Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! (23. hét)

2013.06.09. 17:23 Geekblog

  • hírgeekz1.pngHa a jelenlegi tervek szerint valósul meg, akkor a THE OUTSIDER című filmet, amiben egy amerikai katona elmerül a II. világháború utáni Japán jakuza-alvilágában, Takashi Miike rendezi, Tom Hardy főszereplésével, Joel Silver producer felügyelete alatt. Amerikai, angol nyelvű produkció lesz, de független, nem pedig nagy stúdiós gyártásban.
  • Sokunk egyik kedvenc képregénysorozatából, a FABLESből mozifilm készül. Az író Jeremy Slater (most a készülőben lévő Fantastic Four rebooton dolgozik), a rendező Nikolaj Arcel lesz (ő pedig a svéd Tetovált lány adaptáció direktora).

  • Az EXPENDABLES 3-ban a hírek szerint Mel Gibson játssza majd a gazembert, aki a segge szétrúgásáért rimánkodik Stallonénak és társainak. A filmet 2014 augusztus 15-én mutatják be az amerikai mozik, a Schwarzenegger/Stallone-féle börtönből szökős hepajt, az ESCAPE PLANt (korábban The Tomb címen futott) pedig idén október 18-án.
  • A Marvel Kick-Asst, azaz Aaron Taylor Johnsont akarja megnyerni Quicksilver szerepére a BOSSZÚÁLLÓK 2-be. Van ebben egy jó vicc valahol...
  • Közel a célhoz az a Kickstarter kampány, amivel egy TARDISt (sajnos nem életnagyságút, "csak" kb. 30 cm magasat) akarnak Föld körüli pályára lőni - maga a Tardis már kész, csak a feljuttatásához kell pénz, mert az erre a célra használt rakétában, amit általában mindenféle vállalatok és egyetemek haszontalan műholdjaival töltenek fel, nem mérik olcsón a helyet.
  • safezombi.jpgJoss Whedon azt nyilatkozta, hogy Robert Downey Jr. nélkül (akinek a Vasember 3-mal lejárt a szerződése a Marvellal, és még nem tudni, mi lesz) nem csinálja meg a BOSSZÚÁLLÓK 2-t. „He is Iron Man".
  • Zod az ACÉLEMBERben szét fog csapni egy műholdat, amin a Wayne Enterprises logója lesz. Nem egészen „Stáblista utáni Nick Fury" színvonalú univerzumépítés, de legalább valami.
  • Benicio Del Toro is csatlakozott a GUARDIANS OF THE GALAXY stábjához - sőt, egy nagy szerepre és több filmre írt alá, bár még nem tudni, kit fog játszani. De ez a film minden új hírrel egyre ígéretesebb lesz.
  • Animációs film készül A KIS HERCEGből, ilyen szinkronszereposztással: James Franco, Jeff Bridges, Rachel McAdams, Marion Cotillard, Benicio Del Toro, Paul Giamatti. A rendező Mark Osborne (Kung Fu Panda).
  • A HALÁLOS IRAMBAN 6 világviszonylatban átszáguldott az 500 milliós bevételi határon. A Universal összes eddigi filmje közül ez érte el leggyorsabban ezt az összeget.
  • KÉP - Csak pókfej és Gwen hálóhintáznak. /// A hegyesfülű Evangeline Lilly harcra kész A HOBBIT második részében (SMAUG PUSZTASÁGA). /// Stan Lee a cameóját forgatja A CSODÁLATOS PÓKEMBER 2-höz. /// Csapó! Stephen King az UNDER THE DOME forgatásán.
  • POSZTER - Ez a kihajtogatható, és elvileg kivehető, négyoldalas poszter lesz Scott Snyder és Jim Lee jövő héten startoló új képregénysorozatában,a SUPERMAN UNCHAINEDben. /// Spanyol poszter a ZOMBIHÁBORÚhoz. /// Igen fasza poszter a SAFE HAVENhez, Gareth Evans szegmenséhez a V/H/S 2-ből, ami állítólag nem kicsit jobb, mint az első rész. /// Az első poszter Sly és Arnold börtönszökős filmjéhez, az ESCAPE PLANhez. /// Itt az első (még kisméretű) poszter A HOBBIT: SMAUG PUSZTASÁGÁhoz.
  • TRAILER - Ethan Hawke megirigyelte a Fast & Furious sikerét? A GETAWAY trailerében úgy töri az autókat, mint Vin Diesel és Paul Walker együttvéve. A fülke négy keréken. /// Újabb brutál ACÉLEMBER trailer. Ha látni már nem akarsz belőle, legalább hallgasd (szinte egyáltalán nincs benne dialógus és effekt), mert a zenéje... /// LUTHER. Harmadik sorozat. Júliusban. Első trailer. Örülünk.
  • BÓNUSZ - Samuel L. Jackson („the one who knocks") Walter White-ot játszik egy jótékonysági akció keretében. Badass. 

