Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! - 50. hét

2013.12.15. 19:16 Geekblog

  • hírgeekz1.pngJohn Connor még csak majdnem biztos (Jason Clarke), Sarah Connor viszont már teljesen: Emilia Clarke fogja játszani a karaktert a TERMINATOR rebootban.
  • A Disney elnöke azt mondta, hogy - az új STAR WARS forgatókönyve elvileg kész lesz januárra - dolgoznak egy új INDIANA JONES film elkészítésén is, de még nincs sztori, minimum két-három évet várni kell rá - a cég nem nagyon szól bele abba, hogyan csinálja a filmjeit a Marvel. Konkrétan: "Kiérdemelték maguknak a jogot, hogy kövessék a saját kreatív víziójukat."
  • A Paramount rebootolja a CSUPASZ PISZTOLYt, főszerepben Ed Helms-szel.

  • Az egyik leghíresebb olasz horrorképregény, a DYLAN DOG jövőre megjelenik Magyarországon. Kezdetben egy 200 oldalas kiadvány lát napvilágot 400 példányban (cirka 3000 Ft-ba kerül majd), és nyilván mindenféle esetleges folytatás az első kötet sikerének függvénye. A kötet mögött a Fumax kiadó áll, és ki tudja, ha elkapkodják (elkapkodjuk) azt a 400-at, talán nem csak folytatás lesz, hanem az anno abbamaradt másik olasz horrorképregény, a DAMPYR is új életre kel.
  • batman.jpgHugh Jackman után most Andrew Garfield borzolgatja a rajongói kedélyeket, mondván, hogy három PÓKEMBER-filmre írt alá, és onnantól nem érdekli a dolog. Marc Webb is trilógiáról beszél, szóval a negyedik részhez lehet, hogy majd kereshet a Sony új színészt és rendezőt. Vagy sok nullát írnak a csekkfüzetbe. Vagy rebootolják az egészet megint.
  • Az első BOSSZÚÁLLÓKból kimaradt War Machine, de a másodikban már zúzni fog: Don Cheadle szerepet kapott az AGE OF ULTRONban.
  • Az NBC nem csak Draculát és a Farkasembert viszi képernyőre, a ROSEMARY GYERMEKÉRE is rátette a kezét. A könyvből Párizsban játszódó, négyrészes minisorozatot csinálnak. Írja Scott Abbott (utolsó filmje a 2002-es A kárhozottak királynője volt) és James Wong (Végső állomás, X-Akták, American Horror Story), rendezi Agnieszka Holland.
  • A Sony leszerződtette David Guggenheimet (Védhetetlen, Elárulva), hogy írja meg az ezer éve halogatott BAD BOYS 3-at. Egyelőre viszont sem Smith, sem Lawrence, sem Bay visszatéréséről nincs szó.
  • Juan Antonio Bayona (Az árvaház, A lehetetlen) rendezheti a Z VILÁGHÁBORÚ folytatását. Pitt visszatér producernek és zombimenünek.
  • A Sony tényleg nem kispályázik. A héten jelentették be, hogy külön filmet kap a Pókember-univerzumukban VENOM és a SINISTER SIX. A mítosztágítást egy ötfős íróagytröszt felügyeli: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner, Drew Goddard (aki ugye a marveles Netflix-projektnek is része) és Ed Solomon. A Venomot Kurtzman írja és rendezi, a Sinister Sixet Goddard írja (és talán rendezi is majd).
  • A második TINTIN film továbbra is sínen van, Peter Jackson hozzálát, amint végzett A hobbit utómunkálataival.
  • godzilla.jpgSamuel L. Jackson szerepet kaphat a Warner új TARZAN adaptációjában, Alexander Skarsgard és Christoph Waltz mellett.
  • TRAILER - Az első előzetes Christopher Nolan INTERSTELLARjához. Keveset látunk a filmből, és az sem mond sokat, mégis fantasztikus hangulatú. /// "And the butchery begins." Durván jó trailer a HOUSE OF CARDS februárban startoló második évadához. /// Ha nem tudnánk, hogy Hollywoodban sokkal jobban csinálnak előzeteseket, mint filmeket, akkor ez most előlépett volna 2014 egyik leginkább várt filmjévé: EDGE OF TOMORROW trailer. /// GODZILLA trailer! (A nyitány briliáns, ami utána jön, totál átlag.) /// A semmiből bukkant elő ez a kissé '80-as évekre hajazó, kissé E.T.-s, kissé Super 8-as sci-fi kaland, ez alapján akár még jó, sőt, varázslatos is lehet. EARTH TO ECHO trailer.
  • POSZTER - A legutóbbi SIN CITY poszteren az állt alcímként, hogy A Dame to Die For, de a mostanin már korrigálták a... hülyeséget? Átverést? Mindegy. Szóval, A DAME TO KILL FOR. És ki tudja, még az is lehet, hogy augusztus 22-én ezúttal tényleg bemutatják a filmet. /// Caesarnak nem tetszik a pofád. Poszter a DAWN OF THE PLANET OF THE APES-hez. /// Van új poszter  a GODZILLÁhoz.
  • MŰVÉSZET - Francesco Francavilla borítója a márciusban startoló SILVER SURFER sorozathoz. /// Koncepciós rajz Sunspothoz, még az X-MEN: AZ ELSŐK idejéről, amiben eredetileg szerepelt volna a karakter. (Az ELJÖVENDŐ MÚLT NAPJAIBAN ugye már tényleg benne lesz, Adan Canto játssza majd.)
  • BÓNUSZ - Megépített, szépen repesztő és doromboló Batmobile a klasszikus BATMAN: THE ANIMATED SERIES alapján. Videó is van hozzá. /// Ennél jobban nem töltheted a következő fél órát: egy videóba vágva Arnold karrierjének összes hullatermelése. (A Kommandónál picit megugrik a counter.)

