Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Santito 2008/2009-es geeknaplója

2008.03.04. 14:23 Santito

Az újranézett/olvasott művek vastagon szedve

Május-Június (2009)

Filmek

Fanboys (USA, 2008) C+
Majd egy évet vártam arra, hogy ezt a filmet láthassam (bevallom, elsősorban a Princess Leia Slave Girl kosztümöt viselő Kristen Bell miatt, na de ki nem?) és legnagyobb megelégedésemre azt kaptam, amit vártam: látszik, hogy a legnagyobb szeretettel és odaadással nyúltak az anyaghoz, olyan arcokat szerveztek be cameo-ra, mint Carrie Fisher, William Shatner (igen, tényleg ő!), Kevin Smith, Ray Park (Darth Maul), Billy Dee Williams (Lando Carlissian) és Danny Trejo. A szemétzúzós jelenetnél könnyek szöktek a szemembe, olyan pure awesomeness volt, Seth Rogen pedig ismét nőtt a szememben (most már majdnem egy szinten van Jack Blackel). Aki Star Wars rajongó, annak kötelező tananyag (és aki Star Trek buzi, annak is)!

Punisher - War Zone (USA, 2008) C+
Ez igen, a klasszikus Commando és társainak újragondolása 21. századi filmes eszközökkel Punisherre hangszerelve: ennek a vériszamos orgiának egyszerű a története, mint a faék, és bűnösen szórakoztató és felszabadító, ahogy a szokásos prűdséget elhagyva végre nem úgy lőnek fejbe valakit, hogy a kamera az utolsó pillanatban illedelmesen elfordul. A főszereplő castingja telitalálat volt: Ray Stevenson for prezident! Még ilyen filmet, sokat!

Star Trek (USA, 2009) B+
Ez a Star Trek már nem az a Star Trek:  egy fiatalosan lendületes blockbustert láthatunk dögös Uharával, látványos összecsapásokkal, ellenállhatatlan humorral és legfőképpen Simon Pegg-el. A kötelező főhajtások megtörténnek a rajongók és kultikussá vált színészek felé, de mindent egybevetve már hosszú ideje ráfért volna a friss vér beinjektálása a végelgyngülésben halódó franchise-ba.

Spacehunter (USA, 1983)
Klasszikus sci-fi adventure a 80-as évekből a már unalomig ismert klisékkel zsonglőrködve, de ami igazán a társai fölé emeli, az Peter Strauss és az ekkor még igen fiatal Molly Ringwald karaktere közti chemistry.

Tank Girl (USA, 1995)

Újabb bizonyítéka annak, hogy ami képregényben frenetikusan vicces és hangulatos, az ugyanabban a formában nem működik a vásznon, hiába erőltetik, nem véletlenül voltak a képregényből a filmbe szúrt állómontázsok és animációs szekvenciák. Lori Petty pályájának(?) legrosszabb alakítását hozza az erőltetett ripacskodással és az egyetlen pozitív pont a végtelenül bájos Naomi Watts (vadítóan szexivé csak a Mulholland Drive-ban vált, az évszázad legjobb leszbikus jelenetével).

Manos: The Hands of Fate (USA, 1966)
Varró Attila második underground trash/b/kult film vetítésén volt szerencsém látni, és amolyan közepesen fájdalmas élmény lett az osztályrészem a klasszikus "olyan rossz, hogy az már jó" kategóriából. A minimálköltségvetésből és többé sohasem viszontlátott színészekkel forgatott celluloidpazarlás sztárja egyértelműen Torgo volt, a Mester Igor-szerű (eredetileg ez is lett volna a neve, de ez így jobban jött ki) szolgája, akiről csak egy Imdb-s kutatás után derült ki, hogy valójában szatír akart lenni, azért mozgott olyan félelmetesnek szánt retardált mozdulatokkal, mintha dróton rángatták volna. Állítólag a film egyetlen 35 mm-es kópiája Tarantino tulajdonában van, és bevallása szerint ez a kedvenc "vígjátéka".

