Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Newsflash! (10. hét)

2013.03.10. 12:25 Geekblog

  • hírgeekz1.pngMég csak egy hete, hogy Sam Raimi azt mondta, nyáron elkezdenek dolgozni az EVIL DEAD 4-en, de producertársa, Rob Tapert most végzett egy kis fazonigazítást ezen a híren: ha elkészül a film, az konkrétan az ARMY OF DARKNESS közvetlen folytatása lesz, nem egy újabb Evil Dead (hozzátette, az Army of Darkness nem Evil Dead-film volt, csak a rajongók nevezték annak).
  • Anne Hathaway játszotta volna a Fekete Macskát Sam Raimi annak idején tervbe vett PÓKEMBER 4-ében (John Malkovich pedig a Keselyűt). Gyanítom azért, hogy Macskanő szerepével jobban járt.
  • Raimi azt is elmondta, hogy azért szállt ki a WARCRAFT mozifilmből (amit jelenlegi állás szerint Duncan Jones, a Hold rendezője készít), mert a Blizzard kikukázta a forgatókönyvüket.
  • Lous Leterrier rendező azt mondta, hogy ő már 2008-ban is Mark Ruffalót akarta A HIHETETLEN HULK címszerepére, de a Marvel nemet mondott. Még szerencse. Kár lett volna Ruffalót elpazarolni arra a vacakra. Mark Ruffalo: "Hulk legközelebb a BOSSZÚÁLLÓK 2-ben lesz látható. Jelenleg nincsenek tervek különálló Hulk-filmre." Azért hozzátette, hogy sosem tudni, mit hoz a jövő.

