Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Walking Dead - promók

2010.09.06. 14:55 Magócs Dávid

A premier egyre közeleg, ugye stílszerűen Halloween éjszakáján fogják bemutatni a sokak által legjobban várt sorozatot. Az AMC nem lacafacázik, a siker érdekében elképesztő mennyiségű marketinggel járult hozzá a sorozat promótálásához. A Comic-Con rendezvény alatt bemutatott rekord hosszúságú, majd öt perces előzetest poszterek, forgatási képek armadája előzte meg. A kampány, jelentem folytatódik, a híresztelések szerint várhatóan nem fejeződik be közeljövőben sem. Az alábbi három tv-spot, ami a Bloody Disgusting horrorsite jóvoltából került ki az internetre, három különböző jelenetbe enged betekintést.

5 komment

Címkék: horror tévéelőzetes zombie post apocalypse

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr702275208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.09.06. 19:54:27

Egye fene...jöjjenek ezek a zombik!, elegem van ebből a vámpírinvázióból! (szégyent hoztak a horror-ra, le velük!..pedig szívfacsaróan szépek..de roppant meguntam :D)

mesko 2010.09.06. 20:15:18

ez azért nem szól mindegyik vámpírra!
süti beállítások módosítása