Where Have All the People Gone? (USA, 1974)
Egy ismeretlen eredetű sugárzás hatására a Föld népessége marék hamuvá omlik, a maroknyi (haha! micsoda szóvicc) túlélő pedig társak után kutat, azonban ebben a filmben olyan mennyiségű ziccert hagytak ki a posztapok zsánerből, ami komoly erőfeszítésbe telt és a végén úgy autóznak el hőseink a teljesen sterilizált naplementébe, hogy semmi említésre méltó nem történt velük.

The Quiet Earth (új-zélandi, 1985)
Igazi sci-fi klasszikus, olyan befejezéssel, amire legalább három különböző és a saját lábán megálló magyarázatot találni a neten, és aminek leghatásosabb jeleneteit garantáltan hetekig nem tudod majd kiverni a fejedből: a Földön utolsóként maradt férfi lassan, de biztosan elkezd becsavarodni, így papírmasé figurák előtt magnószalagra felvett tapsviharra mond választási beszédet a Csendes Föld elnökválasztási kampányában, a templomban pedig női selyemhálóingben és vadászpuskával a kezében ejti túszul a Jézus-szobrot, hogy Isten szóba álljon vele.

Role Models (USA, 2008)
Viszonylag nézhető limonádé egészen jó alapötlettel a legszélesebb közönségnek felsziruposítva: két balhés havert (Paul Rudd és Sean William Scott) közszolgálati munkára ítélnek, az egyiküknek egy viselkedésproblémás tízéves, a másikuknak egy élő szerepjáték geek felett kell dadáskodnia. A kötelező jellegű panelek mellett kapunk néhány friss és ötletes dialógust, de aztán a vége megint könnyek közt egymásba borulásba és szájba rágott tanmesébe fullad.

2019: After the Fall of New York (2019: Dopo la caduta di New York, olasz, 1983)

O-Bi, O-Ba - The End of Civilization (O-bi, O-ba - Koniec cywilizacji, lengyel, 1985) B-

Knowing (USA, 2009) D+

Cop Land (USA, 1997)

Képregények:

Astro City - The Tarnished Angel tpb (Homage Comics, 2000)

Április (2009)

Filmek

Drágaságom (Hors de prix, francia, 2006)
Kellemes, aranyos, egylövetű francia vígjáték a Riviéra vadorzói díszletei között, ahol Audrey Tautou csábos széhámosnőt játszik (a szerep azonban nem igazán testhezálló, hiszen Tautou inkább bájos girl-next-door, mint femme fatale), aki gazdag férfikkal tartatja el magát, Gad Elmaleh pedig egy szállodai alkalmazott, akivel tévedésből (a fényűző hotel földszintjén lévő bár vendégének hiszi) együtt tölt egy éjszakát. Megvan a bonyodalom, így Jean-nak egy gazdag özvegy kitartottjává kell válnia, hogy tarthassa a lépést álmai asszonyával. Kiszámítható végkifejlet + végtelenül szimpatikus (nem a hollywoodi értelemben vett, hanem kifejezetten békacomb ízű) lúzer  főszereplő + tündérke Audrey Tautou = kellemes, de hamar felejthető másfél óra.

City of Ember (USA,2008) B-
Kellemes csalódás ez a családi mozinak készült Dark City, némi Fallout beütéssel (az egyének társadalomban betöltött szerepét kvázi sorsolásos módon eldöntő szertartással és a "Vault" mindennapi életét fenntartó energiaforrás lassú, de elkerülhetetlen degradálódásával), Bill Murray hozza a szokásos formáját, a gyerekszereplők és a meseszerű díszletek pedig Kincsvadászok (The Goonies) emlékeket idéznek. Abszolút vállalható munka, ha újra gyerek lennék, imádnám.

Hansel and Gretel (koreai, 2007) C+
A mesék modern feldolgozásait mindig is szerettem (Gaiman Hó, tükör, almák novellája ennek iskolapéldája), így ez a film is kötelező volt. Tulajdonképp nem csalódtam, de talán kissé túlhúzták a játékidőt és az alapötletet is elsütötték már (egy Galaktikában jelent meg a novella, amiből Alkonyzóna epizód is készült), csak az egészet mézeskalács cukormázzal borították, amitől fogyasztható lett, ugyanakkor pedig kissé gej.

