Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Dragon Age 2 - előzetes

2010.08.17. 18:23 Magócs Dávid

 A nagyközönség számára ugyan csak két nap múlva 19.-én veszi kezdetét a Gamescom, az EA már elkezdte a szivárogtatást. Az utóbbi évek talán legsikeresebb pc játékának a folytatása lesz az egyik fő téma, az EA háza táján. A számos kiegészítővel ellátott első rész igazi közönségkedvencé vált az elmúlt idő folyamán, és maradandót alkotott az RPG játékok között. A fantasy játékok egyik újabb mérföldköve ez, és egy újabb sikeres franchise megalapozására kerülhet sor. A részletesen kidolgozott világ és a szemet gyönyörködtető grafika, elöljáróban elmondható a 2. részről is, az eddig látottak, tapasztaltak alapján. Ami viszont a legfontosabb, ez csak egy újabb fricska azok számára, akik szerint a pc-gaming haldoklik. 

3 komment

Címkék: hír fantasy játékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr292228561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mizrolist 2010.08.17. 19:11:16

A Dragon Age 2 megjelenik konzolra is; és bizonyos szempontból konzolos igények szerint tervezték, ezért egyes feature-ök át fognak alakulni benne az első részhez képest.

Magócs Dávid · http://geekz.blog.hu 2010.08.17. 19:22:05

@mizrolist: Jogos, nem is ezért írtam, hanem mert egy alapvetően pc-s játékról van szó és a Starcraft 2-vel együtt szépen billentgetik vissza a mérleget a pc irányába.

Áramvonalas Földműves 2010.08.18. 01:13:46

mindig irigyeltem azokat akik be tudnak izgulni az ilyen játékokra és van türelmük hozzá. Csak azt nem értem miért bandzsa minden ember az újfajta számítógépes vagy konzol v milyen játékokban? Erre adják meg nekem a hozzáértők a választ:)
süti beállítások módosítása