Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Devil - jelenet

2010.08.31. 12:59 Magócs Dávid

A címben fémjelzett film ötlete M. Night Shyamalan fejéből pattant ki, akárcsak Pallasz Athéné Zeuszéból. Azt mindenki döntse el magának, hogy ez jó avagy rossz dolog, mindenesetre a rendezői szék nem az övé. A Quarantine-t jegyző Dowdle fivérek viszik vászonra a filmet, amelyben egy csapat ember beszorul egy liftbe. Az idő múlásával realizálódik csak bennük, hogy egy beragadt liftbe kerültek az ördöggel. A film bemutatója az USA-ban szeptember 17.-én lesz, nálank csak november 18.-án kerül rá sor. A Universal jóvoltából kikerült az alábbi fél perces jelenet, amit az ugás után tekinthettek meg.

2 komment

Címkék: horror thriller filmjelenet

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr582261419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.08.31. 17:48:09

..ajajj,kicsit klausztrofób lesz a dolog...egy liftbe lesznek együtt az ördöggel(persze előre nem tudják,hogy ki az!),na most a trailer után merjek liftet hívni...de nem gond én tudom ki lesz az ördög, az aki Pradat visel :D

Olvastam valahol,hogy az ördög legnagyobb realizálása az,hogy eltudja hitetni a világgal,hogy ő nem létezik:)

Áramvonalas Földműves 2010.08.31. 21:50:51

én megvakulok, ha így villódzódás lesz végig.
süti beállítások módosítása