7 komment

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr625352728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.09. 18:44:10

az outsider-ig olvastam akkora hír (legalábbis nekem ennyire bejött az ötlet), hogy a többi majd később.

superben 2013.06.09. 18:51:29

A Fables film izgalmasan hangzik, a sztoriról lehet tudni valamit?

Chavez 2013.06.09. 20:00:26

@doggfather: Akkor ide is leírom, hogy miért érdekes még ez a projekt. :)
Ez a film több, mint valószínűen Nick Zapetti (Nicola Koizumi) sztorija lesz, vagy legalábbis egy azon alapuló történet. Zapetti egy olasz-amerikai katona volt, aki a megszállás alatt rendesen megszedte magát különféle illegális ügyletek által, majd igazi nagypályás gengszter lett belőle, a jakuzán kívül olasz, orosz, koreai maffiakapcsolatokkal is rendelkezett. Tokió nagyfőnőkének is hívták. Később egy pizzéria-hálózatot nyitott Tokióban, ami rendkívül népszerű lett (korábban nem is ismerték a japók a pizzát), és az ő éttermeibe járt a felső tízezer elitje és selejtje (sok átfedés volt a kettő között), sportolók, színészek, zenészek, művészek, jakuzák. Piszkosul gazdag volt, és rettentően befolyásos (állítólag még a jelenlegi japán császárral - akkor még herceggel - is jóban volt). Jópár merényletet is túlélt, és természetesen az FBI is folyton vadászott rá, le is ültették párszor. Végül aztán nagyrészt a saját hülyeségei miatt csórón halt meg.

1999-ben jelent meg egy könyv róla, ami a Zapettivel a halála előtt készült interjúk alapján íródott. Ebből anno először filmet akartak forgatni (Nicholas Pileggi forgatója alapján), majd később az HBO egy minisorozatot tervezett, a pilotot Paul Schrader írta, és Scorsese rendezte volna. Persze egyikből sem lett semmi, talán majd most végre sikerül mozgóképesíteni. Bár ha tényleg Zapetti életéről szól, akkor lehet, hogy egy film kevés lesz egy ilyen nagszabású gengsztereposzhoz.

SoulMiner 2013.06.10. 04:18:24

Nikolaj Arcel a svéd Tetovált lány FORG. KÖNYV ÍRÓJA

kukilopezromero 2013.06.11. 11:01:04

@superben: állítólag Mikimanó fogja keresni benne az anyukáját, és Halász Judit dalokat raknak bele

tulajdonképpen egy ismeretlen ismerős 2-őt képzelj el, csak New Yorkban

geomayler 2013.06.11. 14:53:00

A Fablest már 3.-szorra akarják adaptálni, szóval majd ha látom a trailert, akkor kezdem el vágni a centit. Úgy olvasom a Harry Potter producerei producerkednek rajta, az nem rossz jel.

A Kung Fu Kis herceg viszont remélem nem valósul meg.
süti beállítások módosítása