Sorozatok:

Castle S01 E04-E05 (USA, 2009) A

Fringe S01 E015 (USA, 2009) B+

Lost S05 E012 (USA, 2009) A+

Március (2009)

Filmek

My Name Is Bruce (USA, 2008) C+

Dawn of the Dead (USA, 2004)

Watchmen (USA, 2009) B+
A lehetőségekhez képest igen korrekt munka, a bevezető szekvenciák nagyon ötletesek, a felhasznált zenék helyenként igen eltaláltak (99 Luftballons), a felhördülést okozó Manhattan pénisz, valamint a rázósabb jelenetek (a Komédiás lelövi az állapotos vietnami szeretőjét, illetve Sally Jupiter megerőszakolása) felvállalását rendkívül díjazom, és még a polip lecserélését is megértem... az egyetlen igazi problémám a film elnyújtott lezárása és túlmagyarázása volt, de ennek ellenére jól szórakoztam és az extrákkal telipakolt dvd biztos vétel az amazonos listámon...

Gran Torino (USA, 2008) A  
Egész egyszerűen nem fér a fejembe, hogy nem kapott egyetlen Oscart sem...

RocknRolla (USA, 2008) C  

Seven Pounds (USA, 2008)

Go (USA, 1999) A  

The Descent (brit, 2005) B-

K-Pax (USA, 2001) A  

Farkasok szövetsége (Le pacte des loups, francia, 2001) B-

Chrysalis (francia, 2007) C+

Kóristák (Les Choristes, francia, 2004)

Sorozatok:

Castle, S01 E01-E03 (USA, 2009)

No Heroics S01 (brit, 2008) B+

Drawn Together S01 (USA, 2004)
C+

Február (2009)

Filmek

Rettegés (Eskalofrío, spanyol, 2008) C+

Alvilági játékok (Lucky Number 7levin, USA, 2006)

Cronos (spanyol, 1993)

Nagyi szeme fénye (Grandma's Boy, USA, 2006)

Fools Rush In (USA, 1997)
C+

Sorozatok:

How I Met Your Mother, 1. évad (USA, 2005) A+

Január (2009)


Filmek:
Az Őslakó (The Man from Earth, USA, 2007) B+

The Ruins (USA, 2008) D 

Eagle Eye (USA, 2008)
Egyre szimpatikusabb nekem ez a Shia "Oh no,no,no" LaBeouf, főleg azóta, hogy nem tette tönkre számomra a negyedik Indy élményét. Bár azt még mindig nem értem, hogy a Spielberg mit lát benne. Szerencsés flótás.

Once (ír, 2006) A+
Egy film (musical? nem, szerintem nem az), ami (utálok ilyet mondani, de) igazán szívhez szól. Nálam 2008 legjobb 2006-os filmje. Derült égből jött, látott és mindent vitt.

Ghost Town (USA, 2008)
Habkönnyű romantikus vígjáték egy kedvenc amerikai (Greg Kinnear) és egy kedvenc brit színészemmel (Ricky Gervais). Utóbi csuklóból hozza az általam már régóta hiányolt Bill Murray-féle mizantróp, önmagát és a világot utáló, maró szarkazmussal túlélő karaktert, Téa Léoni pedig a Bad Boys óta nem nézett ki ilyen jól.

Zack and Miri Make a Porno (USA, 2008)
"I'm a guy. You give me a two popsicle sticks and a rubber band and I'll find a way to fuck it like a filthy MacGyver!". Yeah, that says it all... Na jó, pár szót azért mégis: Kevin Smith humorban a szokásosnál visszafogottabb (azért egy szaros poén csak be-, illetve kicsúszott), de szeretnivalóbb filmje (kábé a Chasing Amy és Shop Show között valahol), amiben Seth Rogen még mindig nem nyűtte el a best buddy füves lúzer figuráját (egyelőre), Jay pedig nem Jay-t játssza. Hanem Lester the Molester Cockenschtuff-ot... hm, ha jobban belegondolok, végül is mégiscsak Jay-t játssza.

In Bruges (USA, 2008)

Slumdog Millionaire (USA, 2008)
Az ötlet és a helyszínek parádésak, de némileg túlértékeltnek tartom ezt a filmet. Azért a végén a bollywoodi kötelező össznépi tánc eltüntette az odáig bennem motoszkáló  hiányérzetet.

