Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Vajon a "legjobb rendező" rendezte az év "legjobb filmjét"?

2011.02.25. 11:20 ringsider

Az idei évben ez a kérdés foglalkoztatja igazán az Oscar-díj rajongóit. A legtöbb kategóriában az esélyek tulajdonképpen elég jól defináltak, azonban éppen a két legfontosabban tűnik úgy hogy nem bírnak egymással az éllovasok. Ti mit gondoltok? Fincher vagy Hooper? TSN vagy TKS? Bening lefiniselheti a Hattyút? Deakins végre hazavihet egy szobrot? Ja és legfőképpen: nyerhet e díszlettervezői  Oscart egy melegpornó kulisszája???

Ne feledjétek már csak kettő és felet kell aludni és minden kiderül! Ugye ti is itt lesztek velünk és együtt szorkulunk és bosszankodunk a liveblog alatt?

14 komment

Címkék: oscar 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr132689520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2011.02.25. 16:20:19

Deakins-nek szobrot kell kapnia, nála jobban ezt már senki nem érdemli meg.

Nálam egyértelműen a Közösségi háló és Fincher a favorit. A Király beszéde is jó film - de ebben a mezőnyben több jobb is van nála.

mesko 2011.02.25. 17:42:41

először meg sem akartam nézni a The King's Speech-et, azért mert elegem lett ebből a hosszú angol royalty maratonból, amivel mostanság kecsegtetnek, de a kíváncsiság az nagy úr:)
meg annál élvezetesebb sincs, hogy jönnek a díjak, s akkor gyorsan mindent meg szeretnék nézni, olyan gyorsan-gyorsan s mind-mind-mindent akarok látni érzés fog el..
végül pedig, nem igazán tudok dönteni..akkor szeretem az Oscart, mikor meglepetés van benne, s még véletlenül sem annak adják akire mindenki saccol..na az az IGAZI Oscar számomra, de magát a felhajtást ami ott történik, azt is imádom..annyi szép színész lesz ott, csiliviliben:D
annyi csúfot lehet mindennap látni, ha jársz kelsz itt-ott, hogy én igénylem azokat a "szépségesenszépeket"..
sok favorítom van, úgyhogy nem tudom..nem is érdekel,jöjjön az Oscar, aminek senki sem örül rajtam kivül, de mondjuk ma annyit mondott egy hozzám közelálló valaki, hogy ő is szokott neki örvendeni, hát nem egyébért, de úgy utálja a telet, s neki az Oscargála, az a télvégét jelenti:)
nekem pl. tetszett a TKS is, bár csak ennyi a film amennyi a címe..sőt emlékszem, kölykek voltunk, s volt egy mese - a király ruhája, hát őszintén abban is több akció volt..
de pont ezért meglepő, hogy nem untam a filmet, sőt elvárom, ha Colin Firth kapja az Oscart(mert ő kapja!), hogy makogjon..mert én elhiszem, hogy ő rendesből sem tud beszélni, annyira meggyözőtt:D
viszont a 127 óra, nekem tényleg 127 órának tűnt..
a TSN, viszont megint nagyon tetszett, Fincher az egyik kedvenc rendezőm, igaz Nolan is az, de most épp Finchernek nyalnak..hát lássuk mi lesz..
a BS, megint egy nagy kedvenc, ott Portman viszi a szobrot, na ez nem csak szerintem van így..
Bale is nagyon jó, viszont C.Firth alázatosabb, mint mindig..tehát..nem is tudom..
nem tudom na..majd meglátjuk:))
de a Baftat is nyert TKS-et, muszáj lenne, hogy mindenki megnézze, mert tényleg szuper..ja, és ne szinkronnal, kár és vétek azért a gyönyörű angolért, ami ott van:)

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2011.02.25. 18:11:16

Fincher már régóta megérdemelné az Oscar-t, de szerintem a TSN inkább forgatókönyvben (dialogusok) és szinészekben volt erős inkább ezeket díjaznám. Persze nem bánnám, ha a rendező végre megkapná a jól megérdemelt díját.