  • machete kills.jpgEz a J.J. Abrams tényleg levakarhatatlanul ott van mindenhol: Robert Downey Jr. azt mondta, hogy besegített nekik a VASEMBER 3 utolsó harmadának összehegesztésében. (Plusz apró hírmorzsák a filmről: lesz rá magyarázat, hogy a Bosszúállók miért nincsenek ott, hogy segítsenek Tonynak, arra viszont nem, hogy Coulson ügynök hogy lehet életben - meg kell várni a S.H.I.E.L.D. pilotot - egyáltalán, Tony nem is tudja, hogy életben van.)
  • Most már hivatalos: Halle Berry csatlakozik az X-MEN: AZ ELJÖVENDŐ MÚLT NAPJAI színészgárdájához. Singer és maga Berry is megerősítette a hírt.
  • Jonathan és Christopher Nolan következő filmjét, az INTERSTELLARt 2014. november 7-én mutatják be (méghozzá a Warner és a Paramount együtt, ami enyhén szólva nem gyakori dolog). A sztoriról ennyit lehet tudni: „A film egy, a tudományos érzékelésünk legtávolabbi határáig elmerészkedő, hősies csillagközi utazást mutat be.”
  • A héten megjelent, új TOMB RAIDER játékhoz hasonlóan, ami Lara Croft eredettörténetét meséli el, a franchise filmes inkarnációjának tervezett rebootja is a főhősnő fiatal éveiről szól majd - a producerek nyilvánvalóan el akarják kerülni, hogy az új film akár csak emlékeztessen az Angelina Jolie-féle ótvarságokra.
  • James Mangold szerint a következő filmek inspirálták a FARKASt: Chungking Express, The Outlaw Josey Wales, The Samurai Trilogy, Floating Weeds, Black Narcissus, Happy Together, 13 Assassins, The French Connection, Chinatown, Shane. Van pár egyértelmű, és van pár szemöldökemelő cím. Érdekes.
  • Egy friss interjúban George Lucas azt mondta, hogy már azelőtt megállapodtak/a tárgyalás utolsó fázisában voltak Forddal, Hamillal és Fisherrel a STAR WARS EPISODE VII-et illetően, hogy a Disney egyáltalán megvette volna a Lucasfilmet.
  • Úgy hírlik, a GUARDIANS OF THE GALAXY mozifilmben benne lesz a Nova Corps, és maga Nova is. Elég szép iramban bővül a Marvel mozis univerzuma.
  • A nap meglepetéshíre (nem): még idén jön DVD-n és BD-n a bővített HOBBIT.
  • A korábbi hírekkel ellentétben mégsem Sam Mendes rendezi a következő Bond-filmet. Egyéb elfoglaltságai miatt mondott nemet.
  • trónok harca.jpgBrad Bird és Damon Lindelof TOMORROWLANDje az előzetes hírekkel, illetve találgatásokkal ellentétben nem földönkívüli témájú film lesz. A címbeli hely a miénknél sokkal fejlettebb tudomány egy párhuzamos dimenzióban lévő fellegvára, amit az évtizedek alatt korrupttá vált Hugh Laurie vezet. Vele kerül összetűzésbe egy fiatal, Casey nevű zseni és George Clooney, aki gyerekkorában látogatott el először Tomorrowlandbe, és ott összebarátkozott egy robotlánnyal. A játszma tétje természetesen a világ sorsa.
  • Az AI után Steven Spielberg célba veszi Stanley Kubrick egy másik soha meg nem valósult filmtervét is, amin hosszú éveken át dolgozott: a többször újraírt NAPOLEONt tévés minisorozatként akarja tető alá hozni.
  • Következő képregényes projektjéül Robert Kirkman az ördögűzés témáját választotta, és íziben bejelentették, hogy tévésorozat is lesz majd belőle, Kirkman produceri felügyelete alatt. A THE WALKING DEAD és a készülőfélben lévő THIEF OF THIEVES után ez lesz az író harmadik, saját képregényén alapuló tévéshow-ja.
  • Chris Carter az X-AKTÁK 10. évadján dolgozik - igaz, nem tévé-, hanem képregénysorozat formájában (ld. még: Buffy). Az első sztori júniusban jön az IDW-től: Mulder és Scully újra ügynökökként nyomoznak egy idegen összeesküvés után, a mai, még paranoiásabb világban.
  • A Netflix második saját sorozata, a HEMLOCK GROVE április 17-én válik elérhetővé. A producer és a pilot rendezője Eli Roth, a sztori egy fiatal lány meggyilkolása körül bonyolódik egy kisvárosban - a tettesek állítólak farkasemberek. Poszter: itt.
  • POSZTER: A Smith-ek kérlelő bociszemekkel néznek az új AFTER EARTH poszteren, remélve, hogy még hajlandóak vagyunk beülni egy Shyamalan-filmre. Két új TRÓNOK HARCA poszter a Mondótól. Öt új poszter AZ ÉHEZŐK VIADALA: FUTÓTŰZ című divatshow-hoz. Gyönyörű poszter a VÉGTELEN TÖRTÉNEThez. Itt akár meg is rendelhető
  • MŰVÉSZET! Koncepciós rajzok a Szárnyas fejvadászhoz Syd Meadtől, aki az ALIENSen és az első STAR TREK mozifilmen is dolgozott. 
  • TRAILER - Apa-fiú melodráma és Happening 2. Itt az új AFTER EARTH trailer. Van új VASEMBER 3 előzetes is.  Új STAR TREK INTO DARKNESS trailer. Némi, khm, star warsos momentummal ("We'll fit, we'll Fit!")

6 komment

Címkék: hír filmbemutató newsflash

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr615125973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maya-- 2013.03.10. 19:54:00

szerintem nagyon jók a poszterek!

odishon 2013.03.10. 21:41:24

ha nolan új filmje "hősies" lesz, az már rossz..

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.11. 08:28:39

john malkovich keselyűje biztos, hogy bitang lett volna.

Case · http://streetartbp.hu/ 2013.03.11. 11:23:08

Az Army Of Darkness ugyan hogy nem volt Evil Dead film, mikor tökegyenes folytatása volt a másodiknak.. ugyanmár.

Az X-Files hír elején meg megállt bennem az ütö, hogy ne már, ne akarják megpiszkálni a sorozatot, ha már olyan szépen lezárták annak idején. De a képregény végülis nem hangzik rosszul, csak találjanak hozzá valami normális rajzolót..

A Machete Kills poszter tényleg teljesen random van ott, vagy csak én nem találtam a kapcsolódó hírt? :D

Maya-- 2013.03.11. 13:12:20

@Case: ott van rajta a hír is :)

superben 2013.03.11. 13:48:21

Hemlock Grove-ot nagyon várom. Ha hozza a House of Cards minőségét akkor nagy királyság lesz.
süti beállítások módosítása