Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Resident Evil: Afterlife - jelenetek

2010.08.27. 10:00 Magócs Dávid

A legújabb játékadaptáció sequeljének már közeledik a bemutatója. Éppen ezért csorgatják is az információt rendesen, az utóbbi két nap során 3 videó is felütötte a fejét az interneten. Úgy látszik a készítők a 3D vonalat akarják meglovagolni, ez derül ki az alábbi 3 jelenetből is. A bemutató az Államokban szeptember 10-én esedékes, addig is tessék élvezni a 3D élmény nyújotta többletet, bár a számítógép monitorján nem biztos, hogy átjön. Egyik Alice a másik ellen, átestünk már a ló túlsó oldalára. Sorozatos vonatkozás is tetten érhető, Wentworth Miller a.k.a Michael Scofield, a Szökés főszereplője Jovovich kisasszony oldalán mutatkozik majd és még Tig-et is látni a SoA-ból az első jelenetben.

3 komment

Címkék: scifi filmbemutató játék adaptáció

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr452250991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yippyupp 2010.08.28. 19:37:44

"mikor koppintották a legnagyobbat a matrixról" - kérdezte a producer. "3 éve, más senki nem emlékszik rá" - szólt a rendező
"akkor csináljuk!"

én meg örülök neki, várós!

mesko 2010.08.28. 21:36:11

..ez így igaz...totál copy-paste Matrix...de él Scofield:)
süti beállítások módosítása