Sajnos a többi jelöltet (kivéve az Eredet) már csak a dijkiosztó után tudom valószinüleg megnézni.

para_noir 2011.02.25. 18:40:47

Black swan. Fincher utolsó filmjei szarok, főképp a legutolsó. Aronofsky még nem hibázott.

belerokkanok 2011.02.25. 19:36:28

A liveblog melyik adó közvetítése alapján megy majd? HBO, Pro7, vmi más? Vagy a neten nézitek valahol? Más szóval: hol érdemes nyomon követni az eseményeket?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2011.02.26. 02:53:48

@shitgun2:

"Black swan. Fincher utolsó filmjei szarok, főképp a legutolsó. Aronofsky még nem hibázott."

ennyi. pontosan.

Bogyó 2 2011.02.26. 07:49:23

Elég kevés embert mozgat meg ez az Oscar-díj átadó!
Én is próbálokozok itt beszélni róla, de nem.

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9206703

Az idei film-terméstől nem vagyok hanyattesve, legjobb filmnek talán én is a fekete hattyút tartom. Érdekes a közösségi háló, jó a király beszéde, és az eredet, a félszemű, de azért nem annyira. A 127 óra szintén nagyon jól meg van csinálva, de eléggé nyomasztó, nem biztos, hogy ennyire muszáj lett volna minden véres részletet bemutatni, ez sokakat elriaszthat, s nem hiszem, hogy az a lényeg, hogy tényleg lássuk, amint beledöfi a karjába a bicskát és nyiszálja. Elég és elgondolkodtató enélkül is. A The kids are all right szerintem felfújt dolog a leszbi-ügy miatt, nem rossz film, de közel sem az Oscar-kategória, ahogyan azért a toy story sem.
A
Én egyébként a Rabbit's hole és a Winter's bone-t is nagyon jó filmnek tartom, akár azok is bekerülhettek volna a listába.

Bogyó 2 2011.02.26. 07:52:58

Bocsánat, a Winter's bone benne van, de nem értékelik túlságosan, eddig semmit nem kapott, nyilván itt sincs esélye. Én a fekete hattyúnak adnám a legjobb rendezőit és a legjobb filmes díjat is, de szerintem Colinék győznek, mert az népszerűbb téma.
Igaz, a nem vénnek való vidék és a Bombaszakértő óta semmi sem biztos.
Szerencsére.

ringsider · http://fussatokbolondok.blog.hu 2011.02.26. 10:44:15

@belerokkanok: szerintem stream alapján, majd beirjuk ha van tuti forrásunk...

ringsider · http://fussatokbolondok.blog.hu 2011.02.26. 10:47:01

@Bogyó 2: azért az oscarban túl sok meglepetésre nem lehet számítani, aki követi a dolgot pontosan tudja hogy idén is kirajztolódtak már az erővonalak, ezért is írtam már hogy minden díj tulajdonképpen rövidre van zárva...:-)
én nagyon örülnék ha a filmet se nem a TKS se nem a TSN nyerné...:-D persze ez vágyálom, de fejbojdulna kicsit az egész...:-D

mesko 2011.02.26. 11:39:52

@belerokkanok: az HBO általában adja, de a legbiztosabb az Oscar.com, ők még ráadást is adnak a kuliszákból..de azt hiszem minden országban szokta közvetítteni valamelyik TV(általában a kereskedelmiek), de mindegy hol nézed, mert egy és úgyanaz lesz:)

a házigazdák: - James Franco(127 óra, ugyamúgy érte érdemes megnézni a filmet!)és Anne Hathaway.
tehát vonzani akarják az újgenerációt, helyes!:D
sok helyen megfogok fordulni, az Oscar éjjelén, remélem jó sokat fogunk hülyéskedni/szórakozni...

.Lalee. 2011.02.26. 18:01:43

Deakins meg kell kapja.
süti beállítások módosítása