Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

A SÓGUN ORGYILKOSA DÍSZDOBOZ

2007.11.08. 16:30 Chavez

Már előrendelhető az Xpress.hu-n a Sógun orgyilkosa második része. Ráadásul aki még nem vette volna meg a tavaly ősszel megjelent klasszikus első részt, az most a kettőt együtt, díszdobozba csomagolva is begyűjtheti. A kiadó azonban gondolt azokra is, akik már az első rész büszke tulajdonosai, így ők a Sógun orgyilkosa 2-t, a gyűjtődobozzal együtt is megrendelhetik. (Hatalmas dícséret illeti ezért a Navigátor Film Kft.-t.) A Sógun orgyilkosa 2 - A Halál villámló kardjai valójában a Magányos farkas és farkaskölyök (Kozure Okami) széria harmadik részét takarja (Baby Cart in Hades), és gyakorlatilag csak az angol szinkronban és a zenében tér el az eredetitől. Mivel a hazai kiadás sztereo magyar szinkront, és az eredeti sztereo japán hangsávot tartalmazza, így mi valójában az eredeti filmet kapjuk meg. A szériáról a Sokkmagazinon tájékozódhatunk bővebben.

8 komment

Címkék: dvdajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr69221247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beyonder 2007.11.08. 22:48:30

Juhé. És nem is drága..

Chavez 2007.11.09. 00:41:43

Nem bizony, szóval aki tényleg JÓ bosszúfilmeket akar látni, annak EZT a dobozt kell megvennie! :)

Chavez 2007.11.10. 02:54:02

Na, hát ettől a hírtől sem sokan dobtak hátast. :)

clive 2007.11.10. 11:28:00

Lehet már tudták:)Én tuti megevszema díszdobozt már elő is rendeltem.

virtualdog 2007.11.10. 11:38:45

Én még mindig nem vágom, hogy hogy vágták át a filmeket egymásba, de hát végül is rajta vannak ajándékba az eredetik is? Mindenesetre én az Ogami Itto sagaból egy kötet mangát olvastam eddig, az tetszett.

Chavez 2007.11.10. 13:01:22

Azért vágták, mert amerikaiak. Ennyi. Túl lassú volt nekik az első film. A Sógun O. így pörgősebb lett, viszont kimaradtak belőle olyan jelenetek, mint pl. amikor Ogami "feláldozza magát", és kényszerből lefekszik egy prostival. :)

2007.11.12. 09:38:39

És új, Carpenter szerű zenéje lett. Ami, ha tetszik, ha nem, ki kell mondjam fasza. De egy baromság 2 jó filmből 1 jót készíteni.
Értelem szerűen a forgatókönyv is átalakult kissé.
De ezt a Shogun Assassin kettőt, ezt sehogysem értem. Mert olyan nincs is. Illetve az amerikaiak most kezdik kiadni, ilyen címekkel a Lone Wolf sorozatot. Csak, akkor azt nem értem, hogyha a végére érnek a 6 epizódnak, akkor úgy lesz vége, hogy Shogun Assassin 5. Ez milyen béna.
Aztán meg a Navigátor megvette a kiadási jogokat, de az angol hangra nem kaptak. Tehát - szerencsére, marad az eredeti hang, stb., talán csak a főcím lesz S.A.2., de akkor meg mi értelme? Jobb lett volna egyszerűen 1-6-ig kiadni, ahogy van.
Amúgy örülök, hogy egyáltalán idáig eljutottunk. Minden elismerésem a Navigátor Filmé.

Chavez 2007.11.12. 12:14:20

Gondolom a S.A.jogait szerezték meg, nem az eredeti filmekéét. Az meg, hogy a többi részt is megbuzerálják, az tényleg baromság, de ha ez az ára hogy megjelenhessen nálunk, hát engem nem zavar. Az meg, hogy nincs angol hang rajtuk, az én szememben bónusz extrának számít. Viszont remélem, hogy a 2. résznek is megfordítható borítója lesz.
Amúgy a S.A. zenéje tényleg tök jó.
süti beállítások módosítása