjelenik! Bruce megmenti az Antarktiszt is vajon?:-)
süti beállítások módosítása