Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

The Box - előzetes

2009.06.25. 08:30 Wostry Ferenc

Richard Matheson Button, Button című novelláját a New Twilight Zone egyszer már feldolgozta a nyolcvanas években - az adaptáció, mint maga a sorozat is, felejthető volt. Most Richard Kelly (Donnie Darko) döntött úgy, hogy filmre viszi. Az előzetesből nyilvánvaló, hogy sok jóra nem számíthatunk: Matheson írása egy rövid kis moralitásjáték, amelynek sztorija a New Twilight Zone epizódot is éppen hogy csak kitöltötte. A film forgatókönyvírói kitömték mindenféle kergetőzős thriller-baromsággal, hogy kifussa a másfél órát. Az előzetest végignézheted a "tovább"-ra kattintva.

7 komment

Címkék: horror fantasy filmbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr911206972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2009.06.25. 09:04:20

Hát ez télleg nagy fasságnak tűnik... Kelly-nek saját matériából kéne dolgoznia újra, ismeretlen(ebb) színészekkel.

Köbli Norbert (törölt) 2009.06.25. 12:56:12

"A film forgatókönyvírói kitömték mindenféle kergetőzős thriller-baromsággal, hogy kifussa a másfél órát."

a forgatókönyvet is kelly írta.

az előzetest nézve nem csoda, hogy másfél éve dobozban áll a film.

lehet, hogy a donnie darko mázli volt?

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2009.06.25. 13:31:10

@Köbli Norbert: ha a Donnie Darko-hoz mázli kellett, akkor az S. Darko forgatása előtt igen rosszul állhattak a csillagok...

Varga Denes 2009.06.25. 14:32:18

A Richard Kelly-lufi kipukkadt. A Donnie Darko miatt azért sokáig emlékezni fogunk rá.

Leo Decimus 2009.06.25. 16:25:55

Lufinak nevezni Kellyt a Southland Tales után, ami minden idők egyik leggrandiózusabb, bár hibáktól kétségkívül nem mentes filmes vállalkozása...
Tény, hogy a derék Richard organikus struktúrájú filmjei némiképp több intelligencia befektetését igényelik, mint a napjainkban oly népszerű, nyílegyenesen A-ból B-be tartó alkotások, de ez olyan befektetés, ami igenis nagyon magas a megtérülési aránnyal kecsegtett a kellőképp elszántak számára.
Őszintén remélem, hogy nem hagyja magát bedarálni, és hogy ő lesz az egyik, aki átveszi a stafétát a nagy öregektől (Cronenberg, Lynch és társaik).

elp 2009.06.25. 18:38:13

hát lehet, hogy szakmai szempontból ez a trailer szar de szimplán fogyasztói szemmel nézve van benne lehetőség,.belekalkulálva azt is, hogy mennyire unalmas filmek mozognak az amerikai mainstream vonalon.

valahol biztos arra is lehetett számítani, hogy azt ST kompromisszummentes szara után valami közönségbarátabb cuccot pakol az asztalra

Varga Denes 2009.06.25. 18:44:02

@Leo Decimus: Southland Talest egy feleslegesen túlbonyolított egotripnek tartom, és nem találtam arra utaló jelet benne, hogy egy Lynch-kaliberű rendező van születőben. A Donnie Darko után persze más volt a helyzet, akkor még én is Kellyt tartottam a "Next Big Thingnek". Ez az előzetes oszlatta el végleg minden reményem.
A Lost Highway és a Southland Tales is "értelmetlen faszság", a kettő között az a különbség, hogy az Útvesztőbent akárhányszor képes vagyok megnézni, és utána órákig kattogni rajta, a Southland Tales viszont már elsőre is végtelenül irritált.
süti beállítások módosítása