Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Trick 'r Treat - előzetes

2009.09.10. 18:19 Wostry Ferenc

Kevés filmnek volt a Trick 'r Treatnél hányatottabb sorsa. Előfordul persze, hogy egy-egy filmnek évekig hátráltatják a bemutatóját, de erre általában van valami minőségbeli ok - a Trick 'r Treatről azonban legelső fesztiválos vetítése óta mindenki csak ódákat zeng, Carpenter Halloweenjéhez hasonlítják, meg ilyesmi (utóbbi gondolom erős túlzás, bár a trailer alapján nagyon hangulatos kis omnibusz-filmnek (olyan film, amelyben sorban követik egymást a rövid sztorik) látszik. Szerencsére a forgalmazói bénázásnak ezennel vége, a film október elején megjelenik Amerikában dvd-én (persze ha valóban ennyire jó, először moziban kellett volna lefussa a köreit, bár most már ennek érdekében tenni nem sokat tudunk.) Íme az előzetes.

 

6 komment

Címkék: horror filmbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr221372391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AldoWinnfield 2009.09.10. 19:30:53

Nem baj, majd DVD-ről lesz klasszikus:)))) Legalábbis reménykedem, hogy jó lesz,az előzetes, több, mint meggyőző, illetve az eddigi vélemények is abszolút pozitívak. Erősen várós.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2009.09.10. 19:57:32

A trailer maga szerintem ne oké, ettől a tutiramenős stílustól, amikor is bevezető 1 perc után elcsendesül minden, majd pörögnek a képek meg a dobok is szólnak, majd még egyszer belassul, a vége "nagy csend" előtt pedig ismét egy-két dolog arcunkbarepül, vágódik. Unalmas előzetesek ezek.
A film maga ettől függetlenül valóban ígéretesnek tűnik. Már csak azért is mert a sok kisebb epizódban nem fognak tökölni rosszul sikerült és terjengős állapot meg jellemrajzokkal. Sokszor pont emiatt lesznek rövidtávon erősebbek a karakterek, és csak a lényeg marad. A rémület, meg borzongás (remélem).

sorozatmania 2009.09.11. 01:31:19

azért jelezzük, hogy október végén nálunk is megjelenik a dvd.

nostri: rövidtávon csak lényeg lesz. karakter nem. nem hogy erős, de semmilyen.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2009.09.11. 09:09:39

igen, úgy volt, hogy nálunk is megjelenik (még borítót is gyártottam hozzá), aztán a warner seggbe baszta a hazai forgalmazót (egyszer csak szerződést bontott vele), így ez a jelenés elmarad, legalábbis késni fog ki tudja, mennyit.

TheBerzerker 2009.09.11. 10:05:51

Engem nem győzött meg ez a trailer. Olyan tipikusan sablonos. Ha csak ennyit láttam volna belőle és nem olvastam róla nem érdekelne a dolog. Bár így sincs a halálra várt filmek listáján nálam.

Sheepee 2009.09.11. 10:06:21

Nekem sokkal jobban bejövős ez a két éve készült trailer:

www.youtube.com/watch?v=ggDNhd5FC2U

Az a bosszantó, hogy azóta várom ezt a filmet, amióta az első hírek felröppentek róla, az meg már jó ideje volt... :)
süti beállítások módosítása