Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! - 39. hét

2013.09.29. 13:46 Geekblog

  • hírgeekz1.pngAz Agents of SHIELD-hype közepette a DC és a Fox bejelentették, hogy tévésorozatot készítenek a fiatal James Gordonról GOTHAM címen - Batman maga nem, de néhány híres ellensége felbukkanhat majd a szériában.
  • Lehet, hogy a DC évek óta csak töketlenkedik a mozifilmek terén, főleg a Marvelhez képest, de tévés fronton nem vacakolnak. A GOTHAM után most bejelentették, hogy a CONSTANTINE-ból is sorozatot csinálnak az NBC-nél. Az írók és producerek David S. Goyer és Daniel Cerone (A mentalista) lesznek.

  • Bryan Singer CREATURE AT BAY címen tévésorozatot tervez a SyFynál, ami nagyjából arról szólna, amiről a Pacific Rim első pár perce: nyakunkon a kaijuk!
  • GRAND THEFT AUTO V: egymilliárd dollár három nap alatt. A Call of Duty: Black Ops II rekordját döntötte meg, ami ugyanezt az összeget 15 nap alatt hozta. De nem csak a játékok, hanem az egész szórakoztatóipar területén egyedülálló ez a teljesítmény. Hollywood elképedve figyel.
  • POSZTER - Heimdall és Malekith a THOR: THE DARK WORLD új poszterein. /// Új, mindenrajtavan poszter az ENDER'S GAME-hez.
  • TRAILER - ENDER'S GAME tévéspot: sajnos egyre inkább úgy néz ki az egész, mint egy tipikus sci-fi akciófilm. /// FIRESTORM trailer: Andy Lau szarrá lövi Hong Kongot. /// Jude Law DOM HEMINGWAY című gengszterkomédiája pofátlanul nagy szórakozásnak tűnik. /// Bazijó előzetes a BONNIE & CLYDE-hoz, a Historyn decemberben műsorra kerülő, kétrészes tévéfilmhez Emilie Hirsch-sel, Holly Hunterrel és William Hurttel. /// Rövid, de nagyszerű trailer Frank Darabont noir sorozatához, a MOB CITYhez. /// "You hit like a vegetarian." Stallone és Schwarzenegger egymásnak esnek az ESCAPE PLANben.           
  • KÉP - Először úgy volt, hogy Kurt Russell benne lesz a HALÁLOS IRAMBAN 7-ben, aztán úgy volt, hogy mégsem lesz benne, most meg itt van róla az első kép a forgatáson. /// Cillian Murphy a sötét lovagként, uszkve egy évtizeddel ezelőtt, a BATMAN BEGINS meghallgatásán. (Val Kilmer Batman-jelmezében?) /// Azért ez egy elég kifejező kép a michealbayről. (A TRANSFORMERS 4 forgatásáról, honnan máshonnan?)
  • BÓNUSZ - Ezt a briliáns Craig Thompson (Blankets, Habibi) rajzolta Joss Whedonnak. /// Míg a jubileumi DOCTOR WHO-ra várunk... Itt egy Neil Gaiman által írt miniepizód a Doctorral és Riverrel, ami a 7. évad DVD-extrájaként jelent meg: Rain Gods. /// Útmutató a STAR WARShoz J.J. Abramsnek. Reméljük, már látta:

5 komment

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr625539306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kukilopezromero 2013.09.29. 14:44:12

james gordon, Constantine és pacific rim sorozat ?? hű nem rossz :))))

a Thort meg már nagyon várom, remélem nagyot fog csapni a Mjölnirrel, hogy beleremeg a Valhalla ! :)

szemhejplasztika mindenkinek · http://szemhejplasztika-mindenkinek.hu/ 2013.09.29. 15:56:47

Tetszik a Thor két posztere. Megfog ez a látványvilág...

ghavin 2013.09.29. 20:49:48

Gyors kérdés a Thor: The Dark World-del kapcsolatban: Malekith miatt ugye esélyes, hogy a Simonson run-ból merítettek, de ezen kívül van még valami, amit érdemes lehet elolvasni a film előtt?

Case · http://streetartbp.hu/ 2013.09.30. 12:01:19

Hmm... ez a Firestorm eléggé korrektül néz ki, plusz a Mob City is igétetesek tünik!

Ami még nálam várós mostanában, az a Last Days On Mars:
www.youtube.com/watch?v=BUXohzM7lDE
Mert hát persze, Alien utánérzés kissé, de az elözetes alapján akár valami nagyon fasza kis horror / akció / sci-fi kavalkád is kisülhet belöle.

thegoddamnbatman 2013.09.30. 12:51:05

Nálam ez a SW video kicsit kiverte a biztosítékot.
Egyrészt nem értek egyet több ponttal sem (nem részletezem, mindegy), másrészt -és főleg ez irritál- senki ne akarjon már minden SW rajongó nevében beszélni.
süti beállítások módosítása