Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! - 49. hét

2013.12.08. 16:55 Geekblog

  • hírgeekz1.pngA Universal bejelentette, hogy Paul Walker halála miatt ideiglenesen leállítják a HALÁLOS IRAMBAN 7 forgatását. Hogy pontosan meddig, azt nem tudni, de a jövő júliusi premiernek valószínűleg lőttek. Az is lehet, hogy újrakezdik az egész forgatást egy teljesen átírt forgatókönyvvel, annak ellenére, hogy a filmnek nagyjából a fele már dobozban van. (A Universal pénzt nem bukna vele, mert a stúdióknak biztosításaik vannak ilyen esetekre.)
  • A Warner megtalálta Wonder Womant: a Halálos iramban sorozatból ismert Gal Gadot játssza majd a leghíresebb szuperhősnőt a SUPERMAN/BATMAN filmben.
  • A Fox GOTHAM című sorozata ugyan elsősorban Gordonról szól majd, de a csatorna éppen egy 10 éves színészt keres a fiatal Bruce Wayne állandó mellékszerepének eljátszásához. Szóval a széria a Wayne-szülők gyilkossága utáni időkben játszódik majd, és azt is tudni lehet, hogy az ügyön Gordon fog dolgozni. (És ha Bruce, akkor nyilván Alfred is lesz.)

  • A Dracula sorozata mellé az NBC akar FARKASEMBERt is. Dan Knauf, előbbi író-producere lesz a showrunner, és a széria elvileg a 2010-es filmet veszi alapul.
  • Simon Kinberg író-producert a Fox leszerződtette Mark Millar mellé, hogy segítsen nekik egy marveles filmes univerzum kialakításában az X-Mennel és a Fantasztikus Négyessel. Crossover time!
  • STAR TREK 3: Alex Kurtzman kiszállt a projektből, hála az égnek. Sajnos bűntársa, Bob Orci maradt, de hát minden nem sikerülhet. (Két újonc író csatlakozott a filmhez, Patrick McKay és John D. Payne, akikről semmit nem tudni.)
  • A History Channel új nagy projektet dédelget a nagyszerűen sikerült VIKINGS mellé. Halle Berry lesz a producere, Jeffrey Caine (Goldeneye, Az elszánt diplomata) pedig az írója a HANNIBAL című minisorozatuknak, ami a legendás hadvezér életét meséli majd el.
  • Most már az INDIANA JONES filmek forgalmazási jogai is a Disney-nél vannak. Eddig, Lucasfilm felvásárlása ide vagy oda, ezek a jogok maradtak a Paramountnál, és az eddigi négy film esetében továbbra is maradnak náluk, de az egércégnek most már teljes kontrollja van minden jövőbeli Indy-film fölött. Szóval, várhatjuk az ötödik rész bejelentését.
  • A Warner tervez egy új DZSUNGEL KÖNYVE adaptációt, ami önmagában nem lenne egy hajdenagy hír (főleg, hogy a Disney-nél is készül egy, Jon Favreau dirigálásában), viszont úgy néz ki, hogy Alejandro Gonzalez Inarritu fogja rendezni, ami nagyon is az.
  • Jerry Bruckheimer leigazolt a Paramounthoz (mivel a Disney A magányos lovas buktája után szélnek eresztette), és pár éven belül szállítja nekik a TOP GUN 2-t és a BEVERLY HILLS-I ZSARU rebootját.
  • Új TERMINATOR tévésorozat készül: a széria a 2015-ös filmes reboothoz kapcsolódik majd (vagyis elvileg nem foglalkozik az eddigi Terminatorokkal), a pilotot a Thor és az X-Men: Az elsők írói jegyzik.
  • TRAILER - Új trailer a 300: RISE OF AN EMPIRE-hez. Sok víz, kaszabolás és üvöltözés. /// Új divat kezdete? Íme A CSODÁLATOS PÓKEMBER 2 előzetese a rendező és a színészek kommentárjaival. /// A POMPEIIhez is kijött egy új trailer. Ezt a filmet biztos nem Emmerich rendezte? Az eddigiek alapján pont olyan látványos, és pont olyan ostoba.
  • MŰVÉSZET - A Mondo és Ben Affleck filmjei. /// Batmobil, 1972 style, by Francesco Francavilla /// Gyönyörű Night of the Hunter poszter

4 komment

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr315681807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.09. 10:21:41

minek ide a farkasember is? a dracula se lett olyan jó, hogy indokolná, nem?

Maya-- 2013.12.09. 16:25:08

@doggfather: igaz. a dracula nem lett jó, de azért néznék farkasembert. hátha..

finom_rakottkrumpli 2013.12.09. 20:55:08

Indiana Jones filmek tényleg jöhetnének, nem értem, miért hanyagolja ezt a stílust a Paramount.

Error Flynn 2013.12.10. 03:20:17

A DZSUNGEL KÖNYVE esetében úgy néz ki, kapunk végre egy komoly, regény-hű adaptációt? Volt azért már néhány korábbi próbálkozás ilyen téren.
süti beállítások módosítása