Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! (20. hét)

2013.05.19. 15:48 Geekblog

  • hírgeekz1.pngA VASEMBER 3 Amerikában túllépte a 300 milliós bevételt, világviszonylatban pedig már 1 milliárd felett jár. Ebből a Disney (és a Marvel) második legsikeresebb filmje lesz - de a Bosszúállók 1,5 milliárdos rekordja nincs veszélyben.
  • A TRÓNOK HARCA producere elmondta, hogy összesen 7 évadot terveznek az HBO-nál, vagyis az utolsó 2017-ben fog lemenni. Akar valaki fogadni, hogy addig Martin elkészül-e a hatodik és a hetedik könyvvel?
  • Karl Urban azt mondja, a DREDD folytatása a pénzügyi bukás ellenére egyáltalán nincs kizárva. Elmondása szerint az illetékesek rájöttek, hogy egy kisebb közönség nagyon is megtalálta, és megszerette a filmet, és a vokális (vagy akár egyéb) rajongói támogatás hozzájárulhat a sequel megszületéséhez. Úgyhogy tessék DREDD 2-T A NÉPNEK transzparensekkel kimenni az utcára!

  • A Vasember 3 írója (a másik), Drew Pearce jegyzi majd a MISSION: IMPOSSIBLE 5-öt. A rendező valószínűleg Christopher McQuarrie lesz, de ezt még nem erősítették meg.
  • Mit szólnátok egy Christopher Nolan rendezte JAMES BOND-filmhez? A Daily Mail értesülései szerint a 007-es franchise producerei megkeresték őt az ajánlattal - persze még semmi sem biztos.
  • riddick.jpg2015 május 22-én mutatják be az ASSASSIN'S CREED mozifilmet, Michael Fassbenderrel. (Rendező még mindig nincs.) Vagyis három héttel a Bosszúállók 2 után - és a hagyományok alapján az új Star Wars premierje is akörül várható.
  • Joss Whedon megerősítette egy interjúban, hogy a BOSSZÚÁLLÓK 2-ben benne lesz Quicksilver és Scarlet Witch. Ők a képregényben mutánsok és Magneto gyermekei, de erről itt valószínűleg kussolás lesz, mivel az X-Men körüli jogok ugyebár a Foxnál vannak.
  • Brad Bird elárulta egy interjúban, hogy egyrészt gondolkodik egy HIHETETLEN CSALÁD folytatáson (remek lenne!), másrészt a Disney felkérte őt tavaly a STAR WARS EPISODE VII megrendezésére (remek lett volna), de sajnos nemet kellett rá mondania, mert már nyakig volt a jövőre mozikba kerülő TOMORROWLANDben.
  • Kevin Smith elkészült a Shop-stop harmadik részének forgatókönyvével (legalábbis az első drafttal). Bizonyíték.
  • Roland Emmerich most már nem egy vagy két vagy három folytatást akar csinálni a FÜGGETLENSÉG NAPJÁhoz, hanem egy egész filmsorozatnyit. "Mitológiapítés"...
  • Pár napja már pusmogtak róla, de most hivatalos: Kiefer Sutherland jövő nyáron visszatér a terroristakaszáló kormányügynök szerepében a 24: LIVE ANOTHER DAY című, elsőkörben 12 részes (de ugyanúgy egy nap eseményeit elmesélő) limitált sorozatban, ami évekkel a 24 utolsó évadja után játszódik majd. A projektet az eredeti széria showrunnere, Howard Gordon felügyeli.
  • Jönnek az éneklő FELÁLDOZHATÓK és a táncoló RAMBO! Egy bollywoodi cég, az Original Entertainment leszerződött a Millenium Filmsszel, aminek így több filmjét is rímékeli Indiában. Az említett kettőn kívül, amiket a tervek szerint még idén forgatni kezdenek, a 16 UTCA, a 88 PERC és a BROOKLYN MÉLYÉN is sorra kerül majd.
  • futótűz.jpgA régóta tervezett TOXIC AVENGER remake-ben (miért?) jó eséllyel Schwarzenegger is felbukkan majd (miért?), de nem a címszerepben (miért?).
  • Menthetetlenül úton van a SZÖRNYECSKÉK remake. Eleve kapják be, de ráadásul a film az Abraham Lincoln, a vámpírvadász és az Éjsötét árnyak írójának kezében van.
  • A Univision (a kábelcsatorna, ami a Breaking Badből spanyol remake-et akar Metastasis néven - máris szeretitek őket, mi?), Robert Rodriguez cégével, az El Ray Networkkel tévésorozatot készül csinálni az ALKANYOATTÓL PIRKADATIG-ból.
  • Készülőfélben egy jelenben játszódó VAD BANDA remake Will Smith-szel a főszerepben…
  • Aki még nem hallotta volna: szeptembertől új, elsősorban (de nem csak) gyerekeknek szóló, antológiaformátumú képregénysorozat lesz kapható az újságosoknál. Az EpicLine teljesen egészében lelkes, fiatal magyar alkotók (a 5Panels csapat tagjai) munkája lesz. Remek kezdeményezés, amiről többet itt olvashattok.
  • KÉP - Csendélet az új GODZILLA forgatásáról. Emberbőrbe bújt vadállatok az X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST forgatásán. Pók a szélvédőn, avagy most már tudjuk, miért üvöltözik olyan dühösen a Rhino. 
  • TRAILER - Még egy sci-fi, amire érdemes lesz odafigyelni idén: a found footage jellegű EUROPA REPORTban a Jupiter holdjára tartó expedíció kerül bajba; Monszterzúzda! Új trailer a PACIFIC RIMhez, hangosabb, brutálabb, vagányabb és több robot-szörny akcióval, mint az eddigiek összesen; Pacific Rim? Milyen Pacific Rim? Nesztek, itt van az igazi "órásszörny vs. óriásrobot"-zúzda, naná, hogy az Asylumtól: ATLANTIC RIM; Itt egy hosszabb trailer az AGENTS OF S.H.I.E.L.D.-hez. Red band trailer a VHS 2-höz. És itt az új RIDDICK trailer is. Inkább tűnik a Pitch Black remake-ének, mint tényleges folytatásnak, de a francba, ez akkor is baromi vagányul fest. Batman Deathstroke-kal viaskodik az ARKHAM ORIGINS első teaserében. A Fox új SLEEPY HOLLOW sorozatában a fejnélküli a lovas a jelenben randalírozik. A ruszkik új STALINGRAD című szuperprodukciójának trailere baromi jó.
  • A HÉT COOLSÁGA: Lassan kész a Robotzsaru szobor, ami egy sikeres kickstarter kampánynak hála lesz felállítva egy közterületen, Detroitban. 
  • BÓNUSZ: "Leia and Chewbacca should do it!" Néhány hardcore rajongó, plusz Billy Dee Williams, plusz William Shatner elmondják J.J. Abramsnek a Jimmy Kimmel show-ban, hogy miről kéne szólnia a STAR WARS EPISODE VII-nek. Shatner még egy vagány koncepciós rajzzal is segíti Abrams munkáját. 