The Lair of the White Worm (USA, 1988) C+
Kiscsimpánz korom óta (pontosabban amióta a Galatika filmhír rovatában olvastam róla) meg akartam nézni ezt a filmet, és egy félig szenvedett Sat1-es adás után (máig nem tudok németül) csak most volt alkalmam rá, hogy teljességében végignézzem a Fehér féreg odúját. A nosztalgiahullám átcsapott felettem és minden esetlensége, következetlensége és megmosolyogtató jelenete ellenére egy igazán szórakoztató estét töltöttem el vele. Best of the B (illetve C+)!

Drillbit Taylor (USA, 2008) C-
Totálisan és teljesen középszerű tinivígjáték, a szemüvegessel, a kövérrel és a hobbittal. Ja és Owen Wilson-nal. Judd Apatow és Seth Rogen eddigi leghaloványabb együttműködése.

Largo Winch (francia, 2008)

Sorozatok:
Survivor: Gabon, 17. évad (USA, 2008)
Nem vagyok reality sucker (mert időutazós-posztapokaliptikus sucker vagyok), de egy friss szerepjátékos élmény hatására (All Flesh Must Be Eaten engine-nel Survivor-be oltott Dead Set 2010-ben) nekiültem a legfrissebb túlélős valóságshow-nak. És milyen jól tettem! Ez a reality gyémántkeménységűre polírozása, pszichológiai kísérlet mesés, lélegző díszletek között, kiszámíthatatlan stratégiai játék megannyi emlékezetes szereplővel. Megvettél kilóra, God bless you, Bob!

Survivor: Borneo, 1. évad (USA, 2000)
Mindenféleképpen meg kellett néznem a gyökereket, az első, eredeti formátumot és pontosan azt kaptam, amit vártam: a casting még nem az igazi (a játék kétharmadánál voltak olyan játékosok, akiknek a neve sem ragadt meg), az operatőrök rutintalanok, a túlélők nem igazán tudják, mit kezdjenek a helyzettel, a műsor ritmusa egyenetlen, a feszültségteremtés első tapogatózó lépéseit teszi, a végjátékot pedig túlságosan elnyújtották. Mindez azonban akkoriban a frissesség érzetét kiválóan hozta, megágyazva egy igazi sikertörténetnek, ami a mai napig folytatódik.

Ádám almái (Adams æbler, dán, 2005) B+

Pleasantville (USA, 1998) B  

The Oxford Murders (USA, 2008)

Blood and Chocolate (német, 2007)

One Missed Call (USA, 2008)

The Curious Life of Benjamin Button (USA, 2008) C+

Outlander (USA, 2008) C+

Igor (francia, 2008)

December (2008)


Filmek
The Lazarus Project (USA, 2008)
A kaktusz virága (Cactus Flower, USA, 1969)
Resident Evil: Degeneration (Baiohazado: Dijenereshon, japán, 2008)

November (2008)

Filmek:
Pineapple Express (USA, 2008) B+

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (USA, 2008) A-

Wanted (USA, 2008) D+
A címadó képregény teljesen csontig csupaszított és kvázi kiherélt, idétlen ötletre helyezett (a Sors szövőszéke? WTF???), lelketlen feldolgozása (?). A vonatos akciójelenet viszont fantasztikusan látványosra sikeredett...

Primer (USA, 2004)
Minimálköltségvetésből forgatott, vontatott cselekményű, időutazós mindfuck, aki elsőre megérti és átlátja a cselekményt, annak fizetek egy sört a Tóth kocsmában...

Forgetting Sarah Marshall (USA, 2008)
Teljesen átlagos romantikus vígjáték, melyet csak a gyönyörű Kristen Bell (mondtam már, hogy szerelmes vagyok?) és a Drakula bábmusical-betét emel ki a középszerűségből...

Diary of the Dead (USA, 2007) C+
Nem tudom miért köpköd mindenki a Romero sorozat ezen tagjára, én kifejezetten élveztem... számomra még mindig a Land of the Dead a mélypont... 

Tropic Thunder (USA, 2008)


13 Tzameti (francia, 2005)
Fekete-fehér, francia nyelven forgatott indie film, melynek alapötlete elég tökös (a felfedése pedig überspoiler lenne), a megvalósítása azonban már kevésbé...


Clive Barker's The Plague (USA, 2006)


Let the Right One In (svéd, 2008) B+

Big Stan (USA, 2008)

Jeepers Keepers (USA, 2001) C-
Jeepers Keepers 2 (USA, 2003) D+
Feast (USA, 2005)
Feast 2 (USA, 2008)


Képregények:
Marvel 1985 (Marvel, 2008)
Tommysaurus Rex (Image, 2004) A+
Small Favors (Eros Comix, 2000)
Fantastic Four: The End (Marvel, 2007) C+
Thor: Truth of History (Marvel, 2008) C-
Hellboy: In the Chapel of Moloch (Dark Horse, 2008)
George R. R. Martin's Wild Cards: The Hard Call 1-4 (Dabel Brothers, 2008)
I Was Kidnapped by Lesbian Pirates from Outer Space 1-5 (Platinum Studios Comics, 2008) C+
Sorrow (Image, 2007)
Donjon Parade #5 - Technique Grogro (Delcourt, 2007)
Donjon Monsters #2 - Le Géant qui Pleure (Delcourt, 2003)
Donjon Monsters #12 - Le Grimoire de l'Inventeur (Delcourt, 2008)
The Walking Dead #54 (Image, 2008) Afuckin'++
The Helm (Dark Horse, 2008)

Sorozatok:
Dead Set (brit, 2008) Egy friss és brilliáns alapra helyezett 5 részes minisorozat: a briteknél javában folyik a legújabb Big Brother széria kiszavazása, amikor kitör a mindenkit fürge (! á la Dawn of the Dead remake, a kedvencem Romero Dead filmjei közül) zombivá változtató járvány, csak éppen a külvilágtól elzárt versenyzők erről mit sem tudnak... a karakterek és a zombi make-up-ok hibátlanok, mint ahogy a történet lezárása is... még sok ilyet, viva la Nagy-Britannia! B+


Október (2008)


Filmek:
The Dark Knight (USA, 2008) A-
Batman Gotham Knight (japán-amerikai, 2008) C+
Dragon Hunters (Chasseurs de Dragon, francia, 2008) B-
Alfie (USA, 2004)
Perfume - The Story of a Murderer (USA, 2006) B-
Cursed (USA, 2005) "Call Animal Control!" C+
Dead Silence (USA, 2007) C+
Fermat's Room (La Habitación de Fermat, spanyol, 2007)
Hancock (USA, 2008) B-
Dance of the Dead (USA, 2008)
Babylon A.D. (francia-amerikai, 2008) B-
Redbelt (USA, 2008)

The Gravedancers (USA, 2006)
D+
A plusz mindössze az esztétikailag igen mutatós Josie Maran és Meghan Perry miatt jár, Tchéky Karyo karrierje legkritikán alulibb szerepét vállalta el.


A nyomozó (magyar, 2008)


Deadly Prey (USA, 1988)
Fun, fun, fun! Méltatlanul elfeledett akcióklasszikus, Beyonder és Chavez hozzájárulása a filmes látóköröm kitágításához. A must see! Csak a maga kategóriájában lehet osztályozni, de ott:
A+

Képregények:
Whatever Happened to the Man of Tomorrow (DC, 1986) C+
Donjon Potron-Minet #5 – Sans un Bruit (Delcourt, 2008)
Donjon Monsters #7 - Mon Fils le Tueur (Delcourt, 2007)
Donjon Monsters #10 - Des Soldats d'Honneur (Delcourt, 2006) B+
Donjon Parade #3 - Le Jour des Crapauds (Delcourt, 2002) B+
Donjon Parade #4 - Des Fleurs et des Marmots (Delcourt, 2004)

Sorozatok:
Fringe, Season One 1-4 (USA, 2008) 
My Hero, Season Two (brit, 2001)
Arrested Development, Season One (USA, 2003) B+

Szeptember (2008)

