Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Media Asia 2010-es promók

2010.03.25. 14:59 Wostry Ferenc

Az alábbi un. promo reel a legnagyobb hongkongi filmforgalmazó, a Media Asia 2010-es potenciális sikerfilmjeit reklámozza. Lesz itt minden és mindenki, Johnnie To, John Woo, Donnie Yen, Michelle Yeoh, sőt, még Ekin Cheng és Jordan Chan is újra összeáll egy film erejéig, amely igencsak a Young and Dangerous-széria folytatásának tűnik.

2 komment

Címkék: akció filmbemutató wuxia kungfu

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr351867844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ringsider · http://fussatokbolondok.blog.hu 2010.03.26. 08:17:27

a hk-i mozi haldoklik...
emlékszem néhány éve azon siránkoztunk, hogy 99 volt a hk film utolsó nagy éve...
azóta durva a lejtmenet...
de persze bízom idén megint, pont mint a foci válogatott minden vb és eb selejtező előtt

.YEZy. · http://asianmovies.blog.hu 2010.03.27. 10:22:01

"a hk-i mozi haldoklik..."
ez egy olyan szöveg, mint az, hogy az olasz foci nézhetetlen, vagy az, hogy mindig hétvégére romlik el az idő. Mindig csak a rosszra emlékezik az írója.
A HK film nem haldoklik, hanem változik. A 90-es évek mozija nem fog visszajönni, viszont a mandarin piacnak való megfelelésre törekvés egyre jobban látszik a produkciókon (lásd például akár a Seven 2 One, akár a Rebellion, akár a Split Second Murders lezárását, nincs az a pekingi cenzor, aki ne tapsolna boldogan a látottaknak).
Mondjuk ez alapján ha a haldokláson azt érted, hogy előbb-utóbb beleolvadnak az összkínai filmiparba, akkor igazad lehet. :)
A "régi", azaz a 80-as 90-es évek HK filmvilága pedig valószínűleg Wong Jing visszavonulásakor fog végleg eltűnni a színről.
süti beállítások módosítása