12 komment

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr395307199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://streetartbp.hu/ 2013.05.20. 02:59:13

Wild Bunch és Gremlins remake: sírógörcs. De komolyan, ne mááár!! A Toxic Avenger viszont fene tudja, szerintem akár jó is lehet, ha megfelelően nyúlnak hozzá, sőt, még ez az Arnie szereplés sem hangzik igazából rossz húzásnak. :D

(és apróság, de rossz a Stalingrad link, a http elé bekerült egy felesleges szóköz, így hibásan nyitja az oldalt)

kukilopezromero 2013.05.20. 11:08:30

Vasember 3-ra jegyet váltóknak vissza kéne adni a pénzét, és elég szomorú, hogy ez a félkész munka ennyi manit kitermel..

A Dredd 2 és az Independence Day folytatása nagyon jó ötletnek hangzik, de az utóbbi is inkább film legyen

A Szörnyecskéknek meg csinálhatnának 3. részt, nem remaket, ez olyan mintha Hollywood szégyellné a régi részeket, olyan sok idő sem telt el ami indokolná ezeket az újrázásokat

na mindegy, ez biztos ócsóbb

FunkTazmagora 2013.05.20. 13:33:40

"Mit szólnátok egy Christopher Nolan rendezte JAMES BOND-filmhez?" Fuck !! Utálom Nolant...

.YEZy. · http://asianmovies.blog.hu 2013.05.20. 15:50:35

"Egy bollywoodi cég, az Original Entertainment leszerződött a Millenium Filmsszel, aminek így több filmjét is rímékeli Indiában."

Ez a cégnév gyönyörű, biztos, hogy mindegyik színtiszta eredeti szórakoztatás lesz.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.20. 19:08:52

kazárt, hogy martin addigra befejezze a könyveket.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.21. 08:17:30

@Maya--: mert legendásan lassan dolgozik, most is a sorozattal vacakol ahelyett, hogy írna.

Ha jól emlékszem még bele se kezdett a 6osba, nemhogy a hetesbe.

Rusznyák Csaba 2013.05.21. 08:35:13

@doggfather: Dehogynem kezdett bele, hisz már az ötödik könyv végén is van egy preview fejezet. Több száz oldallal kész van már elvileg. Persze ez nem változtat a lényeget, hogy valóban kizárt, hogy elkészüljön a könyvekkel az HBO-sorozat végéig.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.21. 09:02:21

@Rusznyák Csaba: írtam is, ha jól emlékszem. ;)

Nincs olyan rajongói oldal ahol ne attól félnének, hogy az öreg esetleg nem éli meg a könyvek végét, nemhogy attól félnének, hogy a sorozat beéri a könyveket, nem?

Erre próbáltam csak utalni.

Rusznyák Csaba 2013.05.21. 09:05:46

@doggfather: alapvetően arra reagáltam, hogy szerinted még nem kezdett bele a 6osba. a többit konkrétan veled egyetértésben írtam:)

brown_h 2013.05.21. 09:49:12

Ha egy Will Smith-es, drogháborús, FBI-os, mittudoménmilyen akciófilmet Wild Bunch remake-nek lesz pofájuk nevezni, akkor megérdemelnék a készítők, hogy Mapache géppuskája elé tegyék őket...
Dredd 2 viszont fantasztikusan jó volna, hajrá!!!

Andrews 2013.05.22. 10:36:14

Az 5. könyv majdnem olyan hosszú. mint a 3. a 4. egy évadra pont bőven elég, de az 5. nem. S akkor a, Martin szerint állítólag kb 1500 oldalas (ezzel a leghosszabb trónok harca könyv) 6. részt is legalább 2 évadba kéne tenni, majd aztán ki tudja mekkora lesz a 7. könyv. Itt kiszámítva legalább 10-11. évadnak kéne lennie hogy viszonylag hű legyen. Ugye most a 3. könyvet is ketté szedték 2 évadra.

Nolan és Sam Mendes szerintem mind kiváló jelölt lenne a következő James Bond filmre.

2015 hát erős év lesz!! :) Minden héten moziba be?? :) Remélem nem cseszik el az Assassin's Creed-et. Sorba fognak vajon menni? Középkor, aztán reneszánsz, aztán a Brotherhood, aztán Konstantinápoly majd a 18. század Amerikája. Minimum trilógiára terveznek vajon?

Ütősen ZOD-os :) lett az új 4. Acélember előzetes ám!
süti beállítások módosítása