Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Mazinkaiser SKL-teaser

2010.07.07. 17:29 Wostry Ferenc

Akik ismernek, tudják, hogy a világbékénél csak egy dolgot kívánok jobban: azt, hogy japán óriásrobotok tépjék egymást, és közben kiírtsák maguk körül az életnek még írmagját is. Minden Mechák Atyja, Go Nagai 2010-ben újra felmelegíti egyik régi konceptjét, és a 2009-ben megrimékelt és rendkívül sikeresnek bizonyult (Shin) Mazinger után idén jön a Mazinkaiser SKL (Skull). Íme egy rövid előzetes - én, akinek háttérzörejként állandóan valamilyen mecha-anime vagy hetvenes évekbeli tokusatsu-sorozat megy a tévéjén, már alig várom.

8 komment

Címkék: scifi ázsiai japán animáció anime filmbemutató

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr902136486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0motig0 2010.07.07. 19:04:10

menyire gáz ha ettől beindult a fantáziám? mert ez eddig még talán jó is lehet!

Oidipus Prime · http://oidipusprime.blog.hu/ 2010.07.07. 22:51:53

Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, illetve biztosan, mert a mecha, mint maga alapvetően elcseszett ötlet. Inkább az energiapáncél, kisebb kompaktabb és használhatóbb, DE ezeket félretéve: Tudnátok olyan animét/filmet/zsírkrétarajzot mondani amiben reálisan van megoldva a mecha harc és hadviselés? tehát nem kardokkal csépelik egymást a nukleáris meghajtású gépszörnyek hanem lőnek esetleg és azt is hihetően teszik? Értitek na. ^^

Mert az érdekelne ha kardozás meg energiasugár akkor starwars.

0motig0 2010.07.08. 00:14:44

@Oidipus Prime: hirtelen akartam mondani a FLCL -t de hát izé... az csak részbe felelmeg a feltételeknek..(bár inkább semenyire de azért nézd csak meg! 6 rész nem a világ és a magyar felirat is tökéletes lett) esetleg Gundman(az talán mert sajna nem látam sok részt) meg a Tengen Toppa Gurren Lagann, bár az sem 100% de végülis azért kell egy adag elvontság(de abba nem lézerekel meg egyebbekel daráják egymást hanem rendes töltényes fegyverekel emlékeim szerint)

Áramvonalas Földműves 2010.07.08. 01:00:32

@Oidipus Prime: teljesen jogos, nekem is hasonló a kérdésem. Van olyan anime, amiben nem csodálkoznak?

CruelAngel 2010.07.08. 17:24:23

@0motig0: Talán Gundam-ot akartál mondani? d: Amúgy nem, Gundam sorozatok a háborút néhol egész reálisan ábrázolják, de magát a mecha fizikát mondjuk Mazinkaisernél csak némileg hihetőbben. (Fénykard van, "lézerpuska", ami látható nyalábdarabokat lődöz van, nem aerodinamikus gépek légköri röpködése van, humanoid, tehát lábbal rendelkező mechák világűrre tervezve vannak. stb.)
A Tengen Toppan Gurren Lagannról pedig ilyen témakörben ne is beszéljünk. (Kétségtelen, epikus sorozat, és mindenkinek mélységesen ajánlani tudom. De olyan, hogy fizika... AZ OTT NINCS. XD Lásd ez a videó: www.youtube.com/watch?v=wOOCp6sdzJc )

lonesloane 2010.07.29. 13:07:48

Én is nagyon bírtam/om a Mazinger-filmeket, örülök, hogy időről-időre felmelegítik őket... Bár ha már Go Nagai, akkor DEVILMAN!
süti beállítások módosítása