Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Frank Darabontot kirúgták a Walking Deadből, nem önszántából jött el

2011.08.11. 17:21 Wostry Ferenc

A Hollywood Reporter cikke szerint Frank Darabonttal mocsok módon bánt el az AMC: nem ő hagyta ott a Walking Deadet, hanem szó szerint kirúgták, miután hónapokig szórakoztak vele, meg a sorozat második szezonjának költségvetésével is. Egyelőre sem Darabont, sem a stáb nem nyilatkozik, utóbbiak féltik a munkájukat.

5 komment

Címkék: horror hír

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr603146470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyonder 2011.08.11. 22:59:12

@Weöres Dániel: baromság. Inkább az "ahhoz képest, hogy ismertem a végét, nem is volt olyan rossz"-effektusról lehet szó, amiben jó adag öncsalás is van. Ez kábé ugyanaz, mint amikor gyanútlanul bemegyek egy szar filmre, szemben azzal, amikor mindenkitől azt hallom, hogy szar a film, és előre felkészülök a legrosszabbra, így aztán pozitívan csalódom.

Weöres Dániel · http://www.vatican.va/ 2011.08.12. 08:11:50

@Beyonder: nem baromság, nagyon jól kiderül belőle, hogy a vizsgált novellák közül egyedül Csehové ér valamit, ott ugyanis tényleg ütött a csavar.

Wostry Ferenc · http://geekz.444.hu 2011.10.07. 18:22:32

megbítható forrás aszongya, második szezon ezerszer jobb lesz mint az első. lehet hogy tényleg darabont volt a baj, mert az első szezon szerintem nagyon unalmas volt.

chuck-d 2011.10.07. 23:24:57

@Wostry Ferenc: lehetett volna néhol mozgalmasabb, de remélem ezzel nem kompenzálni akarnak majd valamit. mindenesetre sokan várják, még figurák is lesznek hozzá, lehet játszani a belükkel.
süti beállítások módosítása