Filmek:
Sex is Zero 2 (koreai, 2007) B+
Beowulf (USA, 2007)
The Happening (USA, 2008) C-
NEXT (USA, 2007)
The Mummy - Tomb of the Dragon Emperor (USA, 2008) D+
WALL-E (USA, 2008) A-
Maszk (USA, 1994)
The Punisher (USA, 1989)
The Fall (USA, 2006)
You Don't Mess with the Zohan (USA, 2008)
C-
Lady in the Water (USA, 2006) A-
Mirrors (USA, 2008)

Képregények:
Donjon Monsters #1 - Jean-Jean la Terreur (Delcourt, 2001) B+
Donjon Monsters #3 - La Carte Majeure (Delcourt, 2002)
Donjon Monsters #6 - Du Ramdam chez les Brasseurs (Delcourt, 2003)
Donjon Monsters #8 - Crève-Coeur (Delcourt, 2004)
Donjon Monsters #9 - Les Profondeurs (Delcourt, 2004) B+
Marvel 1985 #1-4 (Marvel, 2008) C-
Kick-Ass #1-3 (Marvel, 2008)
Junji Ito - Uzumaki (Viz, 2001)
Simon Dark #1-12 (Marvel, 2007)
C+

Sorozatok:
Who Wants to Be a Superhero - Season One (USA, 2006) A++
Life on Mars (brit, 2006) 
B-
Dr. Horrible's Sing-A-Long Blog (USA, 2008)
A+

Augusztus (2008)

Filmek:
Escape from LA (USA, 1996)
88 minutes (USA, 2007)
Hullajó (USA, 1992) A+
Doomsday (USA, 2008) B-
Hellboy (USA, 2004) B-
Hellboy 2: The Golden Army (USA, 2008)
Jumper (USA, 2008) D-
Just Friends (USA, 2005) B-
Machine Girl (japán, 2008)
Just Add Water (USA, 2007) C+
Semi-Pro (USA, 2008)
The Manchurian Candidate (USA, 2004) C+
Taken (USA, 2008) 
The Devil’s Backbone (spanyol, 2001)
Stephen King’s The Night Flier (USA, 1997)
Twelve Angry Men (USA, 1957)
The Day of the Triffids (USA, 1962)
Felon (USA, 2008)

Képregények:
House of Mystery #1 (Vertigo, 2008)
Kick-Ass #1-3 (Icon, 2008) C-
Watchmen TPB (DC, 1987) A+
Terror Inc. #1-5 (Marvel, 2007)
Loaded Bible Book 1-3 (Image, 2006)
Donjon Crépuscule #1 – Le Cimetière des Dragons (Delcourt, 1999)
Donjon Crépuscule #2 – Le Volcan des Vaucanson (Delcourt, 2001)
Donjon Crépuscule #3 – Armageddon (Delcourt, 2002)
Donjon Potron-Minet #1 – La Chemise de la Nuit (Delcourt, 1999) C+
Donjon Potron-Minet #2 – Un Justicier dans l’Ennui (Delcourt, 2001)
Donjon Potron-Minet #3 – Une Jeunesse qui s’enfuit (Delcourt, 2003)
Donjon Potron-Minet #4 – Après la Pluie (Delcourt, 2006)
Donjon Zénith #6 – Retour en Fanfare (Delcourt, 2007)
Donjon Monsters #4 – Le Noir Seigneur (Delcourt, 2003)
Donjon Monsters #5 – La Nuit du Tombeur (Delcourt, 2003) A+
Le Scorpion #1 – La Marque du Diable (Dargaud, 2000)
Le Scorpion #2 – Le Secret du Pape (Dargaud, 2001)
Welcome to Hoxford #1 (IDW, 2008) C+
The Irredeemable

30 komment

Címkék: napló

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr45365103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyonder 2008.03.05. 16:41:56

Ha már 5 csillagot nyomtál rá, akkor nézz be ide is:
geekz.blog.hu/2007/08/08/tenacious_dvdkritika

Santito · http://geekz.blog.hu 2008.03.05. 17:02:13

Aha, most hogy jobban belegondolok, pont a te cikked miatt szereztem be a filmet... :)

és bár igen kevés olyan film van, amit újranézek, de a Tenacious D-t már vagy ötször láttam... call me a fanboy, I don't mind :D

virtualdog 2008.05.26. 12:37:01

Nálam a Nikopol max 4 csillag... viszont a Tenacious D valóban hihetetlen nagy májerság! :D

Santito · http://geekz.blog.hu 2008.08.23. 23:20:44

Frissítettem, csak hogy lásd, mennyire figyelünk az olvasóinkra... :)

virtualdog 2008.08.24. 01:15:06

És milyen jól tetted! :D A Jumper mivel érdemelte ki a második csillagot? >:D Machine Girl rulez!

