Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

WHY SO SERIOUS??? The Dark Knight-előzetes

2007.12.17. 05:54 Wostry Ferenc

Minden további szöveg felesleges.

58 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr85266500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mano · http://mano.kepregeny.net 2007.12.17. 07:28:30

...és tényleg. Munkahelyen nincs hangkártyám! :(

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2007.12.17. 08:13:14

Így első blikkre úgy tűnik, hogy Heath Ledger jó választás volt.

Bajtai András · http://bajtaiandras.hu 2007.12.17. 08:39:31

Nekem mindig is Joker volt a kedvencem, és itt most az, hogy újraértelmezték a karakterét, szerintem elég ütős lett: ez a randa és szétzuhant csöves arc nekem tutira bejön:)

CruelAngel 2007.12.17. 08:59:54

És nekem is Joker volt az örök kedvenc... de nem így. Bár így szétzuhanva is bejön, de ... nálam, ez a "majd meglátjuk kategória".

RnYk 2007.12.17. 09:15:33

Ez eddig, áá nincs is jó szavam.
Had idézzek az egyik kedvenc filmemből:
"Csús panorámás csöcs" :)

Flingel 2007.12.17. 10:09:59

Hát...nemtom... Ez amolyan szokásos trailer... Monumentális dirr-durr...sötétségből villanások...nyugodt duma kontra kiabálás...lassú mozdulatok kontra őrült rohanás... UNALMAS.
Ami Ledger-t illeti... vele nincs gond. Ezt tudja, ezt várták el tőle, csinálja. Hogy jó ötlet volt-e a jó öreg Nicholson-féle emberibb karaktert (intelligens gyilkost) átszabni egy tökéletes pszichopatává...na hát nemtom..
Ilyen erővel Jim Carrey is játszhatta volna..ez a stílus pont rá illik.
Sztem a Nicholson-féle Joker-ben sokkal több volt. Jobban érződött, hogy összetettebb személyiség. Sokkal finomabban bontotta ki Burton azt a karaktert..ez meg...rögtön megkapjuk a nagyon dilis, erőszakos, pszichoJokert...
Nem biztos, hogy jó megoldás volt... De az biztos, hogy megnézem.. :)

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2007.12.17. 10:19:11

Attól függetlenül, hogy szeretem Burton Batman-jét, ahhoz asszem kétség sem fér, hogy a Nicholson féle Joker egy harsány ripacs. A finom kibontásról pedig: Burton verziójának első 15 percében látunk egy önelégült nárcisztikus embert, majd belepottyan a savba, azzal megszületik Joker. Valóban, finoman bontotta ki.

Manbeast 2007.12.17. 10:23:22

A Dzsóker jó így, aki emlékszik a képregényekre, ott is totál pszichó örült volt, de ne ítéljünk egy pár perce tréler alapján, lehet, hoyg ott lesz egy 20 perces monológ, ahol elmondja, miylen rossz a is neki és még egy olyan muki is rászált, aki kivűl hordja a túros boxerét, csoda, hogy bekattant?

Flingel 2007.12.17. 10:34:49

Nos..lehet. Nem szeretem rögtön azzal kezdeni, hogy nincs igazad, mert lehet..:)
A finom kibontás alatt azt értem, hogy Napier-ben folyamatosan ott van az a bizonyos szarkaztikus humor, amit Joker is alkalmaz. Természetesen az elején még "normál" ember Joker, tehát vigyázni kellett a poénokkal. (Eckhardtnak viszi a pénzt uzsis zsacsiban: "hoztam egy kis uzsonnát", vagy Aliciának, mikor dícséri: "nem kérdeztem", vagy Batmannek: "tetszik a jelmeze")
Majd amikor meglátja magát a tükörben, érzi, hogy nincs mit vesztenie. Innentől sokkal lazábban kezd játszani Nicholson is...
Mellesleg Nicholsonnal szemben kicsit (nagyon :) ) elfogult vagyok.. :) Harsány ripacsnak nem nevezném...Jokert se.
Mellesleg Burton filmjeit azért is kedvelem, mert nagyon finoman egyensúlyozik a valóság, és a képzelet közt. Nem akarja ránk erőltetni a valóságot egy elképzelt történetben (de mindig meghagyja a kiskaput).
Én elhiszem, hogy ma az a divat, hogy minél hangosabb, durvább, rémisztőbb legyen a gonosz is, de Joker nem ilyennek született.
Biztos tudod, hogy van olyan képregény-verzió is, amelyben ilyen a Joker, mint most Ledger...hát az se jött be.
Nekem nem ilyen a Joker-figura... :)

