Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Million Dollar Crocodile-előzetes

2012.06.12. 08:35 Wostry Ferenc

millioncrocodile.jpgMintha tegnap lett volna, midőn pattanásos tinédzser fejemet matyóhímzéses párnámra döntve bámultam Robert Fostert, amint a nagyvárosi Ámerika betondzsungelében a kloákából szabadult óriásalligátort igyekszik becserkészni. Ám ma már Kína a vezető világhatalom, nekik tartozik mindenki, és szörnyhüllős filmeket is inkább ők gyártanak. A Million Dollar Crocodile egy fokkal látszik magasabban tanyázni az Asylum-színvonalnál: a költségvetés alacsony, a CGI elviselhető, illetve van benne Lam Suet, aki minden filmet nézhetővé tesz. Szóval csá, akarom ondani dzaj dzseng.

7 komment

Címkék: horror ázsiai filmbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr44582451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoulMiner 2012.06.12. 09:06:13

Úgy látom effektek terén kenterbe veri az Asylum-filmeket...

Wostry Ferenc · http://geekz.444.hu 2012.06.12. 10:08:24

nem tudja valaki hogy az új blogadminban hogy lehet a URL-t átírni? mert elmentette a cikket ezzel a mostani url-lel, ami nem jó, mert ha a címre kattintasz, nem létező oldalra vezet - a főoldalról csak a továbbra kattintva lehet idejutni. Remélem érthető voltam... :)

szoni_ 2012.06.12. 11:01:23

érthető...olyan mintha nem generálta volna le jól a címhez az url-t, mert gondolom valami sablont töltötök ki, amikor kiraktok egy cikket. Én csak fejszés megoldást tudok e pillanatban:D legalábbis én azzal próbálkoznék , h újra generálom a cikket, még mielőtt széttépnék vmit
Egyébként a Skyfall trailer -es link sem megy oldalt nekem...pedig jónak tűnik az url... a többi trailer-es link megy

TheBerzerker 2012.06.13. 08:37:03

Jézusom ez mi a szar?:D

bbbarniii 2012.06.17. 14:56:09

Keleti Lake Placid, egy dollármilliókat érő szarupikkelyes húsevővel a főszerepben. Némi alkohol társaságában még szórakoztató is lehet ez a ZS-kategóriás ámokfutás. :-)
süti beállítások módosítása