Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Max Payne 3 - előzetes

2011.09.14. 19:11 Linkovic Csumoszky

Én azt mondom, nem lesz ez rossz: a poszterről mondjuk nekem inkább egy alkoholista John McClane ugrott be, de a Rockstar Games legalább be merte vállalni, hogy csavar egy merészet a sztorin, s a neo-noir balladát elviszi a trash irányába; főszerepben egy lepukkant, életunt Max Payne-el. Bátor vállalkozás. De ha nem jön be, ez akkor is egy kiváló lövöldözős cuccnak néz ki, ha más nem is lesz belőle, jó lesz amíg nem jön az új Kane & Lynch..

12 komment

Címkék: pc ps3 xbox360 játékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr983227683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chavez 2011.09.14. 19:41:42

Azzal, hogy elvitték a játék fő vonzerejének számító noir hangulatért felelős rideg NY-ból, nekem az érdeklődésem máris a felére esett vissza. :(

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2011.09.14. 20:58:57

@Chavez: pont erre mondtam, hogy bátor vállalkozás továbbmenni ebbe a brazíliai lövöldözős/túszejtős irányba.. ráadásul a bullet time-nak ebben a trailer-ben nyoma sincs, nem lepődnék meg, ha a rockstar teljesen száműzné a valószerűség kedvéért.. talán elveszíti a játék a varázsát, talán csinálnak valami újat, ami továbbviszi egy másik irányba.. vagy szimplán szar lesz. meglátjuk

legrosszabb esetben játszol egy jót, mint ha a Kane and Lynch-et tolnád.. aztán elfelejted, mint a Mátrix 2-3-at és csak az elsőt tekinted legitimnek (az MP esetében mondjuk az első kettőt)

Sharpe · http://www.book-fun-factory.com/farfun/ 2011.09.14. 23:26:24

@Linkovic Csumoszky: Bátor vállalkozás vagy sem, de nekem a max payne 1 és 2 mai napig kedvenc játékaim, amikre rá merem mondani, hogy zseniálisak és nem a bullet time miatt, hanem a tökéletes hangulat és mesterien megírt történet és annak levezetése miatt. Ha ezeket elveszed a max payne-ből akkor már teljesen kiherélted. Lehet a Rockstar akármilyen fene bátor és egy váratlan húzással csinálhat a folytatásból űrstratégiát is, de akkor könyörgöm, ne hívjuk max payne-nek, mert ez egy olyan név ami többet érdemel.

vargatom 2011.09.15. 00:52:37

Egyfelől harmadszorra ugyanazt miért?
Másfelől sok-sok év eltelt már szóval nextgen nekifutást miért nem?

Meglássuk, Rockstar azért rosszat nem nagyon ad ki a kezéből, még ha a stúdió managementje katasztrofális is (az LA Noire-t jegyző Team Bondi esetében pl. óriási siker ellenére bedőlés lett a vége)

RoFä 2011.09.16. 22:26:29

@Chavez: nekem pld. a Miami Vice egy kicsit ilyen tropical noir volt. Jo az nem jatek, film es ott szabad.

A sztori nekem sosem volt akkora flash - egy jo kozepes klises B-noir-akcio - a teljesen elroppent hangulat ami sokat dobott rajta. Mindig is szerettem az olyan dolgokat, ahol a fohos eppen bekattan / megorul es / vagy konstansan be van tepve. Ez meg adta mindet... Illetve a helysintervezesre forditottak az atlagnal tobbet, a random raktarepuletek mellett azert a Ragnarock meg az elso resz vegenek metalgranit irodahaza eszmeletlen hangulatosak voltak. Ja meg a hotel.

A zene viszont meg mindig karcol. Perfekt.

RoFä 2011.09.16. 22:29:56

Megjegyzem a felvezeteshez: mikor nem volt Max lepukkant es eletunt...? :)))

Chavez 2011.09.16. 22:40:05

@RoFä: Egyetértek. A Miami Vice (csakis a sorozat, a filmet utáltam) a melankólikus 80's rockzenei aláfestésekkel, éjszakai kocsikázásokkal, folyton szomorkodó Sonny Crockettel valóban egy noiros közeget teremtett. Hasonló fíling volt meg a Sebhelyesarcúban is, bár az már nem noiros.
A Max Payne másik érdeme, hogy kicsit amolyan neo-gótikus horrorfilm hangulatot is árasztott.

Mike Powell 2011.09.17. 00:13:06

Ahogy elnéztem a trailert, hát szóhoz se tudok jutni...még ha kapcsolódna is a sztorihoz akkor egy szót se szólnék...de hol van az a winter style-lal ellátott darkness hangulatú NY? Hol van a NYPD? Hol van az a Max Payne féle jellem, aki rajongott Mona Sax-ért, miközben nyomozott a saját családja halála megviselt? Nem tudom fiők/lányok, de úgy érzem, ez nem lesz a mi igazi Max Payne karakterünk, akit megismertünk, ha csak nem tudnak kitalálni valami olyan kapcsoló elemet, ami összeköti az előző 2 részt. Valahogy nekem ez a "guerilla-war stlye" nem ide illő. Jó, tudom, hogy az előző Max Payne és a Max Payne - The Fall of Max Payne maga bezárt egy történetet és sejtette velünk, hogy lesz következő epizód, de ez szerintem inkább egy Kane & Lynch témának felel meg. Nem szidni akarom, mert én magam is gyermek korom óta Max Payne rajongó vagyok, de ha valaki meg tudná magyarázni, miért nem a megszokott jellemet kapjuk vissza (azon kívül, hogy mert "újítani" akarnak) vagy van rá egy egyszerű és frappáns indoka, annak nagyon örülnék.
100 szónak is 1 a vége: remélem nem csak a pénzért csinálják...

RoFä 2011.09.17. 21:48:00

@Chavez: Nem tudod a cimemet ugyhogy elmondom hogy en a filmre gondoltam, a sorozatbol nem lattam egy percet sem... Valoszinuleg ezert tetszett a film :)

Chavez 2011.09.17. 22:26:13

A kettő nem is hasonlít egymásra.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.09.21. 11:29:22

ha már noir és játék.. A Sin Cityből miért nincs játék??? :O Szerintem hatalmasat lehetne alkotni, ha egy rátermett csapat a szárnyai alá venné!
A Max Payne 3 legyen akármilyen is majdan, már első két rész tisztelete miatt is kötelezően megvásárolandó! :D

doktor.dikhed 2011.09.21. 21:54:29

Biztos jó lesz, de Sam Lake nélkül sok köze nem lesz a sorozathoz. Ha arra kérnének, hogy válasszam ki a kedvenc idézetem a Max Payne 1-2-ből, körülbelül három oldalt írnék :)
süti beállítások módosítása