Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! (12. hét)

2013.03.24. 15:13 Geekblog

  • hírgeekz1.pngÚgy néz ki, Robert Redford jegyet váltott a Marvel moziuniverzumába: ha minden jól megy, egy magasrangú S.H.I.E.L.D.-ügynököt játszik majd a CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIERben.
  • A Veronica Mars sikerének sodrában Eric Powell mindenkit megnyugtatott, hogy a pénz, amit a THE GOON képregényének David Fincher-féle adaptációjára kalapoztak össze hónapokkal ezelőtt, szintén a Kickstarter segítségével, jó helyen van: a projekt él, az animációs filmen dolgoznak, Clancy Brown (a Goon) és Paul Giamatti (Franky) még mindig fedélzeten vannak.
  • Fusson, ki merre lát, mert a MENEKÜLÉS NEW YORKBÓL remake, ami pár évvel ezelőtt bedöglött, most újra terítéken van: Joel Silver rögtön trilógiában gondolkodik (mert manapság az a menő), és az első részt afféle újító/eredetmesélő franchise-rebootként képzeli el, mint a Majmok bolygója: Lázadást.

  • Tom Cruise lesz az U.N.C.L.E. ügynöke, vagyis Napoleon Solo (eredetileg: Robert Vaughn) a '60-as évekbeli THE MAN FROM THE U.N.C.L.E. című tévésorozat moziváltozatában, Guy Ritchie rendezésében. A Warner nyilván egy új sikerfranchise létrehozásában reménykedik.
  • Jack Bauer POMPEII-be megy. Paul W. S. Anderson (hajjajj) rabszolgával, gladiátorral és szerelmi szállal ízesített történelmi katasztrófafilmje megszerezte magának Kiefer Sutherlandet, aki valami csúnya, rossz embert fog játszani. Akárhogy is, a vulkán baszhatja.
  • Lehet találgatni, hogy milyen szuperhősszerep állna jól Dwayne Johnsonnak. Ugyanis azt mondta, van egy készülőben lévő projekt, amiben egy szuperhőst fog alakítani. (Egyébként azt is megjegyezte, hogy szívesen játszana az új STAR WARSban. Meg azt is, hogy nem lesz (?) benne az Expendables 3-ban, mert "The Expendables aren't ready for me.") Jut eszünkbe: egyre nagyobb a valószínűsége, hogy a FAST & FURIOUS 6 után Johnson karaktere kap egy külön spin-off filmet. Valami azt súgja, hogy csontok és autók fognak törni.
  • George R.R. Martin tervezett új HBO-sorozatai közül az egyik lehet, hogy egy TRÓNOK HARCA előzmény lesz, saját, Tales Dunk & Eggs novellái alapján, amik 100 évvel a könyvek eseményei előtt játszódnak (az egyiknek a képregényes adaptációja - KÓBOR LOVAG - itthon is megjelent.)
  • A hét elején kezdődött Gareth Edwards GODZILLÁjának forgatása Aaron Taylor-Johnsonnal, Ken Watanabével, Elizabeth Olsennel, Juliette Binoche-sal, David Strathairnnel és Bryan Cranstonnal. A '98-asnál csak jobb lehet...
  • BUMM! Neil Gaiman, igen, AZ A Neil Gaiman leigazolt a Marvelhez, és viszi magával a kiadóhoz az Angela nevű fejvadász-angyal karakterét, akit még a SPAWNhoz talált ki annak idején, és akinek jogaiért évek óta csatázott Todd McFarlane-nel. Angela a most futó AGE OF ULTRON végén bukkan majd fel (afféle tease-ként), aztán csatlakozik a GUARDIANS OF THE GALAXYhoz, aminek legalább egy sztoriját Neil Gaiman és Brian Michael Bendis közösen fogják írni. Gaiman és GotG... ez gyönyörűszép. Igaznak bizonyultak tehát a hírek, amely szerint a Marvel fel akarja pörgeti az eredeti graphic noveljeinek a mennyiségét ÉS a nívóját. Az első GN nyáron jelenik meg Warren Ellistől és Mike McKone-tól - valamilyen AVENGERSes cucc lesz.
  • Holy Moly Batman is back! Jövő nyáron a DC új digitális sorozatot indít a sötét lovaggal: a BATMAN 1966 az Adam West-féle agyrém tévészéria nyomdokain haladó mókás retróhülyeség lesz, a jó humorú Jeff Parker tollából (váltakozó rajzológárdával). Kérem szépen a cápás-helikopteres jelenet posztmodern átértelmezését.
  • KÉP - A PACIFIC RIM óriásszörnyeinek is van anyagcseréje. És nem félnek használni.
  • POSZTER – Egy mérsékelten esztétikus (=szar) Star Trek-plakát.
  • TRAILER - Új WORLD WAR Z előzetes. Ez mintha kevésbé lenne pocsék, mint az eddigiek... Talán még a könyv oknyomozós aspektusából is sikerült belepasszírozni egy picikét.  Új trailer a STAR TREK INTO DARKNESShez, benne a Csillagflotta új projektje: városrendezés az Enterprise-zal. (Csendben jegyzem meg, hogy nagyon faszán néz ki, de zéró Star Trek-feeling van benne.) THE COLONY trailer: Laurence Fishburne és Bill Paxton szörnyek (kannibál emberek?) ellen harcol a posztapokaliptikus, jéggolyóvá fagyott Földön. Ez még akár jó is lehet a maga B-filmes módján. Vin Dieselék nyilván direkt éheztetik a népet a RIDDICKre. Több hónapja csöpögtetik a képeket, most végre kilökik a netre az első teasert - és még fél perc sincs. Azért nem néz ki rosszul. Új trailer a METRO 2033 folytatásához - frankón néz ki, és depresszíven, ahogy kell, de... hol vannak a mutánsok?
  • MŰVÉSZET: Még mindig Mondo: Trónok harca.

BÓNUSZ: Egy pofás rajongói animációs intro a Marvel hőseinek:

5 komment

Címkék: hír newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr175165764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maya-- 2013.03.24. 20:35:30

nem olyan régen néztem ezt a New Yorki menekülést. uncsi volt ahhoz képest, hogy a kalózképű Plissken nem volt rossz. hátha a remake izgibb lesz. na meg azt rebesgetik, hogy Liam Neeson lesz Plissken, bár ő majdnem egykorú Russell-el. nem értem.

Case · http://streetartbp.hu/ 2013.03.24. 22:46:10

A Marvel fancucc tízpontos!

És fene tudja, de én kifejezetten várom a World War Z-t, mondjuk lehet csak azért mert nagyon zombifilm párti vagyok és már kb. mindent láttam, amit érdemes (csak az a nyamvadt walking dead maradt ki... sorozatokra nem bírom rászánni magam) és hiányzik az új dózis.
(a fenti link különben már halott. ez a leguccsó trailer? www.youtube.com/watch?v=kdKAQ_Hesp8)

A Pacific Rim kép meg mókás, kár, hogy maga a film az előzetes alapján annyira siralom rossznak igérkezik.

Rusznyák Csaba 2013.03.25. 08:38:32

@Case: Az az, beraktam a helyére. A jelek szerint a trailer idő előtt "kiszivárgott", és a stúdió leszedette mindenhonnan. (Mert ha a nép két nappal a korábban jut hozzá egy előzeteshez, az veszélyes és tragikus dolog.) Most már hivatalosan is elérhető.
süti beállítások módosítása