Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Kidobozolás: horrorfilmkönyves különkiadás

2011.08.23. 12:42 Wostry Ferenc

Jutúbos videjó helyett a kidobozolás rovat ezúttal mindössze ezzel az egyetlen képpel jelentkezik (ha rákattintasz, nagyobb méretben is szemrevételezheted). E legújabb, külföldről érkezett csomagom tartalmát igazság szerint csupa olyan könyv alkotja, amelyeket korábban már magaménak mondhattam, de szó szerint rojtosra olvastam őket, úgyhogy nem árt, ha az embernek van belőlük olyan példánya, amelyik nem hullik olvasás közben darabokra.

John McCarty (Chas. Balun mellett) a nyolcvanas évek legjelentősebb horrorfilm-elméleti tudora volt (még él, de nem túl aktív), ez a három könyve pedig enyhén szólva kötelező. A Fearmakers a horror, a szerző szerint legjelentősebb rendezőit tárgyalja, a Splatter Movies - Breaking the Last Taboo on the Screen *A* legfontosabb, nyolcvanas években készült horrorista, műfajelméleti könyv (a fókusz természetesen a splatterfilmeken van), az Official Splatter Movie Guide pedig több mint 400 splatterfilm villámkritikáját tartalmazza.

Szólj hozzá!

Címkék: horror kidobozolás

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr783173374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása