Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! - 6. hét

2014.02.09. 14:51 Geekblog

  • hírgeekz1.pngA SNOWPIERCER végül megmenekült a vágóollóktól Amerikában (a forgalmazó Weinsteinék ugye ki akartak nyiszálni belőle 20 percet), viszont cserébe csak limitált bemutatót kap.
  • A PREACHER tévésorozatos adaptációja sok év tökölés után végre révbe ért! Az AMC-nél fog megvalósulni, a Breaking Bad producere, Sam Catlin showrunneri felügyelete alatt, a producerek és az írók pedig Seth Rogen és Evan Goldberg lesznek. Nem rossz, én azt mondom, egyáltalán nem rossz (mindenképpen jobb, mint egy-két korábbi terv, pl. a kétórás mozifilm).

  • Az AMERIKAI ISTENEK tévésorozat-adaptációja újra a láthatáron, miután tavaly ősszel (sajnos) bedőlt az HBO hat évados terve. Ezúttal a FreemantleMedia (Tomorrow People) szedte össze magának a jogokat - meglátjuk, mi lesz belőle, elvileg maga Gaiman is része a projektnek executive produceri minőségben.
  • Még egy Neil Gaiman-hír: a BBC az ANANSI FIÚK-ból (ami az Amerikai istenek egyfajta spin-offja) csinál minisorozatot.
  • batman-hellboy.jpgAz őszi hírekkel ellentétben Will Smith mégsem lesz benne a FÜGGETLENSÉG NAPJA folytatásaiban. A film elkészülését ez nem fogja befolyásolni, mert Emmerich és Dean Devlin előrelátók voltak: két forgatókönyv-változatot írtak, egyet arra az esetre, ha Smith elvállalja a szerepet, egyet arra az esetre, ha nem.
  • Paul Bettany fogja alakítani az android(szerű) Víziót az AVENGERS: AGE OF ULTRON-ban. A színész az első részben és a Vasember-filmekben Stark J.A.R.V.I.S. nevű mesterséges intelligenciájának hangja volt, szóval Vízió nyilván abból fejlődik majd tovább - ha hűek maradnak a képregényhez, akkor Ultronnak köszönhetően.
  • John Scalzi REDSHIRTS című regényéből (szatirikus sci-fi, ami akár egyfajta Star Trek-paródiaként is értelmezhető) minisorozatot csinál az FX. Érdekes lesz.
  • Ben McKenzie (Southland) játssza majd a fiatal James Gordont a GOTHAM tévésorozatban. (Fun fact: ő volt Batman hangja az Első év animációs adaptációjában.)
  • A SyFy tévésorozatot csinál Brian Wood és Riccardo Burchielli képregényéből a DMZ-ből, amiben egy riporter a közeljövőben a demilitarizált zónává vált Manhattanben ragad egy második polgárháború idején.
  • A Marvel belőtte 2016-ra a GUARDIANS OF THE GALAXY 2-t. Persze, ha az első rész bukik, akkor jó eséllyel ez terv is, viszont nyilván meg kell mutatniuk, hogy bíznak a filmjükben.
  • A Fox és Josh Trank rendező egy nagy nevet akarnak az új FANTASZTIKUS NÉGYES mozi Doctor Doomjának a szerepére, és keresésüket nem korlátozzák a férfinemre. Szóval, lehet, hogy Victor von Doomból Victoria von Doom lesz. (A feketebőrűvé változtatott Johnny Storm ugye már megvan - Michael B. Jordan - Reed Richardra Miles Teller tűnik befutónak, Sue Storm pedig vagy Emmy Rossum vagy Kate Mara lesz.)
  • Úgy tűnik, Seth Gordon (Förtelmes főnökök, Személyiségtolvaj) fogja rendezni az UNCHARTED mozifilmet David Guggenheim (Védhetetlen, Elárulva) forgatókönyvéből.
  • TRAILER - Schwarzenegger durvul: red band trailer a SABOTAGE-hoz.
  • MŰVÉSZET - A Mondo újabb gyönyörű VISSZA A JÖVŐBE II posztere. /// Francesco Francavilla: Batman, 1935 és tisztelgés George A. Romero előtt. /// Egy kurvajó poszter az A FIELD IN ENGLAND-hez

6 komment

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr535806222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TommyFCIM 2014.02.09. 15:05:55

A Preacher még sajnos messze nem ért révbe. Pilot készül belőle elsőnek és ha az bejön az AMC fejeseinek akkor sorozat lesz belőle.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.09. 18:26:32

@TommyFCIM: reméljük, hogy az bitang lesz, és akkor jöhet!

kukilopezromero 2014.02.10. 09:17:53

egy csomó jó hír, ha ezeknek a felét igényesen elkészítik, már örülhetünk..

viszont olyan furcsa, hogy mennyivel jobban pörög a Marvel, most 2014-ben 4 filmjük jön, 2015-ben 3, a DC meg 2016-ban akar hallatni magáról legközelebb ??? vagy erre a Gotham sorozatra gyúrnak? összekaphatnák magukat

Case · http://streetartbp.hu/ 2014.02.10. 10:41:01

"feketebőrűvé változtatott Johnny Storm"
ez így kiégette kicsit az agyam. Nick Fury nem volt elég?

LoverCase 2014.02.10. 21:25:29

a Preacher sorozat az az ugyanolyan című képregénynek lesz az adaptációja?
süti beállítások módosítása