Santito · http://geekz.blog.hu 2008.08.24. 01:21:22

Az első csillag az alapötlet, a második Jamie Bell érdeme és a jeleneté, amikor nem lacafacáznak, hanem rögtön egy brit emeletesbuszt vágnak Jackson fejéhez...

VVega · http://halfpecssquad.blog.hu 2008.08.24. 09:32:25

Amit láttam az augusztusi termésből, azzal nagyjából egyetértek. Kivétel a kegyetlen rossz Doomsday :D

Santito · http://geekz.blog.hu 2008.08.24. 10:33:39

Én jól szórakoztam, ráadásul posztapok téma és Rhona Mitra testhez álló cuccban rögtön két csillagot dobott rajta... :D

ps. ezt a szar blogmotort... megint darabokra hullott a bejegyzés, pedig így is mindig az egészet be kell másolnom újra, ha frissíteni akarom...

Beyonder 2008.08.24. 11:25:32

[valamit rosszul csinálsz, nekem ilyen gondom még nem volt...]

Santito · http://geekz.blog.hu 2008.09.14. 20:42:51

Magamnak emlékeztető:
shift+enter

Beyonder 2008.09.26. 17:05:26

Tiéd a legjobb cuccnapló-dizájn, grat. :)

Santito · http://geekz.blog.hu 2008.09.26. 19:00:20

Muhaha, a kísérleti értékelésrendszerrel pedig egyenesen fenomenális! >:D

Santito · http://geekz.blog.hu 2008.10.07. 22:56:44

Santito's New and Improved Geek Diary! >:)

Beyonder 2009.01.25. 16:08:38

Miért nem osztályzod a filmeket? Az pl. érdekelne, hogy hogy tetszett A fehér féreg...?

ringsider · http://fussatokbolondok.blog.hu 2009.01.27. 11:04:42

a The Man from Earth egy nagyon érdekes darab, nekem is tetszett, az In Bruges pedig osztályon felüli!az Eagle Eye viszont nekem naggggyon nem teszett!

Santito · http://geekz.blog.hu 2009.01.27. 14:38:08

Sasszem: logikátlanul pörgő szégyentelen tocsogás az akcióban, de a végén ahogy összeállt a terv (és hogy ki milyen szerepet játszik benne), az nekem igen bejött...

ringsider · http://fussatokbolondok.blog.hu 2009.01.28. 10:34:37

@Santito: no problemo, Norbi is szerette! :-)
viszont amit a Forgetting Sarah Marshall-ról írtál, az szórul szóra igaz, pont ez a két érdekes elem van benne, highly overrated darab az is!
és ha ez alapján beleszerettél Kristen Bell-be, akkor irány a Veronica Mars! :-)

Santito · http://geekz.blog.hu 2009.01.29. 01:14:24

@ringsider:
Veronica Mars minden évada már abszolválva volt (többször), még mielőtt elkezdtem volna írni a cuccnaplót... :D
a Firefly után a kedvenc sorozatom...

Beyonder 2009.03.06. 02:21:04

Na, halljuk, hogy tetszett a Wacsi?

virtualdog 2009.03.09. 00:49:08

A My Name Is Bruce csak C? Kár, most pótoltam az Evil Dead 3-at és Bruce Campbell-t akarok, még! Zseni a csávó! :D

"Give me some honey!"

Santito · http://geekz.blog.hu 2009.04.14. 13:14:13

Az olvasó(k)ért mindent! :)

ringsider · http://fussatokbolondok.blog.hu 2009.04.25. 09:45:45

hát igen, a Lost még mindig hatalmas!!!!
süti beállítások módosítása