13 komment

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr285693860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.12.15. 22:54:53

Nagyon kellene egy utolsó Indiana Jones film, de hogy miért vártak eddig rá, azt nem értem. Harrison Ford már 71 éves, 3 év múlva 74 lesz és nem fog már olyan jól állni neki a szerep. Át kellene adni a korbácsot és a fedorát valakinek, de nem látom azt, hogy ki lenne rá méltó, LaBeouf tutira nem.

Case · http://streetartbp.hu/ 2013.12.16. 00:14:10

@nemorino: Igazából az előző förtelemszar film helyett (ami kvázi az Indiana Jones kópia The Legend of Wisely remake-je volt. :D) kellett volna inkább egy korrekt lezárást összehozniuk, mert ennek így már tényleg nincs sok értelme.

a többihez meg:
A Naked Gun hír egy tragédia

A Disney azért vicceske ezzel a Marvellel szembeni nagyvonalúsággal (a John Carter meg Lone Ranger féle kolosszális bukások után meg pláne)

A Dylan Dog-hoz... hét hajrá, de nem tudom mennyire lesz itthon közönsége...

Pókember szépen vissza kellene adni a Marveléknak a trilógia vége után (napersze), mert tragédia amit a Sony eddig művelt vele, pedig ha valaki, akkor Spidey megérdemelne egy korrekt filmet végre.

Nekem az Edge Of Tomorrow trailer gyomorforgatóan csöpög a túlpörgetett heroikus pátosztól, ez a Godzilla ellenben akár jó is lehet. Egyébként a mainstream Hollywood-ot meg a tévésorozatokat lezsámítva tényleg nincs semmi izgalmasnak igérkező film mostanság? Vagy csak nekem hiányzik picit a nem-mainstream vonal a newsflash összefoglalókból?

kukilopezromero 2013.12.16. 07:38:30

szerintem meg az Indiana Jones 4 simán verte a 2., 3. részt, komplexebb, humorosabb, látványosabb volt

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.16. 08:27:05

nagyon remélem hogy war machine jön és nem iron patriot.

ghavin 2013.12.16. 11:04:12

@kukilopezromero: Ezt komolyan gondolod? Mert viccnek elég durva lenne...

kukilopezromero 2013.12.16. 12:21:31

@Ghavin: ja komolyan, én ilyen durva gyerek vagyok látod :))) figyi a végzet templomában 40 percet hullámvasutaznak, ne mondd nekem, hogy az a film komoly, ugyanolyan hülyéskedés mint a 4. rész, csak az egyiket gyerekként láttad, a másikat meg felnőttként, és már nem tudod értelmezni

ghavin 2013.12.16. 13:12:20

@kukilopezromero: Az a 40 perces hullámvasutazás a filmtörténet egyik legjobban kivitelezett üldözéses jelenete, ha gyerekként nézem, ha felnőttként.

