Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Vallanzasca - Gli angeli del male - előzetes

2011.01.19. 02:54 Varga Denes

Michele Soavit nem számítva, Michele Placido az, aki életben tartja az olasz maffiafilmek és poliziescok hagyományait az új évezredben. Az évtizedek persze nem múltak el nyomtalanul, az előzetesről ordít, hogy Placido elmúlt tíz-húsz év filmes gengszterábrázolásainak is nagy rajongója. A Vallanzaca, a 2005-es Bűnügyi regény bevált receptjét követi, ismét a hetvenes években járunk, és ismét egy bűnbanda karriertörténetét követhetjük végig. A trailer diszkógömbös retrohangulatot és rockzenére vezényelt leszámolásokat ígér, a végén a kötelező bukással. Hazai mozibemutatóról még csak álmodni sem merek. 0:38-nál, a napszemüveges férfi, nem kiköpött úgy néz ki, mint Tomas Milian?

5 komment

Címkék: filmbemutató poliziesco

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr442594817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.01.19. 07:52:40

Igen, ez úgy néz ki mint, amit egy rajongó csinált. Annak ellenére, hogy én is rajongó vagyok ezt most nem feltétlenül pozitív értelemben mondom. A kúl autók láttán persze megdobbant a szívem, de sajnos ezeket az időket (giallo-poliziesco) nem lehet már visszahozni. Szerintem az lenne az igazi, ha mindent, ami akkor jó volt, átültetne mai környezetbe, történetekbe. Mert ez kicsit erőltetettnek hat. Mindemellett természetesen jó móka. Meg remélem, hogy kellemesen csalódok és visszaszívom ezt a posztot. Placido for president!

TheBerzerker 2011.01.19. 08:26:23

Szerintem meg pont ez a fasza benne! Egy jó poliziesco, vagy egy giallo nem működik retro autók, és trapézgatya nélkül!

2011.01.19. 09:00:26

Nem erről beszélek.
Szerintem ma már nincs értelme sem giallo-t sem poliziesco-t készíteni, mert még a legjobbak kezéből sem kapsz egy jó filmet.
Viszont a RITMUST, a jól eltalált ZENÉT, jól elhelyezett kamerát, sbt., szóval a zsáner vagy mi minden értékes elemét mai környezetbe átültetve, a mának (ma élő embereknek - nem olyan zombiknak, mint mondjuk én :)) elmesélve, csak egy kicsit is hihető forgatókönyvvel, meg jó színészekkel jól működne a dolog. Még rá sem kellene fogni, hogy giallo, poliziescio, csak egy jó film PONT.

Wostry Ferenc · http://geekz.444.hu 2011.01.19. 12:53:10

@vittorio: nem hetvenesévekbeli filmet kapsz, Viktor, ha azt várod, persze hogy pofára esel.

Ez a film totál ugyanúgy néz ki mint a Romanzo Criminale, de nem baj, mert az utóbbi évek egyik legszórakoztatóbb filmje az volt! Vai, vai, Cattani!

2011.01.19. 14:27:42

Nem várok azt. Nem is szeretnék azt.
Pont ezt mondom. Remélem jó lesz.
Tudod, hogy a szívem csücske az olasz krimi.
süti beállítások módosítása