Flingel 2007.12.17. 10:37:31

manbeast: IGAZAD VAN... ha így lesz, változhat is a véleményem..:)

travis 2007.12.17. 11:39:33

Erről szól az adaptáció, gyermekeim. Hogy nem vonásról vonásra átkopírozom a képregényről a celluloidra, hanem interpretálom, átértelmezem a saját nézőpontom szerint.
A Burton-féle Batman mai szemmel nézve nekem túl mainstream. A Nolan-féle pedig minden idők legjobb képregényadaptációja, a Sin City mellett.

virtualdog 2007.12.17. 11:40:16

Nincs semmi meglepetés, Burton egy képregény-filmet csinált, amikből ma már rengeteg készült, akkor azonban nem volt ennyire kitaposott ösvény. Ráérzett a színekkel, környezettel, szereplők viselkedésével kapcsolatos túlzás erejére és használta. Ma már ez unalmassá vált, elkopott, ma inkább minden a realizmus felé indul, lásd Batman Begins (nekem bejött). Hasonló dolog játszódik le, mint a szuperhősös képregények világában. A sok túlsarkított Stan Lee-féle klasszikus opusz elkerülhetetlenül maga után hozta a Watchment és követőit, ahol semmi sem szélsőséges, egyszerűen leírható, kiszámítható.

Wostry Ferenc · http://geekz.444.hu 2007.12.17. 12:07:38

Ez egy kurva jó Joker lesz.

Tegnap megpróbáltam újranézni a 89-est, amiért meg voltam őrülve kisgyerekkoromban (főleg a Nicholson alakításáért).

Nem sokáig bírtam.

travis 2007.12.17. 12:22:28

Egyébként meg minden idők legjobb Batman-képregénye az 1990/1 szám volt. A legelső.
Szedületesen beteges és erőszakos!
Íme az egész, magyarul:
www.videoplayer.hu/photos/show/17009

Clive 2007.12.17. 13:02:18

GYilkos tréfa nekem megvan:) Sajna azután csak nagyon kevés Batman képregényem van. A Batman Begins nálam egy orbitális csalódás volt. Sokan nagyon szeretik,de véleményem az hogy nem jó, miért: Az első 40-50 perc totál felesleges és nem ide való. Abszolút nem illik a Batman mítoszhoz ez a hegyek közötti kardozás meg hasonlók. Rash Al's Ghul meg a kérpegényeknek is fájó pontja szerintem, mert abszolut nem egy egyéni gonosz karakter, egy olyan terrorista amit bárhol el lehetne lőni. Ezenfellül a filmbe Liam Neeson alakítja ez már zsinorban kb a 3-ik ugyanolyan szerepe: harcra tanító a Baljós átrnyakban, harcra tanító a Mennyei királyságban, harca tanító a BAtman Beginsben. Kb még a fegyver is ugyanaz: kard. A készítők meg nagyban hangoztatják, hogy az ő alapuk Frank Miller: Year One című kötete. Hát ez szerintem orbitális butaság, emrt ha adaptáció akkor 100-szor átírhatták, mert a dokkos jeleneten kívűl, és a film végi joker kártyás részen kívűl nemtudok mondani egy közös pontot sem. Gotham látványvilága nemrossz, tetszetős modnjuk ebben a filmben az előzetes alapján nagy fordulatot vett. Itt már egy high-tech nagyváros. Tim Burton Gohtamja olyan igazi noiros hatást keltett. Szóval nekem a Batman begins nagy csalódás volt. Christian Bale viszont nagyon jó Batmannek. Ő a legjobb pontja a filmnek. Második rész lehet jobb lesz, de ez is a zúzásra, meg látványra fog építeni azért a Burtonos Batmanfilmeknek olyan látványvilága meg hangulata van hogy nemlehet visszaadni. Ez egy nyomasztó világ. Batman visszatér vége olyan komor hogy már gyönyörű. Amugy ő szeretett volna egy haramdik részt is leforgatni sajna nem ő tette meg hanem mindenki tudja ki :(( Előzetes alapján LEsger azt hozza amit várni lehetett, de Jack Nicholsont nem kéne leripacsozni, mert szerintem Joker egy gonosz, őrült és ripacs karakter. És egy ripacsot elegánsan eljátszani. Az a szép:)De hát ízlés dolga nálam Nolan Batman filmjei messze nem érnek Burton filmjeinek nyomába. Jó kis akciófilmek de számomra nem jelentenek többet.

Chavez 2007.12.17. 13:30:56

Ez a Joker kurva rossz, ez a Ledger meg nem színész. És a város? Ez nem Gotham! Ha Batmant túlságosan kiveszik a képregényes környezetéből, akkor csak egy nevetséges, jelmezes idióta lesz belőle. Minek egy képregényfilmet ennyire reálisra csinálni? Legyen hangulatos, ragaszkodjon némileg a képregényhez, és azt mutassa meg a mozgókép, ami a papíron nem annyira jön át (pl. az akció). Ahogy előttem is mondták: Burton megtalálta az egyensúlyt.

travis 2007.12.17. 13:49:05

"Ez a Joker kurva rossz, ez a Ledger meg nem színész."
Azért előbb várjuk meg, utána lehet puffogni. Rossz előérzeted lehet, de leírni egyszerűen ostobaság lenne.

Nekem pont az tetszett a Nolan-filmben, ami neked nem, Clive. Az egész film egy belső utazás, Batman létrejöttének okait vizsgálja, és az egész film erről a születési folyamatról szól. Csak a vége mászik bele az akcióműfajba.
Burton nálam nagy ász, de a Batman-filmjei egyszerűen közepesek. Esztétikailag telitalálat, de elhajlítja az egészet a mainstreamhez való leplezetlen ragaszkodás. Michael Keatonon egyszerűen nem látszott vívódás, a két személyiség közti permanens őrlődés. Nolan meg gyakorlatilag az egész filmjét ennek szentelte, ami Batman karakterének a lényege.
Alfred karaktere meg egyszerűen tökéletes lett. Michael Caine pályája egyik legszimpatikusabb alakítását adja.

Wostry Ferenc · http://geekz.444.hu 2007.12.17. 13:52:14

A Batman Begins eredettörténetéről: tényleg az a Batman eredettörténete! Keleti utazás, meg Razalgúl meg anyámkínja...

RoFä 2007.12.17. 14:02:46

Nem tudom, nem tudom... Imádtam Nicholsont. Az előző részt szintén, talán épp azért mert annyira nem volt "képregényes". És egy filmbe pakolni Freemant, Caine-t és Liam Neesont, az se semmi.

Ledgernek viszont nagyon kell kapaszkodnia. A Burton féle karakter "csak" egy virtigli szociopata volt, és mint ilyen tökéletes. Nem szeretnék egy n+1edik őrült gyilkost a vászonra.

RoFä 2007.12.17. 14:04:52

Linkovic Csumoszky · geekz.blog.hu 2007.12.17. 10:19:11

Ezzel nem értek egyet. Pont az volt a vicces a régi Jokerben, hogy kábé az összes jellemvonása megvolt már a savba pottyanás előtt, az csak a hm... vonzó külsőt kölcsönözte neki. Mint a Ragyogásban: Nicholson oda is készen érkezett, már úgy értem kész volt mint a házi feladat. :D

travis 2007.12.17. 14:08:27

"A Batman Begins eredettörténetéről: tényleg az a Batman eredettörténete! Keleti utazás, meg Razalgúl meg anyámkínja..."

Még mindig jobb, mint Burtonnél, aki gyakorlatilag semmilyen választ nem adott arra, hogy egy multimilliárdos honnan szedett fel ilyen fokú harcművészeti tudást. Sőt, szerintem a képregény sem nagyon adott választ erre.
Nolan szerintem ezt frappánsan megoldotta. Csak keleti gyökerei lehetnek egy ilyen fokú harci kultúrának.

clive 2007.12.17. 14:19:49

Lehet valamlyik kérpegényben erről az eredettörténetről volt szó, de azt hiszem a year One-ba elintézték pár szóban hogy elment edzeni meg tanulni.

Egyébként a Batman: Dead end című kisfilm votl szeritnem baszott jó ha a Corolla nagyobb költségvetésből dolgozhatna milyen kemény filmet rakhatott volna össze (persze Alienek és Predatorok nélkül):)

RoFä 2007.12.17. 14:31:57

Az előző filmnek még nagy pozitívuma volt Ciaran Murphy a Hét Pszichopatája szerepében. Úgy általában az összes színész kurvajó volt, kivéve Mrs. Cruise-t. (Az újban benne lesz? Mindegy, látványnak oké, csak ne szólaljon meg).

travis 2007.12.17. 14:37:42

"Az újban benne lesz?"
Nem, hálistennek!
Lesz viszont Eric Roberts! LOL!!

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2007.12.17. 14:38:15

A Dark Knight stáblistáján is szerepel Cillian Murphy, de sejthető is volt a visszatérése, hiszen nem halt meg az első részben.

RoFä 2007.12.17. 14:44:13

Jaj, elírtam szegény ír nevét. Sorry Mr. Murphy.

Beyonder 2007.12.17. 15:09:48

Nagy paradoxon ez az egész "realista képregényfilm" koncepció. Egy ember, aki kívül hordott latexgatyában és köpenyben ugrál a házak között: hol itt a realizmus? Ezt csak egy stilizált világban lehet úgy működtetni, hogy ne röhögje el magát a néző. Nolan ezt úgy oldotta meg, hogy szinte alig mutatja Batmant, a harcjelenetekben csak villanásokra látszik. Burton stílusa szvsz adekvátabb a képregény műfajával.

Köbli Norbert (törölt) 2007.12.17. 15:15:22

A Batman és Robin után nem hittem, hogy valaha is Batman-rajongó leszek... Most pedig ezt várom a legjobban a 2008-as filmek közül!

travis 2007.12.17. 15:43:53

Beyonder, megérteném, ha ezt az Adam West-féle Batmanre mondanád, mert az tényleg röhej. Lényegében pizsamában rohangál a faszi.
Szerintem Batman mai designja abszolút dögös, semmi ciki nincs benne. Ez az alsógatyás poén meg már elcsépelt kissé.

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2007.12.17. 16:12:37

Hát senki sem értékeli az Adam West féle Batman-t? Szerintem azt humorosnak szánták, úgy ahogy van. Vagy ha nem, én akkor is jól szórakozok rajta. :)
www.kiddiematinee.com/images/batman_01.jpg

riddler 2007.12.17. 16:36:16

Ennek én örülni tudok, de azért megnézném, HÁNY ilyen epizódot ülsz végig tisztességes Megtekintő Felszerelésben.

(popcorn, kóla, barátbabe) :

youtube.com/watch?v=1jg2okfrmR4

Kis kukacoskodás: ez az új trailer nálam pont úgy ült meg, ahogy számítottam rá, hogy megülhet egy új Batman trailer, se több, se kevesebb. Jokert ez alapján kifejezetten halaványnak éreztem. Velem van a para?

Chavez 2007.12.17. 16:44:10

Azt mondom én is, mint Beyonder! Batman képregényhős, képregényvilágban él, képregényes ellenfelei vannak (Pingvin, Madárijesztő..stb.), ezekhez a filmnek is illeszkednie kell. Batman világa általában egy dark, gótikus világ, ezért a film is legyen sötétebb hangulatú, de éppen semmiképpen sem szabadna aktualizálni. Onnantól lesz komolytalan. Ez csak a nem képregényhívők moziba csalogatása miatt van. Vannak realistább képregények, azokból remélhetőleg majd földhözragadtabb filmek lesznek.

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2007.12.17. 16:48:04

Az ilyen mókákat nem kólával, hanem kannásborral kell nézni.

clive 2007.12.17. 16:48:16

Bruce Timm féle Batman rajzfilmsorozat például nagyon bejött nekem egy-két része überli némelyik mozifilmet:) Heart of ice az valami gyönyörű.

riddler 2007.12.17. 16:55:55

Alapbenyomásom, hogy tökre mindegy, hogy most ippeg a Bale-féle Batman van terítéken, az a gyanúm, hogy természetes a jótékony hisztériajelenség, ami megelőzi. Mondok még valamit: ha erről a filmről kisül, hogy nem váltja be a reményeket - de remélem, nem így lesz - akkor is ugyanúgy meg fognak őrülni a Batman rajongók a harmadik résztől. Akárhogy is, egyelőre képtelen vagyok észlelni, mi különbözteti meg markánsan ezt a most készülő filmet pl. az Arnoldos (mármint: fasztudjahanyadik) résztől. Hogy hangsúlyosabb a fekete szerkó? Félve írom le, hogy nálam a paradigmaként hivatkozott első Bale-Batman sem érte el azt a hatást, amit az előzetes műértői hozzáállások alapján áhítani mertem. De megyek mielőtt Batman lerúg pörgőből. :)

virtualdog 2007.12.17. 17:05:16

"Nagy paradoxon ez az egész "realista képregényfilm" koncepció. Egy ember, aki kívül hordott latexgatyában és köpenyben ugrál a házak között: hol itt a realizmus?"

Ott, hogy a néző azt mondja: oké, másfél órára elhiszem, hogy ez létezik. Onnantól lehet reálisan is kezelni. Hogy kell-e, az más kérdés.

riddler 2007.12.17. 17:21:58

Persze, hogy kell, így lesz teljes a' Univerzum Szövete!! Eszünkbe ne jusson, hogy kizárólag profitszerzés áll a jelenség hátterében, se pedig az, hogy a "klasszikus", merjem-é: "szövetében effektelenített" film, mint médium igazándiból nem biztos, hogy a legjobb forma a képregények mozgófilmes házasítására.

Én nyugodtabb lennék, ha minden képregényfilm fel tudna mutatni valamiféle "külalaki-extrát" a puszta kivitelezését illetően. A Scanner darkly pl? Mennyire konkrét volt, ahogy kinézett, nem? Vagy az a francia cucc, a Renaissance. Úgy nézett ki, ahogy a Sin City filmnek kelletett vón.' (a Sin City filmet fővesztés terhe mellett röhögöm ki különben.)

Tehát jó lenne szerintem ilyen globális effektekkel megkínálni a képregényfilmeket, mármint nem szabályszerű szigorral, de a lehetőségben úgy vélem több rejlik, mint amennyit a képregényfilmesek kiaknáznak belőle.

Ennek hiányában arról tudok beszámolni, hogy én is notifikázom az alsógatya-jelenséget, ami vélhetőleg sietve eliminálódna, ha nem egy durvafizikai filmes valóságban kéne konstatálnunk.

