Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! - 51. hét

2013.12.22. 16:22 Geekblog

  • hírgeekz1.pngA Fox International magyar csatornát indít itthon február 1-től. Hozzák magukkal a THE WALKING DEADet, és többek közt az Amerikában májusban startoló új 24 évad, a LIVE ANOTHER DAY is náluk fut majd.
  • Az ugye megvan, hogy a stúdiók úgy ügyeskednek a szerződéseikkel, és úgy kozmetikázzák a bevételeiket, hogy papíron csomó hatalmas sikerű filmjük/sorozatuk veszteséges, így ugyanis nem kell nyereség utáni részesedéseket fizetniük (a Harry Potter 5 híres példája ennek). Na, ezt most Frank Darabont megunta, és az ügynökségével együtt beperelte az AMC-t, amiért cégen belüli machinációkkal „eltüntetik” a THE WALKING DEAD profitját, és emiatt szerinte már több 10 millió dollárral tartoznak neki.
  • A Warner mozifilmet forgat Neil Gaiman SANDMANjéből. David S. Goyer és Joseph Gordon-Levitt lesznek a producerek, és jelenlegi állás szerint előbbi írja forgatókönyvet, utóbbi pedig talán RENDEZ és FŐSZEREPEL is. (Egyelőre csak az biztos, hogy JGL producer lesz). Valószínűleg az ősszel elstartolt előzményt, az OVERTURE-t filmesítik meg.

  • A Marvel megerősítette, hogy Vin Diesel lesz Groot hangja a THE GUARDIANS OF THE GALAXYban.
  • Most már abszolút, totál, 100%-osan hivatalos, hogy Paul Rudd lesz ANT-MAN.
  • A Warner meg akarja nyerni Joaquin Phoenixet a SUPERMAN/BATMAN egyik szerepére. Állítólag a rosszfiút játszaná el, aki ugye állítólag Luthor lenne. Közben David S. Goyer forgatókönyvét átírja az Oscar-díjas Chris Terrio (Argo).
  • TRAILER - Johnny Depp, a szellem a gépben. Ígéretes trailer a TRANSCENDENCE-hez. /// Milyen baromságokat tennél meg egy kis - vagy sok - pénzért? Red band trailer a CHEAP THRILLS című fekete komédiához/thrillerhez, ami fesztiválos vetítéséken már igen szép sikereket ért el. /// Előzetes Elijah Wood új thrilleréhez, a GRAND PIANOhoz, ami úgy saccperkábé A fülke nemhivatalos remake-ének tűnik. /// Trailer a Chronicle-utánérzésű found footage időutazásos thrillerhez, a WELCOME TO YESTERDAYhez. Viszonylag érdekesnek tűnt, amíg fel nem bukkant a "from producer Michael Bay" felirat. /// Egy sorozatgyilkos és egy önbíráskodó pszichotikus gyilokharca a Coldfish és a The Raid producereitől. KILLERS trailer. /// Az első trailer a DAWN OF THE PLANET OF THE APEShez. Az embereknek nem áll túl jól a szénájuk. /// Teaser trailer az EXPENDABLES 3-hoz!
  • POSZTER - A SABOTAGE új poszterén Arnold morcos és fegyvere van. Nem lesz jó vége. /// A CHEAP TRHILLShez poszter is érkezett. /// Sztenderd poszter a NEED FOR SPEEDhez. /// Új poszter A CSODÁLATOS PÓKEMBER 2-höz, jó sok villámmal.
  • BÓNUSZ - Tökéletes DIE HARD poszter a Mondótól. Ho-ho-ho. /// Van még kraft a Van Damme-féle spárgavideó utórengéseiben (ráadásul magyaroktól). Chuck boldog karácsonyt kíván.

9 komment

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr535704628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghavin 2013.12.22. 18:24:10

Elsőre igencsak belelkesedtem a Sandman mozifilm híre hallatán, aztán jött a hideg zuhany: ezt is, mint majd' minden Warner képregényfilmet, Goyer írja majd. Goyer borzalmas forgatókönyvíró, filmográfiájának színvonalasabb darabjai inkább annak ellenére voltak jó filmek, hogy köze volt a projekthez, legyen szó a Dark Knight-ról vagy a Dark City-ről, semmint miatta.

Ant-Man film kapcsán a legnagyobb kérdőjel, hogy Rudd pontosan melyik karaktert alakítja majd.

Hank Pym: Avengers - Age of Ultron miatt ő lenne a legkézenfekvőbb
Scott Lang: heist filmet ígérnek, s ez a második Ant-Manhez passzol
Eric O'Grady: Paul Rudd vígjáték-szerepei miatt talán ez az inkarnáció állna hozzá legközelebb.

Nem mintha olyan nagyon számítana a dolog, legalábbis engem már Edgar Wright-tal megvettek kilóra.

Happy Zoidberg 2013.12.23. 09:56:06

Ja, mert Goyer olyan csúcs munkát végzett a Dark knight-tal. Amikor a film közepén egyszercsak eltűnt vagy 3 oldal a forgatókönyvből, és elvágtak egy későbbi jelenetre. (Joker party-crashing) Az is minőségi munka volt!

ghavin 2013.12.23. 11:15:07

@Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota': Szerintem ennek fuss neki még egyszer. Már ha ezzel az én hozzászólásomra próbáltál érdemben reagálni.

Happy Zoidberg 2013.12.23. 11:32:00

@Ghavin:

Ja. Arra akartam volna. És mielőtt megharagudnál érte, nem azt mondom, hogy ettől rossz lett a film, csak felhívtam a figyelmet egy eléggé nagy döccenőre a cselekményben.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.23. 11:53:20

Nem is értem, hogy hogy minden képregényfilmnél először goyer neve kerül terítékre?! a többi író ennyire utálja a képregényeket, vagy mi?

ghavin 2013.12.23. 11:54:44

@Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota': Színvonalasabbat írtam, nem hibátlant. Továbbá nem tudhatjuk, hogy a kérdéses döccenő Goyer, Nolan vagy esetleg a többi producer/vágó sara lenne.

Happy Zoidberg 2013.12.23. 12:02:14

@Ghavin:

Valószínűleg, sohasem tudjuk meg.

És, hogy a hírekre is reagáljak:

Vin Diesel, mint Groot? Hell yeah!

Ant-man-ről sajnos nem tudok olyan sokat, de Paul Rudd-ot bírom, és Edgar Wright meg elég jó, szóval meglátjuk...

ghavin 2013.12.23. 12:03:39

@doggfather: "a többi író ennyire utálja a képregényeket, vagy mi?"

Szó sincs erről. A legtöbb szabadúszó forgatókönyvíró karrierje jelentős részét munkanélküliként tengeti, s örülhet, ha egyáltalán bevonják őket egy-egy projektbe. Az már csak grátisz, ha a nevük is szerepelhet a stáblistán. Csak a befutottak kiváltsága, hogy válogathatnak a témák és műfajok között, de most a szuperhősök jelentik a trendet, kétlem, hogy ne lennének Goyer helyére tehetségüket már bizonyított jelentkezők. Sanszosabb, hogy Goyer magát építette fel a Warner berkein belül, mint ügyeletes képregény-szakértő, s a fejesek egyelőre elégedettek a munkájával. Mondjuk ugyanitt hír, hogy az Argo írója épp most szabja át a Batman/Superman-hez írt forgatókönyvét, szóval lehet, hogy mégiscsak ránéztek a Man of Steel RT-oldalára.
süti beállítások módosítása