Ezzel szemben az Indie 4 minden jól koreografált jelenetsorára jut vagy három rajzfilmbe illő és igénytelen CGI-feszt. Emellett mind koncepcionálisan, mind pedig forgatókönyv szempontjából a leggyengébb Indie film. És ha már legek: Mac valószínűleg minden idők egyik legrosszabbul megírt karaktere.

kukilopezromero 2013.12.16. 15:13:32

@Ghavin: minden idők ?? mi, hogy igénytelen műanyag díszletek között röpködnek ide-oda? az indy 4 autós jelenet simán veri, mikor ugrálnak a fatörzseken, meg kardoznak, meg a végén a hangyák

ha ezt gyerekként láttad volna, ugyanúgy tetszene

ghavin 2013.12.16. 15:37:19

@kukilopezromero: "mi, hogy igénytelen műanyag díszletek között röpködnek ide-oda? "

Oké, most már biztos vagyok benne, hogy trollkodsz. Többé nem dőlök be.

Fuck off.

kukilopezromero 2013.12.16. 16:35:50

@Ghavin: de most mi van veled ember??? leírom, hogy nekem az Indiana Jones 4 jobban tetszett mint a 2 és erre a legegyszerűbb stílusban nekem esel?? citromot ettél ember vagy mi van? vagy ami új az már nem is lehet jó vagy mi van ?

az indiana jones filmeknek mindig is ez a hülyülés és kalandozás volt a lényege, mikor a 2. részben kiugranak a repülőből és kinyitják a levegőben a gumicsónakot majd leszánkáznak a hegyen az mi??? az talán komolyan vehető, vagy csak nevetni kell rajta és szórakozni ?

ezek a filmek pont arra nevelnek, hogy lazán vedd az életet és pörögj, mint Indy, nem fanyalogni kell

szomorú ha te csak azt tudod elfogadni, ami régen történt veled és új infókat már nem, és nem látod az életben az örömöt

Happy Zoidberg 2013.12.16. 17:01:28

Az Age of Ultronban, kicsit NAGYON sokan lesznek már. Nem? És én még azt hittem, hogy a Pókember 2-ben lesz majd nagy tömeg! 2 és fél óra alatt, hogyan lehet jól összehozni egy Ultron kaliberű karakter TELJES eredettörténetét, első-második-akárhányadik összecsapását az Avengerssel, és persze a film végén, az elkerülhetetlen bukását? Ráadásul, ott lesz Quicksilver meg Scarlet Witch is, akik szintén újak. Ez már három olyan karakter, aki eddig hozzá se szagolt semmihez. Aztán, mivel ez a film is egy nagyobb Univerzum része, nyilván bőven lesz előkészítés az Amerika Kapitány 3-ra, a Thor 3-ra, meg a Guardians of the Galaxy 2-re is talán. Jó, Joss Whedon azért nem kispályás, de ez azért kemény diónak hangzik. Még neki is!

Terror Dzsoni 2013.12.18. 12:59:44

@kukilopezromero: nem akarok se pro sem pedig kontra véleményt alkotni, csak leírom a saját véleményem a kérdésről.

A Indiana Jones 4, hát ez az a film aminek nem lett volna szabad elkészülnie, vagy legalábbis nem ebben a formában. Spielberg azt ígérte hogy kevés CGI lesz benne, ehhez képest szemet bántóan sok volt a filmben. A történet sem a legjobb, de harmadik rész halhatatlan lovagja és a Isten kelyhe után a földönkívülieken sem szabad fennakadni.
De ami a legfontosabb: a korábbi részeknek volt hangulata és nem érzetem úgy, hogy egy stúdióban ülök díszletek között, még akkor sem, amikor a tudtam, hogy a fele filmet ott vették fel!

kukilopezromero 2013.12.18. 18:38:26

@Terror Dzsoni: a 4.nek is volt hangulata, nem lehet, hogy belőled veszett el valami ?
süti beállítások módosítása