Chavez 2007.12.17. 17:32:58

Képregényes körökben már ősi vitatéma, hogy a képregényfilm a rajongóknak szól-e, vagy a nagyközönségnek. Nyilván pénzt akarnak vele keresni, de a mítosz gyalázása előbb-utóbb visszahatna a filmesekre is. A középút meg illeg-billeg. Én azt mondom, kerüljék az agyonkoptatott filmes klisék halmozását, a karakter túlmisztifikálását, és törekedjenek a hangulat minél pontosabb megidézésére. Az ugyanis gyakran képes megmenti a filmet.

Beyonder 2007.12.17. 18:23:22

"Képregényes körökben már ősi vitatéma, hogy a képregényfilm a rajongóknak szól-e, vagy a nagyközönségnek."

Ezen felesleges vitázni, több száz milliós költségvetésű filmet az a (relatíve) kevés rajongó nem fog nyereségessé tenni. A Pókember sorozat a legjobb példa rá, hogy ki a célközönség.

clive 2007.12.17. 18:55:21

Pókemberről ne beszéljünk mert szerintem rém gyenge filmek. Sam Raimit nagyon megekdveltem az evild ead filmek miatta zthittem valami orbitálisan fasza Pókember filmeket csinál. Nem az lett. Nem lehet komolyan venni a Pókember filmeket és főleg a "főellenségeket". Nevetséges hogy kb minden rész végén épphogy elnem bőgve magukat megbánják bűneiket és olyan pálfordulást csinálnak hogy már vicces. Mert a kérpegényekbe se a zöld manó, se Dr Octopus, se a Homokember stb. nem csinátl ilyet...

Flingel 2007.12.17. 20:57:16

Hát...ja. RoFa, Chavez, Beyonder (no meg én..:) )reálisan látják a helyzetet. Ha valami alapból egy kitaláció, soha meg nem valósuló álom, azt teljesen felesleges beleszuszakolni egy való világba. Pl. anno a Superman-nel is az volt a gond (többek közt..:) ) hogy a valóság, amibe belültették a karaktert, és maga a karakter nagyon távol van egymástól.Már-már nevetségessé vált a film..önmaga paródiája lett.
Burton a legtöbb filmjében (pl. Ollókezű Edward) mindig meg tudta oldani a képi hatásokkal, hogy valóban egy amolyan képregény-stílusú filmet lássunk. Hogy valóban élvezzük a szemünk előtt játszódó képregényt...és rám, nézőre bízza, hogy kacérkodok azzal, hogy elhiszem, vagy megelégszem azzal, hogy ez csak mese..
Ha egy erőszakosan monumentális robbantásos-sikoltozós-pszichopatás-dolbydigitalhangos hollywoody izét akarunk létrehozni, akkor azt érezzük majd a film végén, hogy ez nem az, aminek lennie kell... Természetesen biztosan nem lesz rossz a Dark Knight, de hogy nem az igazi, az már most biztos.

Ramiz: Igen, igazad van. De pont ez van meg a képregény-stílusú adaptációk esetében (Batman I-II), és pont ez miatt ordít a Schumacher-féle Batmanekről, hogy ez vicc! Igen, nekem nézőnek kell eldönteni, hogy hova teszem a filmet. Nolan-nél ez már el van döntve. Ő azt mondja: Miért ne lehetne valóság? Ezért én is eképp kezelem...úgy meg inkább vicces, mint élvezhető.

Flingel 2007.12.17. 20:59:20

Ja, mellesleg Keaton szörnyű Batman-nek..de a többi is.. Bale a legjobb, ez igaz.

virtualdog 2007.12.17. 21:45:54

Flingel: jogos, amit mondasz, de nekem a Nolan-film is "realisztikusabb, de azért nem a valóság". (Nem hinném, hogy el lenne döntve, mint ahogy mondod.) Igaz, hogy közelebb van a filmben a város hangulata az "igazi Gotham Cityhez" (=New York), de azért még ez itt Gotham City, ahol minden lehetséges. A Batman pocsék 2., 3. stb részei (első rész és Begins között szerintem mind szar) teljesen eldebilülnek, annyira gagyin nem valóságosak (mert ezzel meg sem lehet vádolni őket), hogy nem tudom magam beleélni. Az első Batman képregényes világába bele tudtam magam élni, de azóta ez csak Nolannak és valósághű városának sikerült. Ha ez az ára, akkor ez az ára. Persze ha Tim Burton visszakapná a kormányrudat egy új film erejéig (ha már újra Batman filmek készülnek mostanában), én nem panaszkodnék... :D

Chavez 2007.12.17. 22:43:35

Nekem tetszik a Batman Returns is. A Begins szórakoztató, látványos akciófilm, de én a képregényes ízt csak néhol éreztem benne.

clive 2007.12.18. 08:09:46

Batman returns szerintem irdatlan jó film:) Tim Burton totális szabad kezett kapott, így szinte már nem is Batman film hanem egy maximálisan Burton film a jobb időkből (vagyis amikor Burton a jobb filmjeit csinálta). Nekem nagyon tetszik. Annyira jó folytatás mert abszolút nem másolja az első részt. Ez a hófödte Gotham a temetőivel és parkjaival meg gyönyörű. Michelle Pfeiffer pedig megmutatta milyen egy egy gyönörű és stílusos macskanő. Halle Berry neis próbálkozzon (hiába szép):)

RoFä 2007.12.18. 08:56:05

Szerintem a Pókember kurvajó. Főleg az első kettő. Ami kevés pókos képregényt olvastam, átjön a hangulata.

RoFä 2007.12.18. 08:59:23

(Az előzővel azt is akartam mondani, hogy a harmadik pók viszont szar. És igazából a második is gyengébb az elsőnél. Nna. )

Chavez 2007.12.18. 10:13:17

A Pókemberekben nekem meg pont az a fura, hogy a képregényes hangulata megvan, nekem valahogy mégsem működött egyik sem. Talán Tobey meg Dunst miatt, de a Zöld Manó is elég gáz volt.

hahakocka 2007.12.22. 08:44:42

Hát ez az új rész pont hogy a The Killing Joke (Gyilkos Tréfa) alapján kászül ám mondták Nolanék többször is.

Benne lesz valószinűleg Kétarc is már a végén és kis ideig feltünik Madárijesztő is sőt nagy csvarokról is szó esett küldöldi fórumokon pl. volt aki még Enigmát is hallotta hogy szerepeltetni fogják meglepiként.

harmi 2008.01.02. 01:25:39

nagyon erős trailer prima nagyon

Chavez 2008.01.23. 01:25:13

Meghalt Heath Ledger! :O
Már megint az a kurva drog.:(

Chavez 2008.01.23. 01:55:40

Bocsánat, drogokról szó sincs. Altató volt, és úgy tűnik, hogy véletlenül szedte túl.
R.I.P.

Yakuza · http://yakuza-filmes-pagodaja.blog.hu/ 2008.01.23. 05:24:37

Hát, majd meglátjuk... Egyébként: R.I.P.

groundwalker 2008.01.23. 08:51:10

Szerintem úgy se derül ki az igazság, majd évekig mennek a találgatások meg az újabbnál újabb elméletek. Felesleges ezen rágódni végülis.

Furcsa mert kb. két elég felejthető filmjét láttam (Lovagregény, 10 dolog...) és amikor először megtudtam hogy ő lesz Joker, akkor azt gondoltam ez hülyeség, nem is illik rá... De már az első sminkelt képekkel elhitették hogy talán mégis, a trailer meg teljesen meg győzött...

R.I.P.

smith 2008.08.25. 00:07:15

Én csak ennyit mondok: Why so serious?Let's put a smile on that face!!!
süti beállítások módosítása